Psilosybiini.info

Tuoreimmat viestit

2
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Lokakuu 20, 2021, 23:44 »
Enteogeeni, Shutter ja Diogenes, siirsin keskustelunne tänne, koska eipä nuo muutamat vikat viestit ole minkään kasvien siemeniin liittyneet enää mitenkään.
3
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« Uusin viesti kirjoittanut Diogenes Lokakuu 20, 2021, 23:19 »
-
4
Lainaus
Minä uskoisin asian just niin, että ne pahat kokemukset tulee juuri siitä, kun odottaa jotain tiettyä olotilaa.

Se mitä näissä kahdessa tilassa on yhteistä on välttämisen kokeminen ja kokemuksen välttäminen (Tulee jo vähän surrealistisella tasolla mieleen tämä Pasilan jakso https://areena.yle.fi/1-1360711 aka "Sesse Ensilumi").

Mutta siis, asiat joita emme toivo itsellemme tai toisille tapahtuvan tai mitä toivomme, asioiden välttäminen ja niihin takertuminen pohjautuu täysin samaan pohjaan, eli haluun. Kahden päinvastaisen suhtautumisen taustalla on sama "portinvartija." Kaikkea onnea ja onnettomuutta  määrittää halu suhteellista maailmaa (https://en.wikipedia.org/wiki/Two_truths_doctrine) kohtaan joka näyttäytyy olemassaolon tai olemassaolemattomuuden välisenä
preferenssinä (http://tibetanbuddhistencyclopedia.com/en/index.php?title=Being_and_Non-being).

Näin arkisena esimerkkinä voisi mainita että jos ei pääse yliopistoon mihin on hakenut niin varmasti masentaa ja jos eroaa suhteesta missä ei halua olla niin voi tuntea itsensä vapautuneeksi. Ainoa konkreettinen ero on preferenssi (halu) joka on myös muutoksenalainen tekijä jolla ei ole mitään inherenttiä olemassaoloa.

Ihminen joka voi hyväksyä kaikki asiat keskenolevina, spiraalisina prosesseina, ilman alkua ja loppua, on viisas ihminen joka välttyy monelta surulta.
5
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« Uusin viesti kirjoittanut Shutter Lokakuu 20, 2021, 22:13 »
Mä erosin joitain kuukausia sit kirkosta, enkä ole katunut. En kovin uskovainen ole ikinä ollut, vaikka välillä saattaa ihmetyttää mistä maailmankaikkeus ja elämä on saanut alkunsa? Huonoja kokemuksia ev.lut jengistä ja vieläkin tapetaan toisia uskovaisia ihmisiä ympärimaailmaa uskontojen välisissä sodissa, enkä halua olla missään tekemisissä tämän kanssa. Yleensä kellä on isoin muskeli voittaa ja käskee mitä muut tekee ja jopa mistä saa puhua tai ajatella. Suurella osalla ihmisistä on tarkoitus vain saada paljon rahaa, eikä sekään nyt ole välttämättä kovinkaan paha asia. Mutta näin kansallissosialistisissa länsimaissa eletään riistämällä muilta hyvinvointia, yleensä kehittyviltä mailta, omalle kansalla tai yhtiöille. Valtio ei voi toimia, jos sillä ei ole rahaa, eli verotuloja.
Nyt on mennyt kovasti ainakin Suomessa sekaisin valtio ja uskonto, kun ministerit ovat ev.lut jengiä. Presidentti kirkon kirjoissa sukurutsari ja on punaisen ristin hyväntahdon lähetti. Ei taida pappeja muu kiinnostaa mitä seurakuntalaiset tekee, kunhan maksaavat kirkollisveroja. Rahalle saa ihan hyvin kyllä vastinetta. Moraali on hyvin vaihtelevaa, keneltä kysyy ja jopa rikoslaki on selvempi ja sitä kannattaa noudattaa.
Kai se menee tässä demokratiassa niin, että enemmistö päättää mistä voi puhua. Demokraattinen psykoosi: Kun tarpeeksi moni uskoo ja sanoo niin se on totta, vaikka olisikin ihan satuja.
Itse olen tässä keski-ikää lähestyessä valumassa takaisin teini-iän haaveisiin kommunismista ja siitä ihan perinteisestä, jossa ei olisi valtioita, eikä rahaa. Paljon on kommunismia yhteiskunnassa ja maailmassa tälläkin hetkellä. Kun ei katso televisiota, eikä lue lehtiä, niin aika kivikautista on maapallolla meno.
6
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Tiskijukka Lokakuu 20, 2021, 20:38 »
Andy Leech - Submerged     -     https://youtu.be/MURlJwiVVqg


7
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Tiskijukka Lokakuu 20, 2021, 20:07 »
Josh Leake - Family     -     https://youtu.be/MZo8ts1_JHM


8
Tässä on ehkä se kirjaimellinen määritelmä toksiselle psykedeelien käytölle. Vältetään huonoa fiilistä käyttämisellä ja uskotaan että se on homman pointti.
Minä uskoisin asian just niin, että ne pahat kokemukset tulee juuri siitä, kun odottaa jotain tiettyä olotilaa.
Esimerkiks kerran mikrotin 0.2g annoksella cubeja, ja olin jo useemman kerran aiemmin tehnyt samaa ilman ongelmia 0.25g annoksilla. Eli odotettavissa ois pitänyt olla vain ne mikroannoksen vaikutukset.

Kuitenki ne olivat varmaan jotain vähän vahvempaa erää, kun meni vähän psykedelian puolelle, joka ei ollut tavoitteena. Sen seurauksena tuli sit ahdistusta ja huonoa oloa.

Ja tässä on myös yks muutaman vuoden takainen tutkimus, missä sienet on mukana vertailussa https://tekniikanmaailma.fi/kansainvalinen-paihdevertailu-taikasienet-turvallisimpia-alkoholi-vaarallisimpien-joukossa/
Eli 12 000 ihmistä kokeillut vuoden aikana, ja vain 0.2% (24kpl) ilmoitti hakeutuneensa sairaalahoitoon.
Jos kokeilijoiden määrä ois ollu vaikka miljoonan, niin tottakai se 0.2% siitä on isompi määrä ihmisiä.
Mutta kuitenki voiko se prosentti siinä samalla nousta haittojen suhteen, ku vertailtavia ihmisiä on enemmän? Siis sillonhan joukkoon mahtuu enemmän eri taustoista porukkaa, ym.
12 000 on kuitenki suhteessa melko pieni määrä vielä.
9
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Lokakuu 20, 2021, 14:40 »
Tomtss, mitä tarkoittaa käytännössä, että olet toiminut samalla tavalla? Oletko aiemmin onnistunut itse ottamillasi laskeumilla? Miten olet ottanut ja säilyttänyt printtisi? Kirpputorista Enteogeeni jo mainitsikin.
10
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut Enteogeeni Lokakuu 20, 2021, 14:01 »
Katsopa Kirpputori-osiosta, löytyisikö sieltä apua ongelmaasi.