Psilosybiini.info

Sekava olo ja trippi ei alkanutkaan

Poissa Universumin tukema

 • Tulokas
  • Viestejä: 1
  • Karma: 0
  • Profiili
Aikani etsin foorumeilta vastauksia mutta en törmännyt samankaltaiseen tapaukseen joten nyt etsin tietoa viisaammilta tai jos jollakin ollut saman tyyppinen kokemus niin kiinnostaisi tietää mistä oikein oli kyse.

Kahdesti aijemmin olen silokkeja poiminut ja lähtenyt matkalle ja viime kerralla koin tosi haasteellisen tripin, joten päätin nyt kolmannella kerralla että otan 25 sientä,  kun viime kerralla otin reilu 30 ja tuntui että se saattoi olla jopa liikaa.

Kaverin kanssa napattiin sienet huiviin jugurttijuoman seassa ja vaikutusten alkaessa olo veltostui aikalailla ja pistimme makuulleen hetkeksi mökin terassille. Hieman naurua ja iloa tuli mukaan ja hetken päästä noustiinkin jo seisomaan ja lähettiin katsomaan auringonlaskua veden rantaan. Olo oli edelleen tosi veltto ja piti istahtaa ja maata taas hetki, mutta samalla alkoi hieman visuaaleja tulemaan ja värit korostumaan, mietin siinä että kohta mennään. Noh ulkona alko nopiaa auringonlaskettua olla tosi kylmä ja haahuiltiin sisälle lämpimään ja tosiaan haahuiltiin koska tuntu ettei keho kannattele juurikaan. Sisällä istuskeltiin ja makoiltiin taas ja äänet kuulu paremmin, jotkin asiat myös heräsivät enemmän eloon mutta ei mitäån kovin mullistavaa. Tuntui etttä väsyttää kokoajan vaan entisestään ja mulla oli pakko myös käydä oksentamassa vaikkei sieltä juuri mitään tullutkaan. Tuli myös aika surullinen olo ja se väsynyt meininki jatkui tosi pitkään ja rupesin miettimään että onko voinu mennä silokkien sekaan jotain väärääkin sieneä, mutta en usko että meni kuitenkaan. Tuntui kun olisi hieman ollut matkalla mutta ei kuitenkaan, olo oli myös vähän sumea ja huippaava, kun taas aijemmin kunnon tripeillä tuntunut että silmät ovat auenneet ja olo ollut tosi pirteä ja joku muu kuljettanut eteenpäin. Muutaman tunnin päästä olo alkoi helpottua ja normalisoitua taas ja illan päälle olikin sitten jo ihan normaalin selvä.

Tuo oli jotenki tosi harmillinen kokemus koska kaverini oli odottanut pitkään tripille pääsyä ja se ei onnistunutkaan ja meillä tuli vaan aika surumielinen ja pettynyt fiilis. Mukana oli myös kolmas tyyppi selvinpäin joka hengaili messissä niin mietin etttä voiko se jotenkin vaikuttaa, että hän olis pitänyt meitä liikaa ”todellisuudessa” kiinni?
 
Mietin että jos ottaa liian vähän sieniä niin voiko jäädä tämmöseen tilaan että on jotain vaikutuksia mutta ei kuitenkaan kaikkia ja trippi ei lähde oikein käyntiin?
Ja vaikuttaako se että ihan hetki ennen sieniä syötiin kunnolla koska oltiin ihan paskana metsässä keräilystä ja nälkäisiä? Edellisenä iltana oltiin myös käyty baarissa ja aamulla oli hieman väsyneet tunnelmat, voiko tämä vaikuttaa? Useat sienet myös mitä poimittiin oli aika pieniä verrattuna isoihin silokkeihin mitä viime kerralla löytyi.


Poissa Thuglyfe

  • Viestejä: 5
  • Karma: 1
  • Profiili
Kuulostaisi että osa on olleet vääriä sieniä. 25 silokkia, oli sitten pientä tai isoa pitäisi tuntua selvänä trippinä. Onko käytössäsi mielialalääkkeitä? SSRI-lääkkeet lieventää vaikutusta.
Selväpäisen läsnäolo ei vaikuta merkittävästi tripin vahvuuteen. Korkeintaan saattaa viedä trippiä toiseen suuntaan.

Suosittelen kokemaan matkailut hyvin levänneenä.


Poissa finjavel

  • Viestejä: 7
  • Karma: 2
  • Profiili
En välttämätä itse olisi väärien sienten kannalla. Luulen että nuo kaikki lopussa luettelemasi asiat ovat vaikuttaneet trippiin. Jotkut suosittelevat pientä "paastoamista" ennen nauttimista. Kuitenkin jos jotain tekisi mieli syödä, on syytä syödä kevyesti ja antaa senkin jälkeen ruuan hieman laskea.
Tutuillani on usein juurikin väsymyksen tuntua ja kovaa haukottelua unenomaisen pehmeässä olossa pienemmillä annoksilla.

IMO selväpäisten seura vaikuttaa tietyllä tapaa matkaan, joskaan ei vahvuuteen.


Poissa Diogenes

  • Viestejä: 106
  • Karma: 8
  • Profiili
Syö vain sieniä mitkä varmasti tunnet, + set & setting.

Jos ihminen pääsee käsitteellisen ajattelunsa rajoille ja kokee elävästi ja syvästi, varmaakin varmemmin, että nyt hän vasta on todellisuuden tuntumassa, silloin ei ole kysymyksessä pako mihinkään. Pikemminkin se on unesta heräämistä.

- Yrjö Kallinen