Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ruoja

Sivuja: 1 2 3 ... 9
1
eleusis, ei ole suippuja nämä viimeisimmät.

3
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Elokuu 10, 2021, 18:41 »
Kiitos kiitos, ja onnea myös sienne Savon suunnille!

4
Suippumadonlakki / Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Elokuu 10, 2021, 18:21 »
Pohjois-pohjanmaalta hyvää päivää.

5
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Aloitusta empien
« : Marraskuu 06, 2020, 23:53 »
Jos mieli ei kestä kaikesta rauhoittelusta huolimatta niin nyt tiedän ettei jotkut asiat vaan sovi kaikille.

Jaksamisia haasteellisen kokemuksen käsittelyyn veljesi tueksi <3

6
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Aloitusta empien
« : Marraskuu 06, 2020, 23:37 »
Viime vkl kokemuksesta voin kertoa että mielummin eka kerta rauhallisen maltillisesti kun liikaa. Katsoin kun veli "katosi" hyvin pienellä annoksella. Ei ollut hauskaa kellään..

Kyllä, ehdottomasti näin. Ja ihan jo senkin vuoksi että tietää, onko esim. yliherkkä vaikutuksille, tai vaikuttaville aineille. Harvinaista, mutta täysin mahdollista.

7
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Aloitusta empien
« : Marraskuu 06, 2020, 23:09 »
Se on todella hienoa että ensimmäinen kokemus oli noinkin maltillinen (tai sanotaan maltillisella annoksella)! Mutta siitä huolimatta täytyy sanoa että tuo 15 on sinällään sen verran pieni annos että ei sillä useimmat ehkä varsinaisesti matkalle pääse yleisesti ottaen. Joskus sienet toki osaa yllättää :D Anekdoottina heitän myös (ei oikeastaan henkilökohtaisesta kokemuksesta, mutta kavereiden) että joskus vaatii parikin kokemusta (mielellään toki maltillisella annoksella) ennenku jotkin portit aukeaa. Samaa on ollut havaittavissa myös ganjabiksen osalta ihan vain näin sivuhuomiona. Emmä tiijä onko tuolle mitään tieteellistä pohjaa, mutta anekdoottina näin.

8
Kannattavuudesta on melko hankala kellään varmasti sanoa mitään. Oma ainut varteenotettava kokemus oli 2-3h ekasta dosesta samalla dosella kuin alkuperäinen, ja kyllähän ne toimi. Sienireissut tuppaa joskus vaikeuttamaan unensaantia jälkimainingeissa ja ainakin sillä kerralla tuosta tuli todella merkittävä juttu. Paljonhan sitä puhutaan ns. akuutista toleranssista ja vaikea siihen on sinällään mitään määriä tai semmosta sanoa (on näitä kaavioita toleransseista joita varmasti on porukka lukenu). Uusi reissu re-dosella kyllä lähti, mutta ehkä doseen nähden se oli "vaisumpi". Sen verran täytyy sanoa että tuo ei ollu lähtökohtasesti suunnitelmana, joten se saattoi vaikuttaa asiaan myös. Isohkon annoksen laskun alkaessa vaan tuli kaverin kanssa kollektiivisesti idea "aatteletko samaa ku minä" ja siitä se ajatus sitten lähti :D

Mutta kivaa oli silloin. Täytyy ehkä joskus testata uudestaan.

9
Syyslomaviikon ensimmäinen päivä. Vaimo töissä, lapset kotona. Puolen päivän aikaan kuuluu hihkuminen "Joo! Jooo! Jee tänään päästään kaverille yökylään!" Jahas, suunnitelmat ilmeisesti muuttuivat? Varmitus vanhemmalta pojalta että mitäs ilakoit. "Me mennään tänään jo sinne kaverille yökylään kun huomenna ei käy".

Alunperin sienireissu oli suunniteltu torstaille josta se siirtyi tiistaille ja nyt sitten maanantaille. Luottoreissukumppanille viestiä että tilanne on nyt tämä, pääsetkö jo tänään?

16:00 kaveri kurvasi pihaan. Maanantaina oli tarkoitus puuhastella pihalla ympäristö talvikuntoon. No se tehtiinkin sitten yhteistuumin hitusen tarmokkaammalla menolla. Naukkailtiin siinä muutamat talkoo-oluet, turautettiin vähän vihreetä ja lämmitettiin sauna.

21:30 upposi 2g silokkitee molemmilla kurkusta alas. Vaimo, jolla oli töihin meno aamulla aikasin,  painui pehkuihin. 10min kuluttua jo mahassa alkoi vellomaan tuttuun tapaan. Perusrituaalit: Vettä ja muita juomia, muutama sätkä ja pari spliffiä valmiiksi. Kuselle, röökille ja sohvalle odottelemaan mitäs tapahtuu.

Hetken köllöttelyn jälkeen vellova tunne menikin ohi ja mieli hyväksyi transition erilaiseen tajunnan tilaan. Ensimmäinen aistillinen muutos itselläni on yleensä tinnituksen muuttuminen jonkin sortin keijulauluksi. Niin myös nyt. Mutta tällä kertaa siinä oli jotain outoa.

Sienireissuilla koetut kuuloharhat ovat iteselleni hyvin mietoja ja hallittavia yleensä. Tai voi ne joskus olla voimakkaitakin, mutta harvoin ne aiheuttaa minkään sortin kuumotuksia, tai sellaista mutkalle menoa. Tällä kertaa kuulo meni todella mutkalle ja tinnituksesta johtuva keijulaulu sekoittui aivan täysin esim. taustamusiikkina kuuluvaan simppeliin shamaanimusiikkiin. Äänet ikään kuin vain leijuivat ympärillä ja menettivät lähteensä. Ainoa millä oli lähde, oli kaverin puhe jonka tajusin tulevan kaverin suusta.

Ulkona oli todella kaunista mutta oli hyvin hankala orientoitua siellä oloon juuri tuon kuulon takia. Kevyt hiljainen jutustelu tuntui siltä että sama kuin oltais oltu lähimmän naapurin olohuoneessa. Nämä sienissä vekkuleita tilanteita. Tiedät ja tiedostat miten asia todennäköisesti oikeasti on, mutta se äärimmäisen voimakas tunne tai illuusio on ns. yhtäaikaa totta, tai olemassa. Kaksi asiaa, rationaalinen ja irrationaalinen tapahtuu yhtäaikaa ja sitä joskus on vähän hankala hanskata. Siispä sanoin tästä matkakumppanille ja menimme takaisin sisälle.

Meillä on erillinen varastohuone autotallin yhteydessä jonka olimme valmistelleet reissua varten. Matalan sohvapöydän edessä pari patjaa päällekkäin lattialla teki futonimaisen tunnelman siihen. Sopiva määrä koristevaloja, kynttilöitä ja peili saivat aikaan taianomaisen tunnelman. Polttelimme siinä spliffejä, röökiä ja joimme olutta sekä vettä.

Makuaisti oli tällä kertaa myös todella mutkalla. Vesihän on usein sienireissuilla taivaallista  nektaria. Vesi on usein myös se ns. base-line jolla voi "palauttaa" makuaistin sen jälkeen kun on juonut jotain muuta. Nyt se vesi maistui joltain mummon marjamehulta ja oluesta on hyvin hankala sanoa mille se maistui.

Olemme molemmat reissailijoita, jotka arvostavat visuaaleja paljon. Se ei ole se tärkein osa tietenkään, mutta erittäin mellevä bonus. Välillä käytimme kirkkaampia valoja päällä ihan vain katsoaksemme mitäs kaikkea huoneessa tapahtuu. Jätimme valot päälle hetkeksi ja istuimme futonpatjalla vierekkäin. Jokin tietty asetelma huoneessa sai laukaistua ajatuksen että olemme jonkin sortin podcastissa.

Siinä halailimme ja jutustelimme peloista, suruista, iloista, murheista, ihmisyydestä, hyvästä ja pahasta, väärästä ja oikeasta, moraalista, etiikasta ja vaikka mistä muusta. Väittäisin että antoisimmat keskustelut mitä ikinä sienireissuilla on tullut koettua. Ja emme lähteneet seuraamaan ajatuksia ja sinällään eskaloineet niihin monesti muulloin liittyviä tunnelatauksia, vaan jutustelu ja pohdiskelu oli (tai vähintään tuntui) neutraalilta ja suhteellisen järkevältä. Välillä ajatukset hajosi aivan täysin mutta siitä huolimatta antoisaa oli.

Ja kokoajan oli hyvin voimakas tunne siitä että olemme tosiaan jossain kosmisessa podcastissa joka broadcastataan ympäri maailmankaikkeutta.

Kun humisevin huippu (varsinkin sen kuulon suhteen itsellä) alkoi olla takana, kävimme taas pihalla. Tähtitaivas oli kaunis, ylläpitämämme nuotio ja hiillos sitä itseään. Vinoutunut mielikuva tuli mieleen. Liiterin "kuistilla" roikkuu vaimoni ripustama koristevalonauha, jossa roikkuu eri pituisten johtojen päässä pieniä ledivaloja. Tämä valokokonaisuus aiheutti illuusion jostain taikametsän taruolennoista. Pienistä sellaisista, mutta kuitenkin. Mietinkin siinä että miksi ne tuossa roikkuvat ja kiemurtelevat ja jotenkin se koko asetelma toi mieleen metsästyksen ja saaliin..

Meillä molemmilla oli ns. erätakki päällä. Ympäristö on sopiva ja noh, teestä johtuva taikametsäkin siinä vielä kaiken lisäksi ympärillä. Tuli härski ajatus mieleen siitä että tässä tämä länsimaalaisen läskin loputon itsekkyys taas nähdään. Pojat nauttii vähän taikateetä ja on käyneet taikametsästä pyydystämässä taruolentoja liiterin koristeeksi tuomaan valoa :D

Oli pakko vetäytyä sisälle nauramaan ikonista Sieninaurua ❤️

Loppuilta meni samaan tapaan jutustellessa, välillä pihalla ihastellessa taivasta, pimeää metsää, itse pimeyttä, nuotiota ja niitä hiton liiterin orsilla sätkiviä taruolentoja. Naurua oli tavallistakin enemmän mukana.

Noin 02:00 rupesi P-power hiipumaan jo siihen malliin että olut rupesi maistumaan hanakampaan tahtiin ja spliffiäkin kärysi. Pari tuntia siinä vielä sinniteltiin ennenkuin uni korjasi pois väsyneet matkalaiset.

Olemme vanhemmiten säästelleet superlatiiveja ja sitä hehkutusta kavereiden kesken, vaikka kyseessä ois kuinka upeaa meininki. Yleensä pelkkä "nyt on hyvä" riittää :) Nyt kuitenkin totesimme toisillemme että tällaisellakin reissulla on silloin tällöin paikkansa. Sieni antaa mitää antaa ja sehän me tiedetään oikein hyvin omista kokemuksistamme, mutta nyt ei tullut karttakepistä kynsille vaan tarjolla oli mitä upein kokemus. Oli Aivan Vitun Siistiä.

Vaikka tarina on vähän kieliposkella kirjoitettu, pitänee tässä loppukaneetiksi todeta muutama juttu :D

Kukin tyylilllään. Joskus sallittakoon tosiaan tällaiset hupireissut, varsinkin porukassa. Eihän noita päihteitä kovin sekasin kannattaisi vetää mutta meillä on 100% luotto toisiimme ja olemme tunteneet toisemme reilusti yli 20v. Näitä sienireissujakin on laajalta spektriltä ollut jos minkälaisia yhdessä sekä yksin, ja vaikka tosiaan ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu, osataan jo nähtävästi aika hyvin rakentaa setuppi semmoseksi että puitteet hyvälle reissulle on huolimatta siitä että tämäkin reissu melko lyhyellä varoajalla pystyyn kyhättiin.

Uskon kyllä että jos valitsisimme sen sohvan, peiton ja silmät kiinni, olisi tällaisellakin reissulla hyvin erilainen flow mutta nuo sohvasurffailut ollaan varattu sitten yhteistuumin enemmän niitä sooloreissuja varten. Meillä molemmilla sieni käytännössä neutralisoi sen pienen olut pöhinän ja ganjankin suurimmaksi osaksi. Ne toimivat taustamekanismeina tavallaan, mutta eivät tunnu liikoja sekoittavan soppaa vaan sieni dominoi sitä kemikaalikoktailia 100-0. Toki varovasti noita oheispäihteitä siinä yleensä nautitaankin.

Syvä kunnioitus ja nöyryys on sieniä kohtaan molemmilla ja todella kiitollisia ollaan että reissut joskus tällaisiakin ovat vaikka näistä tällee kieli poskella kirjottelenkin. Ehkä sitä jotain ollaan opittu aiemmilta reissuilta, tai ehkä tämä on vaan silkkaa tuuria. Mene ja tiedä. Asioita ei jaksa ottaa liian vakavasti :)

Mutta tosiaan, Oli Aivan Vitun Siistiä!

10
Newbie666 ja Jtk-0-0- ei ole suippumadonlakkeja. Tervetuloa foorumille! :)

11
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Mikroannostus
« : Lokakuu 13, 2020, 23:42 »
Itsellä 0.06g on jo päihdyttävä annos, esim autolla ajelut olisi todella vastuutonta. Nuo on niin yksilöllisiä että parempi alottaa todella pienellä eikä uskoa mitään netissä lukevia annoskokoja. Selviää kokeilemalla ja kannattaa varata sellainen päivä kokeilulle ettei haittaa jos pääsee pikku oho :)

Tuo testipäivä on äärimmäisen hyvä pointti :) Mikroannos, mikä itellä toimii, pitää oikeastaan hakea kokeilemalla. Jos natsaa heti, hieno juttu. Mutta useimmiten ei taida natsata. Oma virhe oli etten tosiaan edes ajatellut tuota. Tein vaan samanlaisia kapseleita vaikka olisi kannattanut toki useampia annoksia vaikka jokaista 5kpl. Mutta vaikka nämä arkeen on ns. tarkoitettukkin niin testipäivä kannattaa olla sellainen että ei ole niin justiin vaikka vähän turahtaakin :D

12
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Mikroannostus
« : Lokakuu 13, 2020, 13:10 »
Mikroilu on ainakin teoriassa sen verta tarkkaa puuhaa annostuksen suhteen etten kyllä vakavissani mittaisi annoksia yksilöissä. Sienet pölyksi ja annostelee vaikka kapseleihin. Työläämpäähän se noin on mutta tasainen ja kertojen kesken sama annostus, ja toki ylipäätään sen sopivan annoksen löytäminen taitaa olla yksi tärkeimpiä juttuja onnistuneeseen mikroannosteluun. Oma kokemus parin vuoden takaa on että 0.1g oli liian paljon. Sen koommin en ole testannut. Jos testaan, menen 0.05g:llä.

13
Ei muuta lisättävää kuin että annostushan se tässäkin on yks oleellinen variaabeli. Tässä Niityn tapauksessa tuo ei ole oleellisin pointti kun ekalla kerrallahan toki otetaan toivottavasti maltillinen annos. Mutta jos nyt vaikka joku jalat kastellut sattuu miettimään arkireissuja :)

14
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Oman spotin kasvattaminen
« : Lokakuu 08, 2020, 13:54 »
Niitä tuli kylvettyä pitkin kautta. Ei nyt mitenkään hirveesti, mutta sanotaanko kymmeniä sieniä useammissa jaksoissa vähän eri puolille pihaa.

15
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Oman spotin kasvattaminen
« : Lokakuu 07, 2020, 17:41 »
Mahdollisesti. Kylvin suippumadonlakkeja pari syksyä sitten pitkin pihaa ja viime syksynä sieltä ensimmäiset bongasin. Pidän kuitenkin hyvinkin mahdollisena myös sitä että nurmikon mullan mukana olisi tullut jo valmiina esim. rihmastoa. Eli en voi vahvistaa kylvön onnistumista.

Sivuja: 1 2 3 ... 9