Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Transsianssi

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Vs: Pikkukuppi teetä
« : Lokakuu 01, 2021, 09:12 »
Mulla ei olekaan ennen tätä syksyä kokemusta suippumadonlakeista. Aattelin tosiaan, et näitten löytöjen on oltava paljon(näin luulen) potentiaalisempia kuin tavallisesti. Verrokkina on luetut kokemukset ja oma aikasempi matka.

Mulle tuli valtavan hyvä mieli siitä, että tää on valtakunnallista, ni muutkin saa saman nautinnon.
Toivottavasti kaikki huomaa ajoissa, et näin on,ettei tuu ikäviä yllätyksiä.

Teettekö matkat rutiinilla vai vieläkö suunnittelette set&settingiä etukäteen?

Ite meinaan sen tukevamman matkan suunnitella ja valmistella huolellisesti.

Tähän loppuun vois viel laittaa yhen nope en kokemuksen.

Näillä tän syksyisillä otin n. 0,5g kuivia sieniä sellaisenaan. Lähdin kävelemään metsään katselemaan näytöstä. Visuaalit alkoi jo kävelyn alussa ja taas tietoisesti päästin irti kaikesta. Sit iski euforia ja sienihymy levisi kasvoille. Kävelin joen varressa polkua niin kauan, ennenkuin tuntui hyvältä pysähtyä. Matkalla pysähtelin lyhyeksi hetkeksi katsomaan asioita.
Lopulta tuli avarammalle paikalle, jossa oli kuusia ympärillä, saniaisia, pari kantoa ja joki toisella puolella.
Pysähdyin ihmettelemään elokuvaa, joka kesti ehkä tunnin verran. Hymyilin ja ihmettelin ja nautin. Kun Visuaalit alkoivat hälvenemään, ni lähdin kävelemään kotia kohti. Vielä siellä täällä näkyi jotain pientä.
Kotiin päästyäni söin ja tuttu väsymys oli päällä. Yritin katsoa elokuvaa, josta en ymmärtänyt mitään. Piirtelin myös ja paperiin ilmestyi haalealla mandalakuvioita.
Muutanan tunnin kuluttua oli vain raukea olo ja oikeestaan tuntu siltä, että olin tehny valtavasti asioita. Siis todella paljon.
Tässä vaiheessa kello oli n. 20:00 Söin sienet klo. 16

Tämmönen elokuva-annos oli kyl huikee irtiotto arjesta.
Seuraavana päivänä ei ollu disorientaatiota vaan hyvä olo.

2
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Syyskuu 30, 2021, 21:46 »
Isommalla annoksella meno oli kyllä ihan Hollywood-meininkiä. Ikkunasta kun katoin, ni piha muuttu postikorttimaisemaksi ja uusia huoneita tuli näkyviin. Kerrostalossa käytävät jatku ikuisuuksiin ja oli täynnä rakennusromua. Oikeesti siinä ei ees ole käytäviä koko talossa.
Pihalle tultaessa tulin huvipuistoon.

Pienemmällä annoksella näkyy joka kerta mandalakuvioita ja metsässä tykkään katsoa elokuvaa, kun joka puolella on erilaisia visuaaleja. Semmosta näytösluontoista, ei niin, että kaikki on jotain muuta.

3
Käyttökokemukset / Vs: Pikkukuppi teetä
« : Syyskuu 29, 2021, 21:54 »
Ne cubet oli kyl sen mitä pitkin.

Kyllä oikeasti meinaan isommissa määrissä (2+) sen vaa'an oikeasti ottaa käyttöön. Käyn vaikka jossain kaverilla punnaamassa määrät.
En halua olla typerä enää tässä vaiheessa elämää.
Se syksyn eka matka kun sieniä oli se reilu 1 mut alle 2 tosiaan näytti sen, etten siitä yli halua mennä mutuilemaan.

4
Käyttökokemukset / Vs: Pikkukuppi teetä
« : Syyskuu 29, 2021, 20:46 »
Kiitti teille!

Sen tiedän, et jokaisella kerralla kun otan, ni päästän irti. Tää korostuu tosiaan ku määrä nousee.
Sen yhen kerran oon koittanu ohjata, ni menee puolet ohi, eikä tosiaan ole nautinto.

Ja siis kyllä, kyse on kotimaisista suippumadonlakeista.

Mulla ei ole luotettavaa vaakaa, ni en tiedä määristä. Tuo kappalemäärä on minunkin mielestä hyvin hatara tapa mitata, koska koko eroja on niin valtavasti.

Niin joo, teessä oli kuivia sieniä.

Täytyy olla tyytyväinen, et on potenttia tän syksyn sienissä, koska määrällisesti ei ole paljoa.
Mulla on tarpeeksi omiin tarpeisiin, eli siihen yhteen matkaan ja loput voin antaa tarvitsevalle kaverille ❤️

5
Käyttökokemukset / Pikkukuppi teetä
« : Syyskuu 29, 2021, 17:54 »
Mietin, että onkohan mun löytämät tatit keskiarvoa sisältörikkaampia?
Lämmitin kupillisen teetä ja laitoin 5 sientä(pari keskikokosta ja muutama pienempi), jonka ryystin naamaan.
En odottanut mitään kummempia tuntemuksia ja siltikin reilun puolen tunnin jälkeen tunsin sen "jonkun" tuntemuksen. Aattelin, että toimiiko noin pieni annos?
Menin kattomaan yhtä mun taulua ja totesin, että kyllä. Kuva oli kolmiulotteisempi ja vähän elävämpi. Ei kuitenkaan varsinaisia visuaaleja. Sit alko euforia iskemään kun laitoin musat korville. Ehkä parhaiten kuvaa semmonen essonousu-fiilis.
Nautin siitä hetkestä ja koska oli jo myöhä ja työaamu, ni päätin mennä sänkyyn ja musat korvilla.
Näin valveunta, jossa olin psykekemuissa ja vastakkaisen sukupuolen edustajia joka puolella lähellä mua. Tosi lähellä.
Siinä ollessa nousi vain ajatus siitä, että se ei ole sitä mitä haluan, vaan haluan olla oman kumppanini kanssa.
Eli jopa opetuksellinen puoli tuli kuvioihin.

Olen hieman hämmentynyt.

Olen siis menossa myöhemmin tänä syksynä pidemmälle matkalle sinne, minne minut viedään.
Näiden kokeiluiden perusteella taidan ottaa varovaisemman annoksen kuin mitä olin aluksi aatellut...
Tarkoituksena oli ottaa se 5g niinku ekalla kerralla, mut ne oli cubensista.
Ehkäpä 3 riittää siihen mitä haluan..

6
Käyttökokemukset / Matka silloin ja nyt
« : Elokuu 29, 2021, 20:49 »
Ekalla kerralla toistakymmentä vuotta sitten tilasin Alankomailta 5g sieniä. Ne vei mut uskomattomiin paikkoihin matkan ollessa pelkkää ilotulitusta alusta loppuun.

Nyt elämässäni on ollut pitkään tilanne, että mulla on joku lukko tms. mitä en oo saanu auki useista yrityksistä huolimatta. Päätin kokeilla kotimaan matkailua semilanceatan voimin. Kuivapaino oli alle 2g ja arvioni mukaan ehkä lähempänä 1g.  Olin siis antanut sienten kuivua jonkin aikaa (ei täysin kuviksi) jolloin painoa oli vielä 2g. Sen jälkeen laitoin ne minigrippiin, imin ilmat pois ja pakkaseen. Tämä siksi, että niiden piti olla viikko jossain, enkä halunnut niiden antaa yhtään "haalistua".
En useista yrityksistä huolimatta saanut enempää kasaan, joten niillä mennään mitä on annettu.

Odotukset oli melko lievän matkan puolella ja olin varannut gramman tujua kukkaa matkakumppaniksi.

Söin sienet tyhjään mahaan ja oottelemaan vaikutuksia pihalle. Jo 20min kohalla alko pinnat väreilemään, ni aattelin mennä sisään varmuudeksi. Heti kohta visuaalit alko puskemaan päälle melko lujaa ja oli mahtavaa katsoa mitä ikinä halusinkaan, ku kaikki muljui ja vaihteli muotoa. Välillä kävin makaamassa matolla kun se tuntu niin ihanan pehmeältä.
Sit lähin ulos ajatuksena polttaa ekat paukut buustaamaan menoa. Mun piha on tajuttoman psykedeelinen kaikkien kasvien takia. Kävelin ehkä 50m joelle ja polttelin siellä. Halusin vain kattella niitä visioita. Tullessani takasin on mun pihalla asfaltissa selkeesti mandalakuvioita vaikka kuinka paljon. Jään portaille istumaan ja aattelen, et kuinka vitun hippiä tää on✌️
Ihailin edelleen pensaista, kukista ja muista kasveista muodostuvia kuvia.
Meno alko menee sen verran villiksi, että koin parhaaksi mennä sisälle. Kokeilin eri musiikkien vaikutusta, mut hallinta oli lähes mahdotonta. Ajatus ei pysynyt missään sekuntia kauempaa ja lopulta makasin sohvalla. Ajatuksia, tuntemuksia ja näiden sekotuksia. En pysty liikkumaan. Eikä tarvitse. Oon vaan niiden juttujen kanssa. Tajuan, että mulla on kaikki mitä tarvitsen. Muu on merkityksetöntä. Yritän välillä ohjata ajatukset mun yhteen kysymykseen, mihin halusin vastauksen. Ei onnistu. Aina silloin tällöin yritän uudelleen ohjata, mutta sekunnin jälkeen se katoaa. Ajattelen, että huomenna herätessäni olen uusi minä. Parempi minä. Herään vahvempana.

Välillä keittiöstä hakemaan ruokaa, koska matkanälkä. Vai mässyt pilven takia? En tiedä. Eikä väliä.

Matka alkaa olla lopuillaan ja haluan katsoa jonkun elokuvan. Päädyn jostain syystä muksuni tilille viaplayssa ja päädyn katsomaan Trolls elokuvan. Onpahan muuten kevyen happonen pätkä! Tajuan, että lähden sienten toiselle aallolle, eikä matka ollutkaan kokonaan loppu. Elokuvan siivittämänä meni tunteillessa ja ihmetyksessä n. puoltoista tuntia. Tän jälkeen väsymys vei voiton ja annoin unen viedä.
Nyt makustellaan, mitä tää tuo. Luonto on kaunis. Minä olen kaunis. Elämäni on kaunis. Mulla on mahdottoman hyvä olla nyt.

Sivuja: 1