Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Korvike

Sivuja: 1
1
Hei psilosybiinifoorumilaiset

Aloittelijan ihmettelyä. Ensimmäinen kasvatusyritys menossa ja tokatkin kakut päättivät kontaminoitua kasvatuslaatikossa.

Elikkäs. Käytössäni on cubensis sienen itiöitä. Ensimmäiset pf-tekit kolonisoituivat nätisti ja vakautin niitä reilun viikon verran. En nähnyt mitään merkkejä kontaminaatioista. Siirrettyäni ensimmäiset kakut diy-kasvatuslaatikkoon, havaitsin parin päivän sisällä hometta, sitä pientä ja karvaista. Kakut ja terrario vaihtoon.
Hieman myöhemmin olivat jo seuraavat kakut valmiina taas kasvatuslaatikkoon siirtoon. Tällä kertaa tein kasvatuslaatikon shotgun-tyylillä ohjeiden mukaan. Pari päivää myöhemmin havaitsin taas joka kakussa samaa pientä ja karvaista hometta sekä jotain sinertävää. Paranee aloittaa taas alusta, jos vielä intoa riittää.

Epäilykseni on huoneilman kontaminaatiot. En ylläpidä tiptop siisteyttä asunnossani, joten en ihmettelisi laisinkaan jos jo huoneilmasta pääsee liikaa vierasperäisiä bakteereita kasvatuslaatikkooni. Runsas huonekasvien määrä myös takaa banaanikärpäsille asuinsijaa. Huomasin yhden niistä löytäneen myös kasvatuslaatikon. Hän on myös mahdollinen tartuttaja.

Osaatteko foorumailiset vinkata, mitä tekisin toisin? Joudunko siivoamaan asuntoni 😱 tai vielä pahempaa, joutuisinko luopumaan huonekasveistani (joka ei kyllä tule tapahtumaan) banaanikärpästen häviämisen toivossa.

Sivuja: 1