Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Diogenes

Sivuja: 1
1
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / LSA
« : Huhtikuu 10, 2021, 19:43 »
Tietämättömille: https://psychonautwiki.org/wiki/LSA

Mielestäni hyvin ala-arvostettu psykedeeli. Itse kokeillut sekä päivänsinen siemenien (Morning Glory) että HBWR:n (Hawaian Baby Woodrose seeds) muodossa. Nausea verrattavissa sieniin mutta se poistuu äkkiä. Vaikutukset muistuttavat enemmän psilosybiiniä kuin LSD:tä.  Molemmista poiketen LSA ei ole juuri ollenkaan visuaalinen ja vaikutukset ovat kokonaisuudessaan erilaisia mutta selvästi serotonergisen psykedeelisiä. Temaattisesti, mutta ei tunnesisällöltään - synkkä. Itse tykkäsin paljon.

Onko muilla kokemuksia?

2
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Kratom
« : Marraskuu 12, 2020, 21:50 »
Sain pussukan Kratomia toissapäivänä.

Tätä kun olen fiilistellyt niin... tykkään. Omalla kohdalla vaikutukset on käytännössä täysi vapautuminen kaikesta ahdistuksesta ja stressistä. Näin PTSD:tä potevana ihan järkytön helpotus. Euforia ja yleinen hyvinvoinnin tunne on verrattavissa kannabikseen. Olo ei tosin ole pilvinen, vaan enemmänkin "maanläheinen" ja hyvin tervehenkinen. Kaikki epämiellyttäväkin puurtaminen tuntuu mielekkäältä ja palkitsevalta. Olo on energinen mutta ei sellainen pakonomaisen energinen mitä kofeiinista herkästi tulee.

Hyvin samantyyppinen kuin esim. CBD-dominantit kannabislajikkeet, mutta eroaa vaikutuksilta siitä että pään ympärillä ei tunnu ns. "pilvivannetta" ja vaikutus on vieläkin emotionaalisesti rauhoittavampi mutta samalla fyysisesti stimuloivampi. Psykedeelisiä elementtejä ei tässä myöskään ole läsnä mitä monissa kannabislajikkeissa. Jouduin itse lopettamaan polttelun joku aika sitten kun se teki lähinnä levottamaksi.

En vaan tiedä miten tähän tulisi suhtautua, kun kyseessä on kuitenkin (mieto) opiaatti-reseptoreiden kautta toimiva aine johon voi syntyä myös riippuvuus. Saatavuus tuntuu myös olevan suhteellisen heikkoa. Mielenkiintoinen kasvi joka tapauksessa.

Onko muilla tästä kokemuksia?

3
Neljäs flush on mennyt ja tavoitteena oli viidenteen päästä, mutta PF-tek kakkuihin ja toissijaisiin kasvualustoihin on tullut ummehtunut haju. Näkyviä kontaminaatioita ei näy, mutta haju on tosiaan kaikissa samanlainen kuin unohtaisi märän pyyhkeen pariksi päivää kylppärin nurkkaan niin, ettei se ole päässyt kuivumaan. 8 kakusta ja kahdesta kasvualustasta kaikki ylösnousseet pinnit ovat abortoituneet.

Onko kikkakolmosia millä puristaa vielä viimeiset sadot irti, vai keräänkö abortit ja laitan kasvualustat biojätteeseen? Muistan joskus lukeneeni, että kun kakut alkavat viedä viimeisiään, niin steriilillä veitsellä kakkujen "kuoriminen" tuo terveen rihmaston esiin, mutta en tiedä miten tuo auttaa jos on jostain syvemmästä kontaminaatio-ongelmasta kyse.

Tämä kasvatus oli hieman pettymys, koska kokonaissato jäi vaisuksi, mutta terveitä sieniä tuli ja ovat todella voimakastehoisia. Pari kakkua on vielä kolonisoitumassa ja odottamassa terraan pääsyä, jospa noista ottaisi itiöprintit vielä talteen. Tämän projektin jälkeen voisi pitää vielä taukoa ja ensi projektiin päivittää kalusto että pääsee virittämään monotubet.

4
Haluaisin selvennystä tähän. Hullussa Mykologissa kerrotaan, että kaikki itiöemät tulisi mieluiten kerätä kerralla tai saman kasvualustan muut itiöemät voivat abortoitua. Shroomeryssä moni neuvoo, että kypsät itiöemät ja abortoituneet pinnit voidaan (ja niitä kannattaa?) kerätä sitä mukaan kun niitä tulee. Miten on asian laita?

Tuleeko toissijaisista kasvualustoista kerätä pinnit jotka ovat kasvualustan pohjassa ja reunoissa? Tämän kokeilu nimittäin osoittautui hyvin haastavaksi, sillä näin menetellessä kasvualustasta murenee irti palasia ja tulee aiheutettua enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

5
Vapaa aihe / Egokuolema
« : Elokuu 24, 2016, 20:00 »
https://en.wikipedia.org/wiki/Ego_death
https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_experience

Ego death eli true self tai psyykkinen kuolema kuten edit: Jungilaisessa psykologiassa sanotaan. Hetki jossa ihminen yllättäen hoksaa, että hän katsoo omaa identiteettiään ulkopuolelta ja kokee ymmärryksen jossa minuus ei olekkaan sidottu siihen fyysiseen ja psykologiseen malliin minkä hän on kokenut itsekseen ja identifoituu tietoisuuteen, joka kykenee havaitsemaan tämän fyysisen ja psykologisen minän joka on silti osana tätä kokonaisuutta, mutta jossa personaallinen minä on vain rajallinen havainto hänen omasta oikeasta identiteetistään joka ei kysy muistoja, rajoja - tai helvetti - yhtikäs mitään. Asia mitä on todella vaikeaa pukea sanoiksi, koska kaikki sanat katoavat kuvaillessa sitä kokemusta koska se on kaiken konseptuaalisen ymmärtämisen toisella puolella ja sen voi ymmärtää ainoastaan kokemuksellisella tasolla. Sinä vaan vittu oot siinä ja kaikki on niinkuin pitääkin, eikä minkään tarvitse olla toisin. Tämäkin raapustus on vain konseptuaalinen muisto siitä mitä yritän kuvata. Sanoinkuvaamaton kokemus on ainoa termi mihin tätä voi mitenkään rajata ja silti sanat eivät siihen yllä.

Omassa kokemuksessa tämä tilanne tapahtui selvin päin, kelatessa omaa identitettiäni ja päädyin sellaiseen ajatusketjuun etten voinut ylläen määrittää itseäni. Löysin yllättäen itseni tilasta, missä olin täysin nykyhetkessä ja mut valtasi ihan käsittämätön rauha ja suorastaan ekstaattinen mielihyvä ja olo oli kirjaimellisesti kuin Jumalan kämmenellä. Sellainen kaiken läpitunkeva, pyyteetön rakkaus kaikkea kohtaan jostain mitä en tiennyt edes olevan olemassa ja euforia mikä laittaa polvet veteläksi mielihyvästä. 10 vuotta ateisti ja antiteisti, kelasin että uskonnot ovat paskaa, ihmisten harhauttamista ja vallankäytön väline. En ole edes missään tripissä kokenut mitään näin hienoa. Olin hetkessä missä jotenkin ymmärsin että tämä on se mitä buddhalaiset ja hindut hakee valaistumiselta ja tämä on just se sama asia minkä kristityt kokee kun ne hurahtaa uskoon. Pillahdin itkuun, polvistuin ja oli sellainen fiilis että en tiedä olenko tullut hulluksi, mutta eipä sillä ole mitään merkitystä koska tämä mitä oli tässä on kaikkea, kaikkea muuta tärkeämpää mitä mikään muu elämässä voi olla. En tiedä kestikö tätä vartti vai tunti, mutta ennen pitkää tämä tila katosi. Tämän jälkeen elämä on ollut sen saman kauneuden jahtaamista eri metodein. Ehkä joskus päästään päämäärään, ken tietää.

Kertokaa omista kokemuksistanne. Oletteko kokeneet mystillisiä kokemuksia tai egokuolemaa selvänä, sienissä tai muissa psykedeeleissä? Millaisia kokemuksia koit ja miten sen vaikutti maailmankuvaasi?

6
Siirsin 2 vk sitten kolonisoituneen kasvualustan SG-terraan. Pinnejä ei näy, eikä edes hyphal knotteja (pinnien esiasteita). Olenko vain kärsimätön, vai onko jotain mitä voin tehdä pinnauksen aikaistamiseksi?

Kasvualusta näyttää aavistuksen kuivalta - en suorittanut sille nesteytystä, sillä HuMykossa kerrottiin, ettei se ole tarpeellista. En ole suihkuttanut siihen vettä, sillä mykologiwikit neuvovat välttämään suoraa kontaktia kontaminaatioiden välttämiseksi. Perliittiä suihkutan vedellä 4 x päivässä ja tuuletan terraariota sen kannella x 4/d. Kasvualustassa käytin kipsiä (askartelukipsiä, josta tein ensin valoksen, jonka mursin) + vermikuliittia + kookoskuitua asianmukaisilla pästeröinneillä ja puristin nesteen toissijaisesta kasvualustasta kosteahkoksi, kuten oppaassa neuvottiin. Toissijaisen ja ensisijaisen yhdistetty kasvualusta kolonisoitui 3 viikkoa. Kaiken tulisi olla tip-top, mutta mitään ei tapahdu. Voiko olla, ettei kasvualusta ole kolonisoitunut kokonaan? Päältä näyttäisi olevan valkoisen rihmaston peitossa, mitä nyt vermikuliitti kiiltää aavistuksen alta.

7
Tilanne on se, että PF-tek kakuista puskee jo pinnejä, vaikka rihmasto on vallannut kakusta ehkä n. 90%. Hullussa Mykologissa neuvotaan, että pinnejä puskevat PF-tek kakut tulisi ottaa jo ulos. Miten on asian laita kun kakut eivät näytä olevan vielä valmiita? Tarkoituksena on ottaa nämä kakut ja murentaa rihmasto toissijaiseen kasvualustaan, joka koostuu vermikuliitista, kookoskuidusta ja kipsistä. Haittavatko pinnit tässä, vai onko aborteilla merkitystä sadon määrään inkubaation aikana tai toissijaisia alustoja tehdessä?

Toinen kysymys koskee monotubea ja shotgun-terraarioita. Onko mahdollista rakentaa monotuben terraario, mutta täyttää sen kolonisoituneen rihmastolla jotka ovat omissa 2l vuoissaan? Kakut valmistuvat eri aikaan, joten en voi yhdistää kerralla kaikkea spawneja ja toissijaisen substraattia ja täyttää monotubea sillä. Onko tämä mahdollista ja ennen kaikkea järkevää? Se mikä monotubessa juuri kiinnostaa, on sen helppohoitoisuus verrattuna shotguniin, joka vaatii n. 4 kertaa päivässä tapahtuvan sumuttelun ja tuuletuksen.

Kolmas kysymys koskee kookoskuidun annostelua. Viitataanko kookoskuidun annostuksessa juuri märkään vai kuivaan substraattiin? Esim. oma kookostiili kasvaa noin 11l kokoon. Laskenko tämän oikein niin, että vertaan kookostiilen kuivapainoa sen märkäpainoon, ja tätä kautta päättelen kuivan kookoskuidun määrän että reseptissä oleva painon määrä toteutuu kun siihen lisätään vettä?

Neljäs kysymys koskee kipsiä. Ostin askarteluliikkeestä Knorr prandell-yrityksen GieBmasse-kipsiä. Pussista ei käy ilmi, onko kyseessä kalsiumsulfaatti, kaupassa oli merkitty "kipsijauheeksi". Voiko tätä kipsiä käyttää?

Sivuja: 1