Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - lumiks

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Sienitee
« : Joulukuu 03, 2013, 23:50 »
Morjesta!

Eilen tuli koettua "ensimmäinen" sienitrippi. Ensimmäinen hipsujen sisällä sen takia, että aikaisempi kokemus oli 10 silokkia ja n. 0,4g jonnebista jolloin olo oli itsellä hieman jumittava mutta ei sinänsä kovin trippaava, siksi en laske sitä ensimmäiseksi tripikseni.

Eilinen trippi ei ollut kummoinen ja en kokenut mitään erityistä ja sekös jäi kaivelemaan. Tänään kun selailin foorumia sieltä sun täältä suuremmin miettimättä eilistä, huomasin kirjoituksen jossa kerrottiin että sienet pitäisi pienillä annoksilla nauttia vain kerralla eikä pienissä erissä, jolloin yleensä pilaa vain tripin nostamalla toleranssia. Toisena asiana eilisessä jäi kaivelemaan itse sienet. Ne jäi meinaa hampaankoloon ja niitäkö sai sitten vähän väliä kaivella sieltä pois! Oli muutenkin jotenkin kuvottavaa syödä niitä ja kun otin muutamaankin kertaan aina vähän lisää jouduin henkisesti valmistautumaan aina siihen että tuota kuivaa Cubensista nyt pitää sitten jauhaa suussa, voi helvetti sentään!

Rupesin siis miettimään sieniteetä. On varmaan paljon kätevämpää vaan litkiä nestettä sen suuremmin miettimättä mitään hampaankoloon jääviä roippeita. Onko mitään erityisiä reseptejä sieniteelle? Jos niin mitkä on hyväksi todettuja ja varmasti toimivia? Onko se pahanmakuista?! Pitääkö sienet syödä mukin pohjalta teen juotua? Onko muuta olennaista kuin kuumaa vettä ja sieniä sekasin ja antaa hautua? Miten sainkaan näin simppelin kysymyksen kerrottua näin monen mutkan kautta...

2
Psilosybiinisienet luonnossa / Taikasienet ulkomailla
« : Syyskuu 09, 2013, 15:30 »
En löytänyt oikeastaan mitään tästä aiheesta pikaisella selailulla! Eli mitä eri taikasieniä kasvaa ulkomailla? Jos on lähdössä sen verran pitkälle lomareissulla tai parhaassa tapauksessa vaikka muuttamassa ulkomaille, voisi minua kuin kanssasienestäjiäkin kiinnostaa mtä lajeja kyseisestä maasta on löydettävissä. Wikipediaa selailemallahan löytyy monesta artikkelista maailmankartta missä on vihreällä kaikki maat jossa kyseistä tattia kasvaa, mutta työlästähän kaikki sivut olisi katsoa ja eiväthän nekään aina pidä paikkaansa... :(

Luulisin että Ruotsissa ja Norjassa olisi aikalailla samat sienikannat kuin Suomessakin, Pohjoismaita kun kerta yhdessä ollaan. Norjassa ainakin saattaisi olla hyvät semi-sadot kun sielä sataa niin paljon? Itseä kuitenkin eniten kiinnostaa Uusi-Seelanti koska haaveena olisi sinne matkustaa joskus. ;) Cubeja sieltä ainakin löytyy, eikö vaan?

Ja siis nimenomaan luonnossa kasvavia sieniä :)

Sivuja: 1