Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ashley

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Joulukuu 03, 2014, 23:13 »
2012 toukokuussa söimme ystävän kanssa cubensiksia, minulle reilu 7g, kaverille reilu 5g.

Olime syöneet aamupalan noin puoli kymmeneltä. Matka-ajankohta oli noin klo 13 päivällä, söimme sienet ja sen jälkeen matkasimme noin 500m päähän kodistani puistotaipaleelle mukana makuualustat ja tyynyt. Sää oli aurinkoinen, ehkä 20% pilvistä, noin 15-17 celciusta. Meillä ei ollut mitään tarkempia odotuksia tripille, "katsotaan mitä tapahtuu."

Asetuimme makuulle, kaveri poltti röökin tai pari, aurinkolasit silmille ja tuijotimme aurinkoon.
Keskustelimme jostakin, trippi alkoi hiljalleen, nauroimme, huomasimme että molemmilla kurkunkansi oli jotenkin jännittynyt ja puhe alkoi kuulostaa jotenkin oudon ja koomisen yläkireältä, hiljennyimme.

Muistan, kuinka laitoin silmät kiinni ja pyrin painamaan kaiken muistiin mahdollisiman keskittynesti ja tehokkaasti. Asetuin intuitiivisesti jonkinlaiseen sisäiseen symmetriaan kehon- ja aivopuoliskojen väliin. Aurinko paistoi silmäluomien läpi keltaoranssina ja vaaleansinisenä yhtäkkiä näin värien tilttaavan ensin syväänsiniseen ja sitten violettiin. Trippi voimistui todella nopeasti, WHOOOM!

Kehoni puutui. Molempien korvieni takaa kuului korkeataajuinen sirinä DUIIIIIIIII joka liikkui päälakeani kohti.

Puolen sekunnin pilkkopimeävälähdys, jossa näin pimeässä fluorosoivana sinisenä hohtavana "horuksen silmää" muistuttavan rakennelman, joka ilmeisesti on jokin aivojen osa. (Epäilen, että jollain selittämättömällä tavalla aivoni todella näkivät itsensä.) Sitten tämä rakennelma monistautui nopeasti riikinkukon pyrstön kaltaiseksi fraktaaliksi ja mieli pamahti vauhdilla tämän kankaan läpi, poikki jonkilaisen huipputehtuurisen pylväskäytävän.

Kankaan toisella puolella oli jotain keijunkaltaisia valo-olentoja, taivas, joista etupäässä kommunikoin hiljaisuudella jonkinlaisen itselleni täysin vieraan feminiinisen Isis/Venus/Afrodite tyyppisen entiteetin kanssa. Tästä minulla ei ole jäänyt mitään, mitä osaisin välittää. Olin takaisin ruumiissani, mutta olin myös toisaalla, välillä nauroimme ystäväni kanssa yhdessä, välillä taas virittäydyimme hiljaisuuden kautta noihin näkymiin.

Se oli kuin jumalaista kultaista valoa. Kaunista, kevyttä, kiemurtelevaa, tanssivaa, monitahoista, loisteliasta, kutsuvaa,  taivaallista väkeä, mutta samalla, jotenkin, myös kuolema oli heissä / hänessä / kaikkialla vahvasti läsnä.

Tähän asti trippi oli kirkas, eheä, valoisa, ja kestoa oli mennyt vaikutusten alusta ehkä tunti.

Jossain määrin oli kyse jaetusta hallusinaatiosta, ystäväni oli selvästi samassa sfäärissä, mutta ei nähnyt niitä silmillään niin tarkkaan, kun yritimmimme kommunikoida aiheesta. Pikkuhiljaa trippi sai dissosiatiivisempia piirteitä. Pyrimme olemaan hiljaa mikäli mahdollista, jokin keskustelu ajoi molemmat epäselvyyteen, kumpi meistä olimme.

Yhtäkkiä molemmat valtasi kokonaisvaltainen hätätilatunne, että on juostava sisälle. Nousimme, keräsimme kamppeemme nopeasti ja juoksimme vähäisen matkan kotiin. Vatsaani alkoi koskea todella hurjasti.

Perillä kotona olimme molemat todella huonovointisia. Menin paniikissa vessaan, näin hetken pelkkää valkoista, sain luultavasti muutaman jonkinlaisen tajuttomuuskohtauksen ja oksensin jotenkin todella vaivalloisesti noin muutaman ruokalusikallisen verran ruskeahkoa verta*. Tämä koko kohtaus kesti noin vartin ja koin kovaa kuolemanpaniikkia. Paniikki kuitenkin laantui noin 80%:iin tästä, joka oli siedettävä taso.

Laskut olivat todella rajut, makasimme molemmat sängyllä tunnin tai pari, mietin sairaalaa ja ambulanssia ja tämä aika tuntui iäisyydeltä. Tuijotimme kelloa, aika ei tuntunut liikkuvan. Olimme loukussa jonkinlaisessa melankolisessa limbossa, emmekä tänä aikana muistaneet aiemmin tapahtuneen tripin enkelivisioista mitään. Jossain vaiheessa saimme toivonkipinän ja aloimme elpyä. Yhdeksän aikaan illalla lähdimme ulos jonkun kaverin synttäreille tms. Voin hieman huonosti kuitenkin vielä viikon ajan.

*Minulle oli ilmeisesti tullut viikkoa edeltävän aspiriinin ja mäkikuisman käytöstä seurannut vatsahaava, interaktio, josta en ollut tuolloin vielä tietoinen. Näillä saattoi olla myös trippiä tehostava vaikutus, en tiedä.

Tämmöstä. Ajattelin lähiakoina valmentautua nauttimaan hyvässä peruskunnossa 4-5 grammaa cubensiksia moklobemidin kanssa.

2
Kuukausi sitten nautin 20 pientä-keskikokoista silokkia ja 2x150mg moklobemidiä siten, että otin n. klo 17 ensimmäisen moklobemidiannoksen, klo 18.30 seuraavan ja klo 20 aloin huolellisesti pureskella sieniä yksitellen. Lisäksi nautin inkivääriteetä pahoinvoinnin ehkäisemiseksi.

Paikkana oli koti, pimeä olohuone kynttilöillä ja eteerisellä piparminttuöljyllä.

Vaikutukset alkoivat noin klo 21 ja olivat ohi noin klo 0200, nukahtaminen n. klo 0400.

Naurua, oivalluksia, jonkin verran toistuvia kuvioita pinnoissa, voimakas hurmion tunne, palannut elämänilo ja arvostus. Ei pahoinvointia. Arvioisin psykedelian tasoksi 2,33/5.

Ottaen huomioon vähäisen määrän (arviolta 0,3-0,5 grammaa) epäilen, että moklobemidi teki tripistä joko ylipääänsä aktiivisen ja sitten boostasi sen vaikutusta.

3
Hei. Sain oppaani printillä jo aiemmin ja kiitos siitä. Nyt vain epäselvää, mikähän laji ja kanta oli kyseessä? Lähtikö liikkeelle aiemmin jotakin muuta lajiketta tai kantaa? Muistin jotenkin että kyseessä olisi ollut GT.

4
Nautittuani aiemmin keväällä 7g hyvin potentteja cubensiksia, olivat sitä seuraavat tripit (2kpl) luultavasti elimistön vaimennussäätelystä johtuen päätyneet usein huomattavaan pahoinvointiin ja oksenteluun, ja sitä kautta kaikenlaiseen negatiiviseen. Tästä ikäänkuin lopulta traumatisoituneena (XY) teki jälleen tuttavuutta tryptamiinimaailman kanssa, seuranaan erittäin hyvä ja läheinen, naispuoleinen (aka XX) ystävä, joka ei siis itse nauttinut mitään, vaan huolehti ja mm. kirjoitti tämän raportin paperille. Kello oli noin 11 illalla, aurinko oli juuri laskenut, huoneessa oli rauhallista. XY vietti trippinsä fyysisesti lähinnä sängyn vieressä lattialla istuen ja XX:n kainalossa/vieressä/sylissä maaten.

Annoskoko oli luultavasti 1,5-2,5g, sieniä oli 11kpl, suurin osa 'keskikokoisia' sekä yksi huomattavasti suurempi. Lisäksi käytettiin RELAXOR kärsimyskukkauutetta, jota todettiin mahdollisesti toimivaksi MAOI:ksi.

XY:n matka:

XY sytyttää kaksi kynttilää ja syö piparminttu/kärsimyskukkatabletin. Hän istuu lattialla tutkailemassa ja maistelemassa kuivattuja sieniä.
-Miltä maistuu?
-Miltäköhän muulta tää maistuis kuin siltä itseltään. Hmm. Kummallisuudelle. Muistan sen tunteen, kun keho on täynnä jotenkin tätä makua tai tunnetta.
Ei kiirettä.
Kerroin XY:lle jotain hauskaa. Eipä paljoa naurattanut. XY haluaa paremman muistin ja keskittymiskyvyn, sekä olla parempi ihminen ja kiltti.

"Oleminen on virittäytymistä"
Ei tunnu vielä mitään.
Rauhallinen olo minun ansiotani. Kiitos kiitos :)

XY soittaa kalimbaa. Musta tuntuu, että kaikki on täydellistä. Pieni kämppishäirikkö tunkeutui hetkeksi sykä'hteleviin auroihin, mutta olemme jälleen harmoniassa. Sienet alkavat puolivälin jälkeen himottaa XY:tä. Kertoo tarinan lapsuudesta, jossa spurgu antoi rahaa muutaman markan ja mummi suuttui niiden vastaanottamisesta.

Hetki sitten sujahti viimeinen tatti suuhun. Iso. Nyt se kiinnostui tästä raportista. Nyt se pahoittelee sienille huonoa kohtelua, että ovat joutuneet kasvaman vankeudessa. Mun kusiaisten puremia kutittaa.

Ompas piparminttuista piparminttua, tosi vahvaa (syö ikkunalaudalta). Katselee ikkunasta maisemia. Selkäkipu piinaa. Nyt se venkuroi ja puuskuttaa (joogaa).

Ensimmäinen näkymä. Aavistus pihlajakranssista. Muuten pimeetä. Hyvin keskittyy. Etunimestä varioituja vitsejä.

Rinnan alla lievää painovoimattomuutta.

Fyysinen valppaus lisääntyy pykälällä. Kurkun kansi madaltuu. Nyt se on höpsismipäissään. Huimaa. Lievä pahoinvointi.

Nyt ollaan puomin ohi ja matkaa ei voi peruuttaa. Vähän jänskättää.

Välähdyksiä tulevaisuudesta 3kpl. XY jännittää hymyään.

"Jos runkkaa tai käy huorissa tai tupakoi, niin tee niin. Älä vastustele. Sukella pää edellä. Vain niin voi päästä sen yläpuolelle." Liian nopeaa. Hidastus. XY:stä tuntuu, että se kuolee. Kaikki kuitenkin ok. Vitsailee, että minkä takia tekee aina näitä trippejä kun ei niissä ole mitään järkeä.

Katossa näkyy kuvioita. Mielikuvitus maalaa ne sinne ja yhdistää. Mun jalka ei kuitenkaan ole jännä. "Sushumna". Lisää köynnöksiä ja enttejä. DNA-rihmoja joka suuntiin. 2 3 5.

Ei väsytä, mutta haukotuttaa.

"Kupliva mielikuvitus. Antaa sen kasvaa. Kun se on valmis, se kantaa hedelmää." Viileys. Olotilat huijaa. Ei vastustella. Kaunista, mutta merkityksetöntä. RIIKINKUKKOPUU WOU! Nauraa, ei päitä, pelkkiä pyrstöjä.¨¨

Joskus XY halusi vahvoja ja selkeitä näkyjä. Nyt aavistuksetkin on OK. Riikinkukkopuu. XY on jossain eli ei todellakaan ei-missään. Tämä on kuolemaa, koska mikään ei manifestoidu..? Lujaa menee. Keskellä punaa, suunta hukassa, sateenkaarnkaltaisia sivuilla. Elimistön järjestys ihmetyttää. XY asettaa palatsinsa öisin asentoon, jota henget fiilistelevät.

XY keksii vitsin laboratorioon "Laimea mielikuvitusliuos 0,1mol/l".

Elimistö tuntuu vieraalta, kuin osa olisi poistunut. Hengittäminen tietää kuolemaa soluille. Ne palaa.

Pidättäytyminen on osa nautintoa. Nollan toisella puolella on ääretön potentiaalia. Muotoja.

2 faaraota vilahtaa kohti. Mokasin. Ne tallensi itsensä jonnekin. Siellä hyppii.

Palatsi, pylväitä, laahustava nainen. "Saakohan tätä kertoa?" Huutomerkki on jes. Egyptin hautaholvin seinät. Usein ne haluaa että niihin kiinnitetään huomiota. Hyi, voimakas tunne selkärangassa, faaraokoobria luikertelee kimppuna ylöspäin. Lähestyessä ääni, yksi voimakas nuotti.

Kuuntelee juttuja. Hyvä olo. Mielisairaus? Jos, niin kaunein sellainen. Kokee saavansa ruiskeen ymmärrystä. XY häiritsi niitä, ne lensi pois puhumalla. Ihmiset puhuu liikaa.

Puhu vähemmän, laula enemmän (Hyvä XY!) RAUHAA

KUOLEMAA, vähättely on liioittelua.

Antaudu.

Kiltti myrkky.

Hölmö kokoajan.

Mysteerikoulu. Ei XY:n mielikuvitusta tai alitajuntaa? Järjestys ja kauneus. Kaaos ja kauneus.

Kiitos elämä! Ihana erillisyys!

Kuolema on nyt kyl niin POP

"Minä en ole totta, oletko sinä?"

Tämän jälkeen XX:n käsi väsyi, eikä loppuja tallennettu. Lopulta XX nukahti, itse valvoin n. aamu viiteen ja kirjoittelin muunlaisia ajatuksia ylös.

Mainittakoon että XX on itsekin luonnostaan hieman hullunkurinen ja tekisi hieman mieleni korjailla/tarkentaa hänen lauseistaan, mutta annoin niiden pääasiassa olla.
5
[smg id=1756]
[smg id=1755]
[smg id=1754]

Mitähän sieniä nämä ovat? Kuvien sienet ovat eri sieniä, samaa lajia, samalta spotilta eri päivinä, tuoreet poimitut ovat sateen jälkeen, maassa kiinni olevat taas yllätys 20*c lämpötilassa (kuivuneet lähes pystyyn)

Itiöpöly on mustaa, kuivumistapa suippumadonlakkimainen, (hygrofaani) ilmeisesti joitakin taikasieniä kuitenkin? Vaiko Panaolus?

??

Voisiko olla Panaeolus acuminatus (ruskokirjoheltta)?

Sivuja: 1