Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Ensimmäiset sienitrippikokemuskeni. Todella vaikuttavaa.

Poissa ruoja

  • Luotettava tunnistaja
    • Viestejä: 123
    • Karma: 30
  • Juodaanko vähän Varjosahtia?
    • Profiili


Kyseessä ei ole lajike vaan kanta ja kantojen erilaiset vaikutukset kokemukseen ovat nykytiedon ja omien kokemustenkin perusteella lähinnä urbaanilegendaa, jota myös hyödynnetään kyseenalaisesti kaupankäynnissä. Käyttökokemukset ovat luonnostaankin usein hyvin erilaisia toisiinsa verrattuna ja psykedeelien kohdalla omilla ennakkokäsityksillä ja odotuksilla on valtava merkitys itse kokemukseen.
[/quote]

Epäloogiseltahan se tuntuu, että kannalla olisi merkitystä, kun vaikuttava aine on kuitenkin sama. Vaikutuksen alkaminen oli vain niin hidas aikaisempiin settehin nähden, että väistämättä ainoaksi muuttujaksi tuli mieleen tämä kanta-asia. Saattaisiko olla kuitenkin, että jokin sieni vapauttaa ruuansulatuksessa hitaammin psilosybiiniä kuin toinen? Ruokasienikokemusten perusteella olen huomannut esim tattien sulavan paremmin kuin suppilovahveroiden.  Suppikset saattavat tulla ruuansultuksen läpi välillä lähes sulamatta, kun tatit puolestaan häviävät matkalla tyystin ja oikeastaan poikkeuksetta näin. Tällä logiikalla vaikuttava aine tulisi elimistöön hitaammin ja pidempään jos sieni on hitaasti sulavamapaa sorttia. Syyhän voi olla toki puhtaasti psilosybiinin määräkin.  Olisiko siis myös mahdollista noin teoriassa, että sillä olisi jotain merkitystä, missä kohden suolta psilosybini irtoaa. Tämä nyt on mutuilua, mutta onhan suolen eri osissa eri entsyymitkin.
[/quote]

Voi noissa olla eroja. Tarvis lisää tutkimusta: https://thethirdwave.co/beta-carboline-alkaloids-found-in-psilocybe-mushrooms/ (tutkimuslinkki löytyy artikkelista)