Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Diogenes

Sivuja: 1 2 3 ... 7
1
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Amfetamiini
« : Kesäkuu 19, 2021, 19:31 »
En löytänyt keskustelua aiheesta, joten kirjoitetaan tänne mietteet kyseisestä aineesta. Hyödyt ja haitat. Käyttötarkoitukset, kokemukset jne.

Viihdekäytöllä varmaankin melko suosittu aine ympäri maailmaa. Ja niin taitaa olla myös reseptilääkkeenäkin. Onkohan kyseisellä aineella pysyvää parantavaa vaikutusta adhd:n ja add:n hoitoon vai onko vaikutukset aina hetkittäiset ja loppuvat sitä mukaan kun aine poistuu elimistöstä? Millaisia sivuvaikutuksia aineesta tulee pitempiaikaisen käytön seurauksena? Ja ehkä tähän samaan liittyen, mitä kyseinen aine tekee psyykkeelle pitemmän päälle?

Omakohtaisia kokemuksia aineen käytöstä löytyy vain muutama kerta. Jonkin asteisen adhd:n omaavana ainakin lisääntynyt puhuminen on ihan positiivinen vaikutus niin kauan kun sitä kestää. Myöskin mieliala kohenee jollain tasolla. Tosin en voisi sanoa oloa mitenkään hyväksi, koska melko kemiallinen olo siitä tulee, mutta sillä hetkellä se tuntuu positiiviselta, niinkuin melkeen kaikki muukin mikä nyt ei todellisuudessa niin positiivista olisikaan. Keskittyminen parantuu ja pysyn paremmin keskusteluissa mukana ja puhuminen on myös paljon sujuvampaa. Aine on omalla kohdallani melko koukuttava koska yhden annoksen vaikutus on hyvin rajallinen joten uudelleen annosteluja täytyy tehdä usein jotta olotila pysyisi halutulla tasolla. Myöskin tuo haluttu taso tahtoo nousta korkeammalle sitä mukaan mitä ainetta käyttää ja sitä mukaan aineen käytön kontrolointi vaikeutuu. Kun aineen käyttö lopetetaan ja vaikutus laskee, niin laskee sitä mukaan hyvin nopeasti myös puheliaisuus ja tilalle tulee ahdistus, alakuloisuus ja yleisesti ottaen aivan järkyttävä olo ja jopa paniikkikohtauksia. Aikaisemmin koettu "ihmisläheisyys" ottaa tilalleen vastakohdan ja ihmisten lähellä oleminen tuntuu painajaiselta ja ahdistus nouseekin yleensä sille tasolle että on poistuttava omiin oloihin. Loppuilta meneekin pelkotiloissa ja niistä selvetessä.

Kun aine on suurimmaksi osaksi poistunut elimistöstä, jää seuraavalle päivälle joksekkin tyhjä olo. Omat ajatukset sinkoilee ympäriinsä ja tuntuu niinkuin adhd oireet olisi pahentuneet entisestään. Olon tasaantumiseen menee useita päiviä, tai jopa viikkoja ja sinä aikana esim puheliaisuus on normaalia vähäisempää ja myös sekavuutta esintyy paljon enemmän jos yritän jostain puhua.

Lääkärin ohjeiden mukaan otettuna aine toimisi varmasti vakaammin kun laskuja ei pääsisi tulemaan ja annostelu olisi muutenkin tasaisempaa. Oloa pystyisi ylläpitämään ottamalla lisää. Ja toleranssin kasvaessa annoskokoa nostettaisiin. Mutta herää kysymys mihin aineen käyttö lopulta johtaa? Kasvatetaanko annosta loputtomiin ja sivuoireisiin määrättäisiin uusia aineita, kuten bentsodiatsepiiniä jotka taas saisivat aikaan uusia sivuoireita jne. vai voidaanko aineella todella parantaa adhd oireita pysyvästi käyttämällä sitä hallitusti jonkin aikaa ja lopen vähentämällä annosta ja lopettamalla sen käyttö kokonaan ilman sen suurempia ongelmia?

Vanhempi aihe, mutta jatketaan:

ADHD:n (ADD on ADHD:n alainen variaatio) lääkintään käytetään pääasiassa metyylifenidaattia, lisdextroamfetamiinia ja dextroamfetamiinia. Kaikissa näissä vaikutukset ovat vain vaikutusten keston mukaiset ja loppuu sitä myötä kun aine loppuu elimistöstä. Monista stimulanteista on olemassa ER (extended release)-versio joka on suunniteltu kestämään n. 12h jolloin sen kummempaa annostelua ei tarvitse muistaa (riittää keskiverto arkipäivään), joskus lääkäri määrää IR (instant-release) lääkettä jos tarvitsee pysyvämpää jatkoa kuin ER. Kaikenkaikkiaan lääkitystä voidaan vaihtaa ja kasvattaa annostuksia ilman että siitä koituu merkittävää haittaa hyödyn suhteen.

Ns. katuamfetamiini on äärimmäisen epäpuhdasta (sisältää n. 9/10-osaa jatkeaineita) jolloin ei voida enää puhua samasta huumeesta kuin varsinainen dextroamfetamiini. Katuamfetamiinissa on myös seassa huomattavat määrät levoamfetamiinia, joka on huomattavasti fyysisempää (hiki, tärinä, sydämenhakkaus jne.) koska se stimuloi sympaattista hermostoa enemmän kuin dextroamfetamiini.

ADHD-tapauksilla stimulantit vaikuttavat eri tavalla kuin neurotyypillisillä henkilöillä (paradoksaalinen rauhoittava vaikutus, jotkut jopa nukahtavat vaikutusten alaisina) ja muutoinkin "normalisoiva" vaikutus. Siinä missä normijannu voi vaikuttaa pahimmillaan piripäiseltä sekoilijalta amfetamiinin alaisena voi ADHD:ta poteva kokea olonsa samalla annoksella enemmänkin terveellä tavalla normaaliksi ilman sen kummempaa euforiaa ja väpinää, niin hullulta kuin se ehkä kuulostaakin.

Itse pitäisin parempana vaihtoehtona meskaliinin mikrodosetusta (tai vaikka "medium"-dosetusta) tutkittaisiin ADHD:n hoidossa koska meskaliini on vähiten neurokemiallisesti vahingollisin, vähiten riippuvuutta aiheuttava ja lähiten dopamiiinia ja noradrenaliinin vaikutuksia vastaava serotonerginen psykedeeli. Vähän samalla tavalla kuin MDMA on amfetamiini (ja amfetamiinina neurotoksinen) mutta pitkälti psykedeelin kaltainen, on meskaliini ei-neurotoksinen amfetamiinimainen psykedeeli. Sen kautta voitaisiin kenties saada lääkestimulanttien hyödyt vailla niiden haittoja.

Kaikenkaikkiaan stimulanttilääkkeisiin ja huumeisiin kannattaa suhtautua varauksella ja en lähtökohtaisesti suosittele niiden kokeilemista/käyttöä ellei ko. henkilöllä ole ADHD:n oireita. Tällöinkin voi ehkä olla parempi että hankkiutuu esim. yksityisen kautta ADHD-testeihin ja saa sitä kautta lääkityksen.

2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« : Kesäkuu 19, 2021, 17:16 »
Pitääkö olla huolissaan tästä mustasta/sinertävästä väristä?

Kakkua voi haistaa myös nenällä kun homeet eivät enää kasvatusvaiheessa niin helposti valtaa jo-kolonisoitunutta kakkua, jos tuoksuu sienelle niin on tod. näk. bruisahtanutta rihmastoa... ja jos haisee selvästi homeelle/maakellarille/muuten epämiellyttävälle niin on tod. näk. hometta.

3
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« : Kesäkuu 19, 2021, 16:48 »
Moikka arvon kanssaihmiset.

Tilanne näytti ihan kivalta, ainakin näin harjaantumattoman ensikertalaisen silmään: https://i.imgur.com/7Y7eE22.jpg

Sitten tänä aamuna, kun menin tuulettamaan boksia... Siellä olikin ylläri! https://i.imgur.com/1Jbeeyh.jpg

Olettaisin näin äkikseltään, että kyseessä lienee joku tricho ja homma lähtee roskiin?

Rihmaston kuuluu olla kauttaaltaan vitivalkeaa ja seittimäistä. Kaikki muut mahdolliset värimuutokset ovat hometta (paitsi bruising ja "mykopissa". Haulla löytyy kuvia ja lisätietoa). Kuvasta päätellen kasvustossa on hometta.

Kasvatatko Monotubessa? Monotuben tulisi olla kokonaan kolonisoitunut ennen kuin sitä aletaan tuulettamaan (tai vaikka sumuttamaan vedellä) koska muuten ympäristön homeitiöt valtaavat osan kolonisoitumattomasta kasvualustasta. Monotubea ei tarvitse tuulettaa/sumuttaa ollenkaan kuin ekan flushin jälkeen (ja silloinkin harvemmin jos haluaa, "set and forget" on siis mahdollista) jos lähtökohtaisesti rakentaa tämmöisen ilmanvaihtosysteemin: https://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/17332777

Kehoitan lukemaan myös tämän läpi että hiffaa miten se toimii: https://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/20307891

4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Keskustelua kattiloista
« : Kesäkuu 17, 2021, 22:37 »
ja sitten vielä mites se ritilä, kysäisen vielä sen olemassa olosta verkkokaupasta, mutta mitä mieltä olette kuinka välttämätön se on. Eikös lasipurnukat mene rikki jos ne laittaa vaan tuonne pohjalle ilman sitä ritilää?
Se kattilan pohja kuumenee paljon vettä/höyryä kuumemmaksi, joten tosiaan lasiastiat voivat hajota. En ole muistaakseni törmännyt painekeittimeen, jonka mukana ei tulisi jotain koroketta, mutta esimerkiksi sopiva lautanen tai vaikka mytätty keittiöpyyhe ajanevat asian.

Mulla on joskus haljennut muutama lasi korokkeen kanssakin. Mutta vaikka jos haluaa tehdä PF-tekillä niin voi katsoa vaikka eBaysta/Amazonista hakusanalla "heat-resistant glass" ja valita mittojen tarkistuksen jälkeen painekattilaan mittojen mukaan mahtuvat lasit.

5
Onko kellään kokemusta psilosybiinin tai LSD:n mikrodosetuksesta ADD/ADHD:n hoidossa? Aikanaan otin LSD:tä mikrodosetuksena muutaman viikon ajan mutta se sitten jotenkin jäi. Näin jälkikäteen on hankala sanoa oliko siitä apua ja jos ei olisiko pitänyt jatkaa lääkitystä pidempi jakso.

Minulla on, ja täytyy myöntää että vaikka odotukset olivat suuret, niin vaikutukset keskittymiskykyyn olivat pitkälti jopa negatiiviset. Ehkä ikävä kyllä, mutta suosittelen ihan vanhoja kunnon terveellisiä elämäntapoja ja oman ajan aikatauluttamista. Nuo kun saa aina välillä kuntoon niin toimii pääkoppa ainakin oman kokemukseni mukaan jopa paremmin kuin ADHD-lääkkeitä käyttäessä. Vielä kun oppisi pitämään näistä hyvistä elämäntavoista kiinni niin ois just eikä melkein. Jokatapauksessa, en millään jaksa uskoa että psykedeelit, ainakaan sienet tai LSD auttaisi ketään keskittymishäiriöstä potevaa. Jos jotain uskon tekevän niin se on hallaa.

Harmi kuulla, Redditissä moni ylisti microdosetusta psilosybiinin/LSD:n ADHD:n kanssa mutta tosi yleinen tulos oli myös se että se ei toimi.

Niin no, se ettei niistä muutoksista pysty pitämään kiinni vaikka kuinka yrittää on aika klassinen ADHD-oire :D Sen takiahan noita stimulantteja tähän määrätään että elämä ei jäis pelkäksi räpistelyksi.

Tein tässä lisätutkimusta ja mietin tässä ääneen kelojani:

Näyttää siltä että LSD vaikuttaa dopamiinin ja noardrenaliiin eritykseen epäsuorasti mutta heikosti, psilosybiini ei lainkaan ja meskaliini on molekyylinä melkein identtinen dopamiinin ja noradrenaliinin kanssa (ehkä ainoa luontaisesti esiintyvä fenyylietyyliamiini+psykedeeli). ADD/ADHD:n hoidossa käytettävät stimulanttilääkitykset (metyylifenidaatti, amfetamiinijohdannaiset = fenyylietyyliamiinit) perustuvat dopamiinin ja noradrenaliinin lisäämiseen keskushermostossa eri mekanismeilla.

Tämän lisäksi ADHD-aikuisilla on usein MT-puolen ongelmia (masennusta, ahdistuneisuushäiriöitä, kenties PTSD/cPTSD, päihdeongelmia; rajatilapersoonallisuushäiriö). Syynä on osittain se ADHD "overlappaa" oirekuvaltaan PTSD:tä/CPTSD:tä/rajatilapersoonallisuushäiriötä olematta kuitenkaan MT-ongelma ja sitä kautta tuottaa vääriä diagnooseja ADHD:n kanssa. Lisäksi ADHD:n tunnusomainen keskittymisen puute ja/tai impulsiivisuus ja/tai hyperaktiivisuus on omiaan luomaan hoitamattomana traumaattisia tilanteita jolloin on mahdollista omata molemmat diagnoosit.

Tälleen voisi ainakin kuvitella missä dopaminergisen + seronergisen meskaliinin microdosetus voisi olla kokeilemisen arvoinen proggis tilanteessa missä ADD/ADHD ja/tai MT-ongelmat ja/tai haluaa lopettaa stimulanttien käytön tai kokee niistä haittaa.

EDIT: Vaikuttaa siltä että arvio oli oikein: https://tripsitter.com/mescaline/

Lainaus
The suggested benefits of microdosing mescaline include:
   •   More creativity
   •   Improvements in memory & relational skills
   •   Better focus & concentration
   •   More mental & physical energy
   •   Improvements in mood
   •   A higher level of empathy towards others

Samalla mielenkiintoinen ketju ja kommentti:

https://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Number/7698150

Mescaline and benefits for focus/attention?

Lainaus
So, psychological effects aside, acid also does a similar thing for me, and with a decent dose this effect can last many days. The most likely reason is that both mescaline and LSD are dopamine agonists (create false signals at receptor sites). While mescaline works more on norepinephrine, the brain chemical it closely resembles, and LSD involves the seratonin system, both act on dopamine receptors which give them their amphetamine-like effects.

Low levels of dopamine, esp in the prefrontal cortex, have long been implicated in ADHD and that is why stimulants are prescribed as medication. Although I would agree that certain psychedelics (for me LSD works better at this) can somehow provide even a week or two of relief, you can't take them all the time.

For a long time I was using moderate doses of acid to clear up my ADHD and depression every couple of months, but then they would always come back regardless of what I thought I had worked through. I have also noticed that mescaline tends to slow my thinking down into a sort of meditative state.

If there is a neurobiological culprit and not just a psychological one you need some kind of dopamine stimulant that you can safely use every day and doesn't create the rapid tolerance psychedelics do, or a drug which ADHD effects last for several months at a time.

The important question is whether a sub-psychedelic dose of mescaline would lose is effectiveness due to tolerance?

There is also the issue of cost since mescaline is very expensive to produce and amphetamines are some of the cheapest prescription drugs.
6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Keskustelua kattiloista
« : Kesäkuu 14, 2021, 18:29 »
Joo nuo all american kattilat ovat kyllä helmiä. Täältä löytyi sopivaan hintaan, ja ilmainen toimitus. Hieman harmittaa sitten odottaa kuukausi kattilaa.. Plus itse en voi tilata vielä sillä muutto edessä ensikuulle ja ei ole vielä varma mihin päin muutetaan. Eli mihin kattila tilataan :P Ainakin hyvän hintainen, ja TILAVA.

Linkki poistettu kusetussivuepäilyn vuoksi. Jos olet kumminkin jo vieraillut kaupassa, suosittelen tutkimaan taustoja tarkkaan ennen tilaamista
-Ylläpito


Kannattaa tutkia tarkkaan nettikaupat ennen kuin asettaa tilausta. Viimeksi kun olin itse All-American kattilaa etsimässä (1.5v sitten) niin lähin toimittaja sijaitsi silloinkin Yhdysvalloissa ja noihin kattiloihin tulee tuon kattilan hinnan lisäksi tullit + postikulut. Mitä itse muistelen niin kokonaishinnaksi tuli ainakin yli 500 euroa.

Hankala muuten selittää vieraille esim. äidille että mihinkä käytetään tuollaista kunnon laboratorio kattilaa   :D

Jos laillisia käyttösyitä haluaa miettiä niin painekattiloita käytetään pääasiassa ruoanlaittoon/ruuan purkkisäilömiseen ja tatuointilaitteiden sterilointiin. Vieraillehan sitä ei ole pakko edes näyttää.

En suosittele kasvattamisen aloittamista jos sattuu asumaan vielä vanhempien luona.

7
Onko kellään kokemusta psilosybiinin tai LSD:n mikrodosetuksesta ADD/ADHD:n hoidossa? Aikanaan otin LSD:tä mikrodosetuksena muutaman viikon ajan mutta se sitten jotenkin jäi. Näin jälkikäteen on hankala sanoa oliko siitä apua ja jos ei olisiko pitänyt jatkaa lääkitystä pidempi jakso.

8
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Keskustelua kattiloista
« : Kesäkuu 12, 2021, 00:59 »
Hei, ajattelin yrittää herättää keskustelua kattiloista. Suurin osa kattiloista mitkä sopivat inhimilliseen budjettiin n. 100 euroa eivät yllä tarvittavaan n. Yhden baarin paineeseen (15psi). hyvinkö silti saa sterilisoitua esim. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/monix-classica-12l-painekattila?id=102345002&gclid=EAIaIQobChMIyJ7c74KQ8QIV8AWiAx3nUA-TEAQYAiABEgL98vD_BwE Tälläisellä? Korvaako pidempi kiehuttelu aika puuttuvat kattila voimat?
Minkä laisia kattiloita teillä on, ja kuinka välttämätön ritilä tai koroke pala kattilan pohjaan on?

Itse tein joskus PF-tek kakkuja Ikean Värdesätte-painekattilalla pidemmän ajanjakson kiehuttelulla. Projekti = toimi yllättävän OK mutta jos lähtisin taas kasvattamaan sieniä hankkisin painekattilan joka on sopivan tilava, säädettävillä paineilla ja että se steriloi vaadittavan materian mahdollisimman nopeasti .Valitettavan usein nuo kolme yhdessä tarkoittaa "All-American" mallia milloin kyseessä on suht. kallis sijoitus: https://gorillakits.com/product/all-american-pressure-canner-cooker/ Suosittaisin tarkistamaan Shroomerystä mikäli uudempia vaihtoehtoja on kehitetty.  Joskus myös esim. Huuto.netistä tai Tori.fi:stä voi löytyä harkittavia löytöjä.

Sientenkasvatuksessa sterilointikattila on tavallaan samassa roolissa kuin esim. COB- tai SPNa-lamput kannabiksen kasvatuksessa. Halvalla ei vaan saa hyvää/niitä asioita mitä etsii. Samalla tavalla niihin ei ole varsinaisia erikoistuneita yrityksiä kuten vaikka kannabiksen kasvatukseen tarkoitettuja lamppufirmoja.

Siinä olisikin jollekin työttömälle insinöörille projekti.

9
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: LSA
« : Kesäkuu 11, 2021, 23:20 »
Laitoin päiväsineä kasvamaan. Raportoin kunhan siemenet on popsittu. Minkähänlainen flippi näillä tulisi sienien kanssa ;D

Toimii todella hyvin sienien kanssa.
Esim. Nappaa 300 jauhettua siementä, venaile puoli tuntia. Sitten popsit 2g sieniä perään.

Euforisin trippi mitä koskaan on ollut. Toki pienet vatsan väänteet oli, kuten aina päivänsinien kanssa.

Jos pelkillä psineillä haluaa trippailla tarvii niitä nauttia se 600kpl.

Psineillä kannattaa suorittaa ekstraktio: https://psychonautwiki.org/wiki/Simple_LSA_extraction koska se vähentää merkittävästi nausean oireita.

HWBR:n kanssa ei niin tarkkaa.

Jos on varalle varattu vaikkapa jointti mainiota kukkaa niin sillä voi samalla tapaa lieventää nauseaa. 

HWBR on kasvi jota olisi mielenkiintoista kasvattaa mutta as far I know kyseessä ei ole mikään helppo kasvi eikä varmasti kasva Suomen luonnossa, ehkä kasvatusteltassa.

Itselläni on jäänyt tämä biisi menneeltä tripiltä kummittelemaan mieleen, suositan kombottamaan LSA:n kanssa ;)

https://www.youtube.com/watch?v=5vOpZRbqdEE


10
Tätähän kutsutaan depersonalisaatioksi.

Tai sitten derealisaatioksi, esiintyvät usein yhdessä


11
Onko jollakulla tietoa, että saako näitä sivustolla psykedeelisiksi yrteiksi luokiteltuja tuotteita tilata Suomeen?
[linkki poistettu ylläpidon toimesta Suomessa laittomien tuotteiden vuoksi]

Ainakin SHIPPING AND RETURNS -kohdassa lupautuvat lähettämään tänne, mutta Suomen tulli on tarkka etenkin Hollannin lähetysten suhteen, että ei uskalla kieltotavaraa oikein tilata.

Suosittelen katsomaan läpi huumausaine-, lääkeaine- ja uuselintarvikelistan. Jos kasvia ja sen vaikuttavia aineita ei ole listattu, on kyseessä (ainakin toistaiseksi) laillinen tuote. Tulli saattaa silti avata kirjeen jos epäilee että siellä on kiellettyjä/rajoittuja tuotteita mutta päästää ne läpi "TULLIN AVAAMA" teipeillä varustettuna jos keissi on käytännössä laillinen mutta syyniinotettu koska jokin tuotteessa herätti epäilyksiä (esim. läpivalaisussa epämääräinen kasvimateriaali minigrip-pussissa + lähettäjämaana Hollanti/Tanska). Jos kirje saapuu ilman merkintöjä on se päässyt läpi ilman sen kummempaa syynausta.

Kuumotuksia se varmaan silti tuo jos kotona sattuu olemaan jotain lain puolesta vähemmän sallittua substanssia mutta kuumotuksiin ei silti liene aihetta koska tilanteessa itsessään ei ole tapahtunut rikosta.

12
Muu sienikeskustelu / Vs: Sieniaiheinen kirjallisuus
« : Kesäkuu 04, 2021, 22:55 »
Ei ainoastaan sieniin, mutta psykedeeliseen kokemukseen liittyvä kirja minkä suosittelen lukemaan on: Evan Wentzin kommentaari nimeltään "Tibetan Yoga and Secret Doctrines" Vajrayana-buddhalaisuuden kirjasta "Seven Books of Wisdom of the Great Path". Esipuhe on itsessään hyvin vaikuttava ja pureutuu hyvin syvälle todellisuuden luonteeseen:

https://selfdefinition.org/tibetan/Evans-Wentz-Tibetan-Yoga-and-Secret-Doctrines.pdf

Tämä sitaatti, etenkin:

"It's s being the individualized, or personal, aspect which the micro-cosmic mind (or consciousness) assumes in its own eyes, the ego, or self, or soul, is illusory; it is the unenlightened, or spiritually unawakened, perceiver of phenomena, dependent for its illusory personal character upon its sense of separateness and the interminable stream of sensuous impressions derived from its contact with forms and with the external universe. Thus phenomena give relative existence to the ego as to the world, which erroneously the ego perceives as something out-side of or apart from itself. In other words, the ego and the world have no absolute, or true, but merely relative, existence. Therefore, the ego, or soul, is no more real than a reflection of the Moon seen in water; it is a phenomena-composed shadow cast by Reality, but the unenlightened microcosmic mind perceives it as something permanent and self-existing."

13
Lainaus
Kuulostaa aika huimalta, et näihinkin pitää sitä fentanyyliä mennä työntämään.

Fentanyyli on sellainen aine että opioidien käyttäjätkään eivät siitä tykkää ja koska se on erittäin halpaa niin sitä käytetään jatkeaineena vähän vaikka mihin.

Itse olen popsinut bentsoja päivittäin vuodesta 2007, kun ilmankaan ei enää voi olla. Nykyisin menee todella pienellä annoksella, eli 2x 0,5mg per päivä. Lääkkeen vaikutusta en ole huomannut enää kymmeneen vuoteen muuten kuin jos unohtaa ottaa pillerin, niin alkaa tulla vieroitusoireet 12 tunnin kohdalla. Silokkeja olen kokeillut pari kertaa ja ihan ok trippi tuli. Otin lähinnä maltillisesti josko auttaisi masennukseen. Ja auttoihan ne. En kyllä huomannut, että bentso olisi mitenkään sienen vaikutusta blokannut. Liekö sitten syynä se, että bentsojen toleranssi on suht kova. Varmaan saa ottaa jotain 6mg kerralla, että vaikuttaa enää mitenkään. Nyt vasta luin tästä aiheesta ekaa kertaa.
Yksintein tässä kysyn, että onko tutkittua tietoa tai kokemusta miten sienet ja conserta vaikuttavat yhdessä?

Voi olla että bentsot eivät enää abortoi trippiä jos niihin on isompi toleranssi. Tsemppiä, oon lukenut että bentsot ei ole riippuvuutena muutenkaan helppo juttu.

Metyylifenidaatti (Concerta) + psilosybiini ei ole suoranaisesti terveydelle vaarallinen kombo mutta niillä on alhainen synergia ts. trippi ei ole välttis kovin miellyttävä. Itse jättäisin kombottamatta tai jos kokeilisin kombona niin tavallista pienemmillä annoksilla.

Monet joilla on esim. ahdistuneisuushäiriö/masennus/ADHD käyttävät psilosybiiniä/LSD:tä microdosetuksen muodossa. Parhaillaan vois auttaa pääseen irti kokonaan bentsoista. Jotkut kans vannoo CBD:n nimeen (ite en oo kokeillut oikeaa CBD:tä, yleensäkin jos sitä ostaa kannattaa olla tarkkana ettei osta vahingossa CBD-A:ta (vaatii dekarbolysoimisen toimimiseen) tai hampunsiemenöljyä joka ei toimi ollenkaan).

14
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: LSA
« : Kesäkuu 04, 2021, 19:59 »
Varmaan joku 360-flip saattas tulla, kovat äiät vetää bs:na.

Mutta siis veikkaan, että melkosen köynnöksen saat kasvattaa että saat siitä tarvittavan määrän siemeniä. Lisäksi olet vähän myöhässä siemeniä ajatellen, päivänsini pitäisi kylvää jo helmi-maaliskuussa.

Ovat ne tuossa olleet jo yli kuukauden ruukussa. Paketin mukaan kylvöaika  on maalis-huhtikuu. Katsotaan mitä tulee.

Käytännössähän päivänsineä saa ihan peruskukkakaupasta/netistä eikä siinä ole sen enempää laittomuutta kuin vaikka oopiumunikonsiemenissä. Mutta on sen verran kaunis kasvi että sitä kasvattaisi vaikka huvikseenkin.

15
Olen aikaisin kyselemässä, mutta mistä päin Oulua kannattaisi etsiä, tarkkoja paikkoja en halua tietää, mutta jokin paikka esim Haukipudas jossa on paljon peltoja. Ja onko oulussa edes kovinkaan paljoa silokkeja

Lähtökohtaisesti P-Pohjanmaan suunnilla etsintä kannattaa kohdistaa pienkuntiin joissa on paljon karja- ja hevostiloja. Käytännössä silokkeja kasvaa missä vaan niille suotuisilla alueilla. Paras strategia on katsoa Google Mapsista/Earthista sopivia paikkoja etukäteen ja kohdistaa etsintä näille alueille. Etsintä kannattaa aloittaa omalta lähialueelta ja laajentaa siitä muualle mikäli sopivia kasvupaikkoja ei löydy.

Oman kokemukseni mukaan P-Pohjanmaa on koko Suomen parasta silokkiseutua (paljon potentiaalisia paikkoja + väestö on tyypillisen huumevastaista eivätkä välttämättä edes tiedä että pelloilla kasvaa silokkeja = paljon löytöjä).


Sivuja: 1 2 3 ... 7