Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Trinde

Sivuja: 1
1
Laki ja päihdepolitiikka / Wild Dagga -yrttejä Hollannista
« : Kesäkuu 03, 2021, 23:54 »
Onko jollakulla tietoa, että saako näitä sivustolla psykedeelisiksi yrteiksi luokiteltuja tuotteita tilata Suomeen?
[linkki poistettu ylläpidon toimesta Suomessa laittomien tuotteiden vuoksi]

Ainakin SHIPPING AND RETURNS -kohdassa lupautuvat lähettämään tänne, mutta Suomen tulli on tarkka etenkin Hollannin lähetysten suhteen, että ei uskalla kieltotavaraa oikein tilata.

2
Kun kolonisoitunut aines on laitettu toissijaiseen pastöroituun kasvatusalustaan, niin sitä pitäisi sumuttaa ja tuulettaa päivittäin ellei ole automatisoitua boksia. Voiko sumutinpulossa käyttää samaa vettä koko ajan vai pitäisikö välillä vaihtaa vesi tuoreeseen?

3
Pitäs kyllä näkyä, kun lisäät liitetiedoston ja klikkaat tuota lähetä-nappia. Sen jälkeen odottelet tarpeeksi pitkään, että kuvat latautuvat palvelimelle. Esikatselussa ei näe liitekuviaan, samoin yksityisviestinä toiselle henkilölle ei voi lähettää liitetiedostoja.

Kiitos, kyllä näkyi kun hetken odotti. Ihmettelin ensin vikaa, kun viestin esikatselutilassa ei kuvia näkynyt.

4
Tämä on tyhmä kysymys, mutta miten viesti-ikkunan alapuolella olevan liitteen (kuvatiedosto) saa näkymään itse viestissä?

5
Ylemmässä kuvassa vähän suippumadonlakkia muistuttavia sieniä rykelmässä. Alemmassa erikoisen näköinen "munasieni".

6
Jos löytää muutaman, niin onko mahdollista opettaa koiraa etsimään suippumadonlakkeja hajun perusteella?

7

Nuo bentsot taas on vaan kuultuja juttuja, et ne mahdollisesti rauhoittaa matkaa, mut eivät varsinaisesti pysäytä sitä.

Wikipedian mukaan ketanseriini olisi se "aito ja oikea", varsinainen trippikilleri sanan varsinaisessa merkityksessä ???
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ketanseriini

Muuten hyvä, mutta bentsot ja ketanseriini ovat Suomessa repetilääkkeitä. Ehkä yksityiseltä lääkärilta resepti olisi mahdollista helpoiten saada. Jos Suomeen tilaa ulkomailta reseptin alaisia lääkkeitä niin kyseessä on lääkeainerikos.

8
Tuleeko esim. tällainen:
https://www.tatanka.nl/product/trip-stopper/
Hollannista Suomeen ongelmitta vai kannattaako jättää ostamatta?

9
Heips! Mistä löytyy ohjetta tryffeleiden kasvatukseen? On kuulemma paljon helpompaa kuin tattien, mutta vie aikaa noin 3 kk.

10
Lokakuussa on esiintynyt jo hallaöitä Pirkanmaallakin. Kävin tänään tutkimassa yhtä otollista kesällä laidunkäytössä ollutta niittyä, jonka läpi virtaa pieni puro. Ei mitään näkynyt, pitää ehkä viikonloppuna yrittää uudestaan.

Sivuja: 1