Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - lumiks

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Vs: Sienitee
« : Joulukuu 04, 2013, 01:00 »
Itse olen sieniteetä kerran juonut ja silloin saksin kuivat sienet mukissa silpuksi, puristin sitruunasta riittävästi mehua jotta se peitti sienisilpun, odottelin about 15 min kunnes mehu oli imeytynyt sieniin, kaadoin lämmintä vettä päälle ja hörppäsin teen ja sienet hetkessä! Todella hyvänmakuista oli eikä sienten palatkaan häirinnyt vaan solahtivat teen mukana suoraan kurkusta alas, maku oli miellyttävän sitruunainen :) Jos ei millään pysty niitä sieniä pohjalta syömään niin kannattaa ehkä tehdä teetä kaksi kupillista samasta sieniannoksesta.

Ahaa ei se sitten ton monimutkaisempaa olekaan! :D Tämähän helpotti roimasti! Kiitos vastauksesta! :)

2
Käyttökokemukset / Sienitee
« : Joulukuu 03, 2013, 23:50 »
Morjesta!

Eilen tuli koettua "ensimmäinen" sienitrippi. Ensimmäinen hipsujen sisällä sen takia, että aikaisempi kokemus oli 10 silokkia ja n. 0,4g jonnebista jolloin olo oli itsellä hieman jumittava mutta ei sinänsä kovin trippaava, siksi en laske sitä ensimmäiseksi tripikseni.

Eilinen trippi ei ollut kummoinen ja en kokenut mitään erityistä ja sekös jäi kaivelemaan. Tänään kun selailin foorumia sieltä sun täältä suuremmin miettimättä eilistä, huomasin kirjoituksen jossa kerrottiin että sienet pitäisi pienillä annoksilla nauttia vain kerralla eikä pienissä erissä, jolloin yleensä pilaa vain tripin nostamalla toleranssia. Toisena asiana eilisessä jäi kaivelemaan itse sienet. Ne jäi meinaa hampaankoloon ja niitäkö sai sitten vähän väliä kaivella sieltä pois! Oli muutenkin jotenkin kuvottavaa syödä niitä ja kun otin muutamaankin kertaan aina vähän lisää jouduin henkisesti valmistautumaan aina siihen että tuota kuivaa Cubensista nyt pitää sitten jauhaa suussa, voi helvetti sentään!

Rupesin siis miettimään sieniteetä. On varmaan paljon kätevämpää vaan litkiä nestettä sen suuremmin miettimättä mitään hampaankoloon jääviä roippeita. Onko mitään erityisiä reseptejä sieniteelle? Jos niin mitkä on hyväksi todettuja ja varmasti toimivia? Onko se pahanmakuista?! Pitääkö sienet syödä mukin pohjalta teen juotua? Onko muuta olennaista kuin kuumaa vettä ja sieniä sekasin ja antaa hautua? Miten sainkaan näin simppelin kysymyksen kerrottua näin monen mutkan kautta...

3
Lisäksi mietityttää vielä miksei Kärpässienet ole laittomia vaikka Semit ovat... :D Samanlailla niitä käytetään huumausaineena...

4
Kannabiksen laillistamisesta on puhuttu viime aikoina paljon. Oma kanta on siihen, kyllä, se pitäisi laillistaa, mutta tällähektellä, tässä yhteiskunnassa sitä ei saisi helpolla toimimaan. Kannabis on lähes vaaratonta ja terveysriskit on pienemmät kuin alkoholilla yms yms näitä riittää, joo. Mutta kun kannabis laillistettaisiin, tulisi joku toinen pikkuvaaraton päihde jota nuoret hehkuttaisivat ja mikseivät vähän vanhemmatkin ihmiset. Esimerkiksi sienet. Kun kannabis laillistettais ei tarvis enää kuumotella kotikasvatusta niin sitten ihmiset uskaltais enemmän kasvattaa esimerkiksi sieniä. Sienten laillistamisen jälkee tulis vaikka LSD hittituotteeks ja niin edellee... Joo saattaa olla kaukaa haettu jonkun mielestä mutta tämä on vaa oma kanta...

Mutta tosiaa kannabiksen laillistaminen. Jos se asia otettais oikeesti käsittelyyn (muttakun ei ne saatanan poliitikot ota sitä käsittelyyn...) niin tottakai se pitäis saada toimimaan tässä yhteiskunnassa. Itse en edelleenkää laillistais kotikasvatusta koska se on edelleen sitä vähä epävarmaa katukauppaa mitä tuola käydään ja jos ei ole kotikasvatusta ei luultavasti olis mitään lakkabudia tai oreganoa tai mitää välistävetämistä muutenkaa. Eli siis halukkaat sais esimerkiksi anoa valtiolta lupaa perustaa kannabisfarmi ja sille sitte määritettäs vaikka jotai sääntöjä ja niitä sitte valvottas että kama pysyy puhtaana yms yms. Jos sen homman sais toimiin niin bueno! Tykkäisin!

Sama homma sienien kanssa. En laillistaisi kotikasvatusta. Sieniä ei niin paljoa liiku tuola katukaupassa kuitenkaan kun kannabista, ja käyttäjämääräkin on pienempi. Suurin osa suomalaisista tattiritareista ainakin näin syksyn tullen taitaa poimia itse kaiken ja vielä varastoonkin reilusti.

5
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Syyskuu 16, 2013, 18:45 »
Onko Äänekosken seudulta (erityisesti Konnevedeltä päin) löyty jo semejä? Olis viikonloppuna suunta sinne ja kiinnostais jos vaikka lähtis mehtästämään! :)

6
Psilosybiinisienet luonnossa / Vs: Taikasienet ulkomailla
« : Syyskuu 09, 2013, 16:08 »
No kiitospa tästä matyakselle. Joka päivä sitä jotain uutta oppii!  :D

7
Psilosybiinisienet luonnossa / Taikasienet ulkomailla
« : Syyskuu 09, 2013, 15:30 »
En löytänyt oikeastaan mitään tästä aiheesta pikaisella selailulla! Eli mitä eri taikasieniä kasvaa ulkomailla? Jos on lähdössä sen verran pitkälle lomareissulla tai parhaassa tapauksessa vaikka muuttamassa ulkomaille, voisi minua kuin kanssasienestäjiäkin kiinnostaa mtä lajeja kyseisestä maasta on löydettävissä. Wikipediaa selailemallahan löytyy monesta artikkelista maailmankartta missä on vihreällä kaikki maat jossa kyseistä tattia kasvaa, mutta työlästähän kaikki sivut olisi katsoa ja eiväthän nekään aina pidä paikkaansa... :(

Luulisin että Ruotsissa ja Norjassa olisi aikalailla samat sienikannat kuin Suomessakin, Pohjoismaita kun kerta yhdessä ollaan. Norjassa ainakin saattaisi olla hyvät semi-sadot kun sielä sataa niin paljon? Itseä kuitenkin eniten kiinnostaa Uusi-Seelanti koska haaveena olisi sinne matkustaa joskus. ;) Cubeja sieltä ainakin löytyy, eikö vaan?

Ja siis nimenomaan luonnossa kasvavia sieniä :)

8
Mietityttää näin kokemattomampana (kerään siis ensimmäistä syksyä ja toistaiseksi en ole nähnyt vielä yhtään silokkia yrityksestä huolimatta muutakuin kuvissa) et kehtaako sitä mennä jonnekkin esim. hevostalleille hevosten kesälaitumien reunoille etsimään niitä P-sieniä siitäkin huolimatta että on autotielle hyvä näköyhteys, tallilla on porukkaa ratsastamassa ja alueella on sähköaitaus? Jotkut on sanonu täällä että ottaa kameran aina mukaan että voi tarvittaessa selittää kuvaavansa luontoa mutta jossain hevosaitauksen sisällä semmoinen ei taida mennä läpi? Mitenkäs vaikka ihan jollain peltotilkulla joka kuuluu vaikka kaupungille mutta pellon reunalla on asutusta, kehtooko sitä mennä sinne kykkimään vaikka tunniksi? Ja mitä ihmiset ylipäätään ajattelevat "epämääräisistä kykkijöistä meirän pelloilla"? Tietävätkö kaikki mistä on kyse ja mikä on reaktio? Kokemuksia kellään hankalista tilanteista??

Ja loppuun vielä noista hevostiloista. On tiedossa muutamakin heppatalli jossa on hyvän näköistä laitumea mutta ei tiedä kehtaako pitemmäksi aikaa mennä etsimään? Ja kun sanotaan että silokit tykkää tommosista lehmien ja hevosten hengailualueista niin kasvaako sitä sielä ihan niitte siä alueella niissä kuuluisissa tupoissa mitä siä on aika paljon vai tarkoitetaanko sillä heppojen lähiseutua vaiko entistä laidunaluetta?

9
En oikein tiedä mihin tämä pitäisi laittaa niin laitan sen nyt myös tänne... Eli aloittelija Tampereen seudulta on kyseessä ja kiinnostaisi vähän että mistä nuita semejä löytyisi. Ei nyt mitään koordinaatteja tarkalle spotille tarvitse ja eihän omia spottejaan kukaan rupea jakelemaan mutta miltä suunnalta Tampereen suunnata niitä hyviä spotteja löytyy? Pyöritty on Teiskon suunnalla ja Sorilassa ja Viitapohjassa päin. Itäistä Tamperetta muutenkin katseltu. Moottorikäyttöinen kulkupeli on käytössä että ei ole ongelma lähteä muuallekkin Pirkanmaalla jos joku nyt haluaa auttaa aloittelijaa hädässä...

Kiitos jo etukäteen!

10
Eipä ole lähelläkään. Väärä muoto, väärät värit.
Tsekkaile esim näitten ohjeitten mukaan: http://www.taikasieni.net/smf/index.php?topic=1336.0

nyt kun sanot niin taidatpa olla oikeassa... tosin kuvissa lakki on paljon paljon vaaleampi kuin oikeasti (tarkistin eri kameralla otetusta kuvasta muisti virkistykseksi...) mutta eipä siinä nyt liikaa niitä tuntomerkkejä kyllä ollut sitten... pikku kysymys vielä noiden edelliste lisäksi: kun puhutaan silokin limaisesta kalvosta ja jossain oli kuva kuinka lakin pystyy painamaan kokonaan yhteen eikä se halkea, niin tämähän on aikas hyvä tuntomerkki myös..? mutta onko limainen pinta myös kuivana kun pariin päivään ei ole satanut? olisi tarkoitus lähteä metsästämään näitä parin päivän sisällä...

11
[smg id=4591]
[smg id=4590]
[smg id=4589]

mitä sanotte näistä? voisivatko nämä olla niitä paljon puhuttuja PSILOCYBE SEMILANCEATA?! tämmösia sattu silmään aikas sattumalta! olen ensikertalainen enkä varmaksi ole vielä löytänyt yhtään tattia ja nämä löytyivät puolivahingossa ja oli niitä enemmänkin mutta ei jääty keräilemään epävarmuuden vuoksi... kahdessa ekassa kuvassa olevalta sieneltä katkesi jalka melko heti kun hipelöin sitä, kertooko se sienestä jotain? viimeisessä kuvassa on myönnettävä vaikeaselkoisuus ja uskon että kokeneellekkin harrastelijalle voi olla vaikea tunnistaa tuosta kuvasta mitään, mutta sen voin sanoa että ne olivat melko kookkaita, oikeasti... noh mitä sanotte näistä?

loppuun vielä: nämä löytyivät kun olimme eräällä sukutilalla missä on ainakin hevosia ja luultavasti myös lehmiäkin ja isojen hevosenlantaisien ruohotuppojen seasta ja lähettyviltä löytyi näitä. kehtaako mennä keräilemään tällaisesta paikasta missä on asfaltti tie näköyhteyden päässä eli suht lähellä ja ollaan sähköaidatulla sukutilalla. mitä ihmiset yleisesti ajattelevat asiasta ja mitä voi sanoa jos tullaan valittamaan? kehtaisitteko ite joko aamusumun aikaan tai illansuussa hieman ennen auringon laskua käydä keräilemässä?

12
Noniin eli aloittelija ilmoittautuu!

Olen seuraillut vähän aikaa foorumia erityisesti semeistä ja on heräillyt muutamia kysymyksiä ja joitakin asioita pitää varmistaa jossen ole oikein ymmärtänyt jotain...

1. Miten sienet nautitaan? Okei, ne syödään. Syödäänkö pelkkä hattu vaiko koko jalkakin tai onko jotai jippoja? Onko merkitystä onko sieni kuivattu vaiko ei? Kuinka kauan sieni edes säilyy kuivaamattomana jos sitä säilöö ilmatiiviisti esim lasipurkissa tai jossain?

2. Miten sieni kuivataan parhaalla mahdollisella tavalla? Löysin että sanomalehden päälle kuivumaan on hyvä kun paperi imee kosteutta ja haihtuu myös nopeasti pois. Toimiiko kuinka jos laitan parin sanomalehtikerroksen päälle sängyn alle? Kauanko sieni kuivaa keskimäärin? Menettääkö se P-vitamiinia kuivattaessa?

3. Kävin tsekkailemassa paria spottia viikonloppuna ja ei näkynyt pienintäkään havaintoa sienistä. Yhdestä paikasta kun oltiin siirtymässä toiseen ja yritettiin bongailla koko ajan joka paikasta niitä legendaarisia ruohotuppoja ja löytyi tienvarresta matkalla spotilta toiselle kaksi pientä tattia. Mielestäni se ei täyttänyt täysin semin tunnuspiirteitä vaan oli vain joku saman näköinen, vaikken voikaan vielä varmaksi sanoa kun en ole vielä varmaksi kertaakaan edes semiä luonnossa nähnyt... Onko vielä liian aikaista löytää yhtään tattia?

Kysymykset ovat vähän hajanaisesti yhdessä ryppäässä mutta pistän sen väsymyksen piikkiin...

Sivuja: 1