Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Orc-hardist

Sivuja: 1
1
Vapaa aihe / Vs: Kuinka rajusti voi elämä kohdella?
« : Marraskuu 11, 2013, 15:44 »
Kuulostaa kieltämättä kamalalta tilanteelta. Sinulla on varmasti niin voimakkaita tunteita mielessä ettei perintenen hengitysharjoitus/meditaatio poista koko tapahtumaa (ja samalla surua) mielestä pois, mutta kaiken voi kuitenkin ottaa harjoituksena. Sinun tapauksessasi harjoitus on äärimmäinen.

Yksinkertaisesti jokaiselle hyvä elämän ohje: Ota kielteisyys hyödyllisenä merkkinä. Aina kun huomaat mielesi pyörittelevän ajatuksia negaatioista käsin, voit ottaa sen merkkinä jolloin astua pois ajatuksista läsnäolevaan hetkeen. Silloin voi kokea kaiken sen mitä meillä vielä on, vertailematta mitä meillä oli tai voisi olla. Ei maailma ole mihkään kadonnut ja mikä olisi luonnolisempaa kuin kuolema? Tietenkään tämä ei ole helppoa, mutta se kannattaa! Se vaatii ensin tilanteen hyväksymistä ja sitten voi tehdä voitavansa. Ylimääräinen looppaus ja surkuttelu ei ole tarpeen kun asian on käsitellyt.

Oletus, että elämä kestää vähintään aikuisikään asti kunnes olemme "tarpeeksi" vanhoja kuolemaan, on jännä harha. Tekemällä itsestään uhri jonka kautta kärsii vain kärsimyksen ilosta ei ole tarpeen. Kyllä jokaisella on oikeus jatkaa elämää iloiten ja onnellisena vaikka mitä kävisi. Kaikki me kuollaan ja toivon, että silti jäljelle jäävät ja uudet elämät osaavat nauttia kaikesta kauneidesta mitä jäljellä on.

Rauhaa ja mukavia ajatuksia Teille.

3
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« : Joulukuu 03, 2012, 02:10 »
Sain juuri valmiiksi ensimmäisen piippuni. Pesä -ja suukappale vaahteraa. Väliputki metallista.  8)

En saanut [img] komentoa toimimaan, joten alla linkki kuvaan.

https://www.dropbox.com/s/bgvaa0gheccqizz/Viherpiippu.jpg

Tuosta on mukava tuprutella.


4
Käyttökokemukset / Vs: Ilokaasu + Sienet
« : Lokakuu 31, 2012, 11:53 »
On kyllä uskomaton kombo tuo kaasu ollut aina deelien kanssa. Nostaa tripin vielä laskuissakin aktiiviseks ja monesti hetkittäin aivan överiksi. Ilokaasukombolla onkin helppo ja ehkä suht turvallistakin(?) kurkata vähän millasiin mittakaavoihin ne vaikutukset voivat mennä isoilla dousseilla. Tykkään jostain syystä muutenkin dissojen ja deelien synergiasta.

Viimeksi nautittiin kaverin kanssa metsässä kaasua happopäissämme. Ihailtiin puiden huojuntaa ja vaikutusten värittämää todellisuutta. Mielenkiintoista tilanteessa oli se, että tunsin vaikutukset voimakkaammin aina kaverin ottaessa kaasua. Energiat olivat aivan uskomattoman voimakkaat ja päässä oikein surisi, joka kerta kun kaverilla nousi kaasu. Tunsin myös miten se laski ja tarkastamalla tilanteen näin miten hän palautui, joka kerta juuri silloin takaisin. Ihmettelinkin aluksi, että miten tämä voi näin ailahdella, että kaverin vuorolla itselleni tulee puskista takautuvat vaikutukset, mutta se meidän välinen yhteys oli vaan niin intensiivinen, että koin myös hänen trippinsä. Jännä O0

Sivuja: 1