Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Shiron

Sivuja: 1
1
Toimisto / Forumin hakutoiminto
« : Huhtikuu 11, 2012, 21:31 »
Foorumin haku ei muuten mulla ainakaan toimi koskaan. Olen saanut noottia laiskuudesta kyselyissä, mutta kun ei jaksa kahlata aina koko palstaa läpi, jos haku toimisi niin kysymykset vähenisivät ainakin itselläni.
Lainaus toisesta aiheesta. Voisitko jesus tarkentaa hieman, että millä tavalla haku ei toimi, niin saadaan katsottua hommaa eteenpäin?

2
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / LSD
« : Lokakuu 28, 2011, 01:44 »
http://www.youtube.com/watch?v=V5d4wWGK4Ig#
Onkos ihmisillä minkälaisia kokemuksia haposta? Itse en ole vielä päässyt tutustumaan, mutta kiinnostaisi kyllä vielä joku päivä.

3
Vapaa aihe / Aivot
« : Toukokuu 16, 2011, 12:19 »
Paitsi, että meillä on kokonainen universumi täynnä mitä ihmeellisempiä asioita hämmästeltävänä, löytyy yksi kiehtovimmista kuitenkin hyvin läheltä, pääkoppamme luisesta suojasta. Aivot ovat sadan miljardin neuronin muodostama informaatioprosessori ja tunnetun maailmankaikkeuden monimutkaisin rakennelma. Vaikka pystymmekin selvittämään aivan uskomattomia salaisuuksia ympäröivästä maailmastamme (nimen omaan näillä fantastisilla aivoillamme!), vaikkapa atomin rakenteesta, aivot sisältävät vielä monta mysteeriä.Onko tietoisuus kirjoitettu sinne? Asuuko ihmisen sielu aivoissamme, mikäli sellainen on olemassa? Pystyykö ihminen rakentamaan synteettiset aivot?  Miten muisti toimii?

How it feels to have a stroke

Mulla tuli mieleen aloittaa tämä ketju katsottuani yllä olevan videon. Liikuttava, kiehtova, kaunis, mahtava, mielestäni aivan erityinen pätkä. Kannattaa katsoa! Dokkariketjussa hehkuttamaltani Horizonilta löytyy myös muutamia kiehtovia pätkiä kuten: "Brain Power", "Battle of the Brains", "How Does Your Memory Work".


"The most straightforward scientific evidence that there is a strong relationship between
 the physical brain matter and the mind is the impact physical alterations to the brain
 have on the mind, such as with traumatic brain injury and psychoactive drug use."
- Wikipedia

Ajatuksia?

4
Vapaa aihe / Dokkarit.
« : Maaliskuu 24, 2011, 22:53 »
Tänne voisi antaa suosituksia hyvistä dokumenttifilmeistä. Keskustella voisi myös "book discussion club" tyylillä => dokkariklubi  :D Kaikentyyliset teokset uppoavat meikäläiseen kunhan pysytään asiassa. Eli ei esim. michael moore...

Itse olen kova BBC Horizon fani, aina jaksaa yllättää uskomattomilla jutuillaan. Hyviä jaksoja esimerkiksi Is seeing believing?, What is one degree?, Are we still evolving?, The Hawking Paradox.... Nuo nyt ensimmäisenä tulivat mieleen ja suosittelen tutustumaan  ;)

Myöskin Nova tekee yllättävän hyviä pätkiä, mutta tyyli on enemmän amerikkalaisille tyypilliseen tapaan "yeah, science is cool!" meiningillä toteutettu.

Sitten viimeisenä sokerina pohjalla esittelen vielä BBCn Life dokumenttisarjan. Aivan uskomattomia juttuja erityisesti tajusteisia iltoja ajatellen. If you haven't checked this out - you're missing out!


5
Toimisto / Botit.
« : Tammikuu 09, 2011, 13:41 »
Poistin tänään kaksi selkeää spämmiviestiä aiheesta "Onko tämä kontaminaatio?"

http://www.taikasieni.net/smf/index.php?topic=494.0;topicseen

Lainaus
Poisti käyttäjän "Vieras" kirjoittaman viestin "Vs: Onko tämä kontaminaatio?" aiheesta "Onko tämä kontaminaatio?"   Tammikuu 09, 2011, 13:21:40   Shiron      Kirjattu   
Poisti käyttäjän "Vieras" kirjoittaman viestin "Vs: Onko tämä kontaminaatio?" aiheesta "Onko tämä kontaminaatio?"   Tammikuu 09, 2011, 13:21:36   Shiron      Kirjattu

Nyt jälkikäteen aloin miettimään, että olisiko IP-osoitteille kuitenkin pitänyt antaa bannia. Mikäli spämmiä ilmestyy lisää, niin tämä on varmaan standardi menettelytapa?

6
Onko kukaan muu kokenut hyvin äkkinäistä ja nopeaa huimaavaa tunnetta tripin aikana? Minulla tämä tuntuu tapahtuvan aina etenkin korkeilla annoksilla tai gummihuascalla tripatessa. "Kohtaukset" sijoittuvat yleensä koviin nousuihin ja huipun lähistölle.

Kodin nettilääkärit voivat tietysti löytää wikistä monia selityksiä tälle, mutta mahdanko olla ainut kenellä esiintyy tätä? Olemme puhuneet ystäväni kanssa ns. mahanpohjasta ottavasta tunteesta, mutta tämä tunne keskittyy vahvasti pääkoppaan.

7
Muu sienikeskustelu / Sienten esiintyminen kulttuurissa
« : Heinäkuu 04, 2010, 12:44 »
Tuli luettua päivän uutisia ja bongasin superruokapussien logossa jotain hyvin tuttua
8
Vapaa aihe / Pelolla hallitseminen
« : Kesäkuu 30, 2010, 19:05 »
Kokemuksia, tuntemuksia ja mietteitä siitä miten ihmisiä hallitaan pelolla / toimintamme on tietyiltä osin pelon ohjastamaa.

http://www.thefearsociety.eu/

http://www.under-one-roof.net/spiritual/fear-control.html

9
Onko teille meinannut tulla joskus kuumat paikat taikasieniin liittyvissä asioissa? Itselleni tulee mieleen pari tapausta.

Viime vuoden kevään kasvatteluissa meinasi käydä hieman köpelösti. Olin ilmoittanut kylpyhuoneessa olevasta viasta isännöitsijälle ja sovimme että hän tulee katsomaan asian heti kun ehtii. Sovimme myös että hän ilmoittelee asiasta myöhemmin puhelinsoitolla. Isännöitsijältä jäi kuitenkin puhelu tekemättä ja heräsin eräs aamu ovikellon soittoon. Ajattelin kyseessä olevan tv-lupatarkastaja tai jehovat ja käänsin vain kylkeäni. Samassa kuulin kuitenkin miten avain työntyy lukkopesään ja ovi avataan! En kerennyt edes laittaa boksereita jalkaan (nukun alasti), kun piti juosta tarkastamaan tilanne. Muistan yhä miten tuskanhiki puski otsalleni ja sydämenlyönnit jyskyttivät korvissani.

Ovella olivat vastassa isännöitsijä ja huoltomies, jotka hieman yllättyivät kun olin sittenkin paikalla asunnossa. Tämä ei tietenkään olisi vielä haitannut mitään ellei sieniterra olisi ollut täysin näkyvillä keskellä olohuoneen lattiaa noin 2,5m päässä ulko-ovesta. Laatikon on täytynyt pistää silmään, koska se oli sen verran erikoisessa kohtaa huonetta. Vaihdoin pari sanaa yllätysvieraideni kanssa ja kävelin tyynesti siirtämään laatikon pois näkösältä. Tilanne on luultavasti ollut hyvin epämääräinen isännöitsijän ja huoltomiehen näkövinkkelistä. Jälkiseuraamuksia ei tullut, mutta sanoisin että läheltä piti!Toisessa tapauksessa vanhemmat olivat luonani kyläilemässä ja olin juuri aiemmin siirtänyt muutaman kakun dunkkaukseen. Dunkkausastiat olivat ikkunalaudalla verhon takana piilossa. Sijoitin ne sinne, koska vuodenaika oli talvi ja ikkunalauta oli melko viileä. Tämä johtui siitä, että ikkunasta veti melkoisesti sen ollessa hieman pois paikaltaan.

Olin maininnut viasta aiemmin isälleni, joka muisti asian juuri sinä iltana ja keksi ehdottaa asian korjausta. Hän oli kävelemässä jo tarkastelemaan ikkunaa, joten ei auttanut muu kuin asettua hänen eteensä ja vakuuttaa ettei asialle pysty tekemään mitään. Hän meni kovin hämmilleen asiasta, mutta sain ihmeen kaupalla pidettyä harrastukseni edelleen salassa...Kolmannessa tapauksessa olimme porukalla kaverini mökillä kaukana sivistyksestä. Meillä oli matkaeväinä ganjaa, sieniä ja dimitriä. Päätimme poltella mökin pihalla päiväpaukut waterfall-bongista ja sauhutella myös hiukan DMT:tä. Sessio oli melko railakas seurueen ollessa hieman alle 10 henkilöä. Hetken päästä siirryimme terassille chillaamaan ja kuuntelemaan musiikkia.

Tilanne koki kuitenkin dramaattisen muutoksen yhtäkkiä auton lipuessa mökin pihaan! Vain puolisen tuntia sitten olimme hiisailleet mökin edessä nurmikolla. Kaverini eno tuli käymään visiitillä. Suurin osa porukasta piilotti vaivihkaa epäilyttäviä tavaroita mökin sisätiloissa kaverini viivytellessä enoaan pihalla. Tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja enon visiitti jäi onneksi lyhyeksi. Myöhemmin kävi ilmi hänen olleen lähimaastossa pidemmän aikaa tarkastamassa taimi-istutuksia. Huhhuh mikä tuuri kävi jälleen!


Kertokaas seuraavaksi teidän kokemuksianne. Olisi mukava kuulla jos jollekin muulle on sattunut samantyylistä. Saa myös kertoa tarinan, joka ei pääty yhtä onnekkaasti!11
Vapaa aihe / Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Kesäkuu 28, 2010, 18:27 »
Toimimattomat medialinkit poistetaan ylläpidon toimesta! -Mädi

Ohje SoundCloud upotteen tekemiseen löytyy täältä: http://www.taikasieni.net/smf/index.php?topic=45.msg220#msg220

Pystytetäänpäs tämä fiiliksien nostatuksia varten

Tällä hetkellä kuuntelussa Infectedin uusinta tuotantoa "Smashing the Opponent"

04 - Smashing the Opponent - Infected Mushroom - Legend of the Black Shawarma

Syksyllä tulevat käymään täällä pohjolassa  8)

12
28.06.2010 Aihe summonoitu vanhalta foorumilta

Toivottavasti tästä tuli ymmärrettävä julkaisu vaikka tämä syntyikin spirituaalisella tasolla nyt ollessani.

Cubensikset menestyvät tunnetusti parhaiten esimerkiksi hevosen tai lehmän lannassa. Lisäksi lantaa voi hakea ilmaiseksi lähimmältä hevostallilta tai paikasta, jossa näitä elikoita majailee. Sitä ei myöskään tarvitse sterilisoida painekeittämällä ja se tarvitseekin erittäin vähän vaivannäköä. Mielestäni jokaisen tätä harrastusta pidemmälle vievän kannattaisi harkita lantaa substraattina (kookoskuidun ohella). Lantaa varten on valmistettava kuitenkin ymppejä vaikkapa tutuista pf-kakuista. Jos siis käytät riisijauho-vermis –kakkuja ymppinä lantaan, voit saada massivisia tuloksia vaikka et olisikaan löytänyt vielä painekattilaa!

Halutessasi voit kombottaa helposti myös kahvia lantasubstraattiin, jotta rihmasto saa mahdollisimman monipuolista ravintoa. Myös muiden ainesten, kuten kookoskuidun ja vermikuliitin lisääminen on hyödyllistä – mitä monipuolisempi sitä parempi!

Laitan tähän vielä kuvalliset ohjeet lantakahvisubstraatin valmistukseen vaiheittain. Operaatiossa tarvitaan nämä välineet:

  • lantaa (säänpieksämää tai ämpärissä huuhdeltua)
  • suodatinkahvia
  • uunipusseja
  • paistilämpömittari


Hanki sopiva määrä lantaa, jonka on parasta olla pitkään säiden armoilla ollutta, mutta koska tätä ei ole täällä kylmässä pohjolassa talvisaikaan saatavilla, täytyy soveltaa. Eli tuoreen lannan voit huuhtoa virtsasta ja muusta epämiellyttävästä tekemällä reikiä ämpäriin ja valuttamalla vettä systeemin läpi sopivalla tahdilla. Jatka tätä operaatiota kunnes saat kirkasta vettä tulemaan rei’istä.

[smg id=83]

Tämän vaiheen voit luonnollisesti skipata, jos olet saanut käsiisi säiden armoilla ollutta lantaa. Kun prosessi on valmis, ota paskaa ja purista siitä vettä (tai jos sinulla on aikaa ja kärsivälliyyttä, kuivata lanta täysin ennen tätä. näin pääset eroon haitallisista bakteereista). Kun vettä tulee pieni noro puristaessasi paskaa niin kovaa kuin pystyt, on kosteus sopivalla tasolla. Tästä voimmekin siirtää lannan uunipussiin. Laita tässä välissä itsellesi kahvit tippumaan. Itse laitoin kuusi mitallista ja mitään tarkkoja suhteita ei olekaan, laita sen verran kuin hyvältä tuntuu! Ei kannata kuitenkaan mennä liiallisuuksiin; itiötä lainatakseni

Lainaus
"Hevonpaska sisältää jo valmiiksi paljon typpeä, kuten kahvikin, joten on syytä olettaa että molemmat on huuhdottava hyvin jottei substraattiin tule sitten liian paljon typpeä. Kahvia ei myöskään kannata sekoittaa liikaa."


Kahvin ollessa valmis nakkaa purut pussiin ja möyhennä ainekset sekaisin.

[smg id=84]

Näin substraatista tulee kuohkea ja otollinen rihmastolle. Kahvi lisää typpi- ja rikkipitoisuutta, joka on tärkeää itiöemien kehittymiselle.

[smg id=82]

Laita uuni 150c ja odota, että lämpö alkaa nousta. Tässä välissä on aikaa juoda aiemmin valmistamasi kahvi. Varo, ettei substraatin lämpötila kohoa yli 85 °C. Pudota uunin lämpötila noin 90 °C:een, kun paistimittari näyttää 75 °C. On Erittäin tärkeää, ettei substraatin lämpötila kohoa liian korkeaksi, sillä hyödylliset bakteerit kuolevat ja kontaminaatioriski suurenee. Pastöroi substraattia kolme tuntia ylläpitäen näitä olosuhteita.

Anna jäähtyä yön yli tai minimissään 6 tuntia. Tämä riippuu kuitenkin substraatin määrästä. Nyt voit ympätä kolonisoituneilla pf-kakuilla tms. tämän bulkkisubstraatin!

[smg id=85]Lisähuomioita lantasubstraatista:

Lainaus
Asiaa tarkemmin tutkittuani löysin roger rabbitilta kommentin, jossa hän sanoi että lannan kuivatus on ainut tapa saada ammoniakki yms. haitalliset ainekset haihdutettua pois substraatista. Toisin sanoen suosittelen kuivattamaan substraatin huuhtelun jälkeen! Tässä voi mennä kuitenkin jopa pari päivää ilman auringonvaloa. Tutoriaalin kuvissa oleva vihreä, tuore, lanta ei ole otollisinta rihmastolle.

Lainaus
Kosteuttaminen käy helposti pastöroinnin yhteydessä jos sen tekee näin:

Kuiva paska lapataan tyynyliinan tms. sisälle, solmitaan pussi kiinni ja laitetaan kattilaan joka täytetään vedellä. Jotain painavaa päälle pitämään upoksissa, ja lihalämpömittari tietysti tökätään paskakasaan vielä... Sitten kattila levylle ja säädetään lämpöä siten että lihalämpömittarin näyttämät lukemat pysyvät pastörointilämpöjen asteikoilla.

[smg id=81]

Sivuja: 1