Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jkt666

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Helteet ja sen vaikutukset trippailuun
« : Heinäkuu 16, 2021, 00:48 »
Moi!
Tuli hyvä trippi, paha jokin! Viime syksyn kauniin luonnon antimista kyhätty 2g panostus suolapähkinöiden kera ja minkä se teki!
Eikös se ole hyvä  helteellä jotain suolaistakin nauttia? Sairastan siis Hortonin päänsärkyä ja nämä kelit ovat olleet erittäin otolliset siihen että kohta pamahtaa jälleen.
Minä n.62 kg ukko..tai esipersoona nykyään. Aika muuttaa nimet ei perimmäistä tarkoitusta. Eli liian paljon ja tässä helteessä. Monelle herätys! Kauniit heräävät puut, juttelevat kepit ja linnut. Alkoi totuus iskeä kun kuumuuden ja vitutuksen aalto pyyhkäisi tripin päin helvettiä. Alussa oli perinteisesti kaikki ok. Annoin mielen laukata ja todistelin itselle että kyllä se tasaantuu kun käy suihkussa..hieman kylmää jne..paskat karseen tuskan laittoi päälle! Eli minun kokemus on että nauti kyydistä ja ota vastaan ne kauniit ja ihmisyyteen perustuvat asiat. Älä tätä saatanan nykyajan ihannoimaa älä ajattele!Se sattuu kulttuuria! Kuuma vieläkin mutten säikähdä! Syksyn sateita odotellessa T: Samalla planeetalla

Sivuja: 1