Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Diogenes

Sivuja: 1 2 3 ... 10
1
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« : Lokakuu 20, 2021, 23:19 »
-

2
Lainaus
Minä uskoisin asian just niin, että ne pahat kokemukset tulee juuri siitä, kun odottaa jotain tiettyä olotilaa.

Se mitä näissä kahdessa tilassa on yhteistä on välttämisen kokeminen ja kokemuksen välttäminen (Tulee jo vähän surrealistisella tasolla mieleen tämä Pasilan jakso https://areena.yle.fi/1-1360711 aka "Sesse Ensilumi").

Mutta siis, asiat joita emme toivo itsellemme tai toisille tapahtuvan tai mitä toivomme, asioiden välttäminen ja niihin takertuminen pohjautuu täysin samaan pohjaan, eli haluun. Kahden päinvastaisen suhtautumisen taustalla on sama "portinvartija." Kaikkea onnea ja onnettomuutta  määrittää halu suhteellista maailmaa (https://en.wikipedia.org/wiki/Two_truths_doctrine) kohtaan joka näyttäytyy olemassaolon tai olemassaolemattomuuden välisenä
preferenssinä (http://tibetanbuddhistencyclopedia.com/en/index.php?title=Being_and_Non-being).

Näin arkisena esimerkkinä voisi mainita että jos ei pääse yliopistoon mihin on hakenut niin varmasti masentaa ja jos eroaa suhteesta missä ei halua olla niin voi tuntea itsensä vapautuneeksi. Ainoa konkreettinen ero on preferenssi (halu) joka on myös muutoksenalainen tekijä jolla ei ole mitään inherenttiä olemassaoloa.

Ihminen joka voi hyväksyä kaikki asiat keskenolevina, spiraalisina prosesseina, ilman alkua ja loppua, on viisas ihminen joka välttyy monelta surulta.

3
Moi, en tiedä olenko ihan paras tähän vastaamaan. Mutta itse vaihdoin tuon lääkekombon kannabikseen ja tällä on nyt menty yli 6vuotta, eikä ole enää keskivaikeaa masennusta. Aamupäivällä/päivällä sativaa ja illemmalla indikaisempaa, jos ei tule uni. Itsellä auttaa myös kipuihin ja monet lääkärin lääkkeet ovat minulle hengenvaarallisia ja voin saada sydänkohtauksen, pyörtyä ja kuolla.
Tietysti jos odottaa yhdeltä tai muutamalta kerralta ratkaisua masennukseen, niin sit ei kannabis ole ehkä se oikea.
Psykooseja nyt voi saada, vaikka telkkarin katsomisesta, kun alkaa todellisuus ja tv maailma sekaisin.
Kai se sieni homma menee niin, että laitat vaan tatteja naamaan(kannattaa aloittaa pienellä annostuksella, niin ei tule huonoa tod.näkoisesti), ja toivot että tajuat jotain tai aivokemiat menee takaisin tasapainoon, jos kyseessä on aivokemian epätasapaino. "Just be yourself", on mun mielestä se sieni juttu.
Ja en voi enempää painottaa terveellisia elämäntapoja, hyvää ruokaa ja liikuntaa. Sekä välttämään myrkyllistä seuraa, jos sellainen aiheuttaa huonoa oloa.

Tässä on ehkä se kirjaimellinen määritelmä toksiselle psykedeelien käytölle. Vältetään huonoa fiilistä käyttämisellä ja uskotaan että se on homman pointti. Jos TV ja todellisuus menee sekaisin niin sitten ollaan reippaasti hukassa. Olen huolissani nykymaailman nuorista.

4
En usko että tulli "mikrottaa" tai muuten käsittelee siemeniä vaan kyseessä on normaalia vaihtelua. Joskus siemenet eivät vain idä.

Suomen lain mukaan siementen tilaaminen huumausaineiden valmistamista varten on laitonta mutta jos ei voida osoittaa että kyseessä on huumausaineiden valmistus (muutenhan esim. unikonsiemensämpylöiden ostajat syyllistyisivät rikokseen) vaan esim. keräilyharrastuksen vuoksi niin kyseessä tulisi olla laillinen tuote. Eri asia sitten onkin jos jollakin tullin jäärällä on oma tulkinta asiaan siementen lopullisesta käyttökohteesta. Eli riski on sille että tulli ottaa lähetyksen hallintaansa ja sitä voi kääntää ja väätää miten haluaa mutta harva tuskin haluaa asiasta tapella huvikseen.

Lakihan on hyvin epäselvä asiasta. Esim. vastikään oli puhetta että Mimosa Hostilis on nykylain sisällä laillinen koska sitä ei määritellä DMT:tä sisältäväksi kasviksi (tähän oli lakimuutos tulossa) mutta tämän muutoksen jälkeenkin esim. Bufo Alvarius (joka on 5-MEO-DMT:tä erittävä trooppinen rupisammakko) tilaaminen olisi laillista koska entisen ja nykyisen lain puitteissa kyseessä ei ole 5-MEO-DMT:tä sisältävä kasvi vaan eläin (jätetään kuitenkin sammakot rauhaan jookos :D).

5
Tälläsiä löytyi pienen nurmikentän reunoilta heinikosta. Olenko oikeilla jäljillä?

Eivät ole suippumadonlakkeja.

6
Mielestäni kannattaa koluta tunnetut paikat sateiden jälkeen nyt kun lämpötilatkin ovat kohdillaan. Kokonaan uusia paikkoja on melko työlästä löytää. Toisaalta jos tiedossasi on jo hyviä potentiaalisia spotteja, niin ehkä käyt tarkemmin katsomassa jonkin sellaisenkin.

Samaa mieltä. On helpompaa löytää silokkeja alueelta jossa tietää niitä kasvavan, edes heikonlaisesti, kuin etsiä kokonaan uusia spotteja mistä etsiä. Parhaimmalta mahdolliselta näyttävät spotitkin voivat olla autioita silokeista.

Nekin spotit missä silokkeja kasvaa tänä syksynä runsain mitoin voivat ennen pitkää kadota. Tiedän spotin n. 10 vuoden takaa missä niitä kasvoi yli kaiken realistisen tarpeen mutta nykyään siellä ei kasva muuta kuin kirjohelttoja.

7
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Lokakuu 01, 2021, 22:27 »
PK-seudulta 17 havaintoa tänään.

Kummallinen kokemus: etsin uutta spottia ja karttatiedustelun jälkeen päädyinkin hyvin lupaavalta näyttävälle paikalle. Suunnilleen ekaan heinätupsuun kurkattuani tuli heti silokkihavainto ja sen välittömästä läheisyydestä 16 lisää. Samanlaista heinikkoa oli laajalta alueella ja ehdin jo innostua että täältähän näitä löytyy sadoittain. Kuitenkin 2 tunnin tonkimisella ei enää yhtään uutta havaintoa.

Noh, vielä jäi spottia tutkittavaksi ja aina kivaa löytää uusi paikka joten voitoksi tämä on pienestä saaliista huolimatta laskettava.

Suosittelen tutkimaan spotin läpi tarkkaan nyt kun lokakuukin on korkattu. Ainakin omien kokemuksien mukaan lokakuun 1-3 viikot ovat niitä parhaimpia mahdollisia keräilyaikoja.

8
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Syyskuu 23, 2021, 19:29 »
-

9
Kävin tutkimassa vanhaa vakiospottia missä pari vuotta sitten ei kasvanut mikään muu sieni kuin silokki - mutta nyt siellä on näköjään jonkin sortin kirjoheltta (?) ottanut alueen omakseen.

Ulkonäkö on ainakin märkänä lähellä silokkia, mutta muoto näillä ei tunnu koskaan olevan kellomainen ja lakkien helmat eivät käänny sisäänpäin. Heltat ovat aina harmaat eivätkä koskaan violetinruskeat. Olen aikalailla varma että kyseessä ei ole silokki mutta mikä sieni on kyseessä ja mahtaako sen kasvu loppua mihin aikaan vuotta? Meinaan on vähän työlästä etsiä sieltä enää silokkeja kun näitä löytyy sieltä 10:1 silokkeihin nähden.

Kakkos- ja kolmoskuvassa selvä silokki vieressä vertailun vuoksi:

https://ibb.co/M1bDyJh
https://ibb.co/vj1zNX1
https://ibb.co/37vCjCt

10
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Syyskuu 17, 2021, 17:20 »
Mikäs pohjoisemmassa suomessa tilanne? Kannattaako tulla piipahtamaan?  8)

Varmaan ihan paikottaista, jossain päin Lappia on satanut lunta. Ensilumen tulo tuntuu olevan semmonen ultimate touch of death silokeille. Pakkasetkaan ja huurre ei niin haittaa, kunhan vaan maata ei peitä lumi niin kaikki on keräämisen kannalta hyvin. Kannattaa katsoa Ilmatieteen laitoksen sivuilta millainen sää on ollut alueella tässä viime kuun aikana ja sumplia sen mukaan reissut. 

11
Hei! Voisiko joku kertoa pystyykö Sertralinia (SSRI) lääkettä syömään sienten kanssa ongelmitta? Onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia? Kiitos vastauksesta!

Ei ole henk. koht kokemusta mutta kaikkiaan vaikuttaa siltä Shroomeryn puolella että psilosybiinin vaikutukset ovat huomattavasti heikompia kun käyttää sertraliinia lääkityksenä ja riskiä serotoniinisyndroomaan ei välttämättä ole. Suosittelen lukemaan sieltä kokemuksia hakusanoilla esim. "shroomery sertraline (tai zoloft, joka on yleisin brändi sertraliini SSRI-lääkkeille jenkeissä) psilocybin" tjsp. ja tarkastamaan vaikka toiseen kertaan tuon väitteeni serotoniinisyndrooman riskistä.

12
Psilosybiinisienet luonnossa / Vs: Laillinen tekosyy
« : Syyskuu 05, 2021, 16:57 »
Jos miettii monipuolisinta ja loogisinta "alibia" miksi joku kyyristelisi monenlaisessa maastossa niin paras tekosyy taitaa olla geokätkentä. Jos paikalle puettu vaatetus on sarjaa "suunnistaja" ts. tuulipuku + lenkkarit ja kaulalenkissä roikkuu kompassi niin luulisi menevän täydestä maanomistajille ja uteliaille "mikä sulla on hukassa?" kyselijöille. Sitä voi vaikka kännykästä näyttää jotain geokätkentä-apin karttakuvaa paikasta (omilla merkinnöillä) samalla kun kertoo olevansa etsimässä geokätköä. Luulisi että monen uteliaisuus on sillä tyydytetty.

Viimeinen asia mitä kannattaa sanoa on että "mulla on avain (tms) hukassa" jolloin hyvää tarkoittava kyselijä voi tarjota "apuaan" ja siinä sitä ollaankin max. pari tuntia limbossa etsimässä olemassaolematonta avainta.


13
Itsekin tullut useamman kerran käytyä lenkillä tripillä. Parhaimmillaan varmaan tullut tripin aikana käveltyä lähemmäs 11km. Minullakin heräsi uudestaan kiinnostus eräjormailua ja ylipäätään luontoa kohtaan kun aloin perehtymään sillokkeihin muutama vuosi sitten - ja nykyään yritänkin viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona luonnon äärellä.

Sama. Itse ajattelin että kun syysruska koittaa niin otan suunnan pohjoiseen vaeltamaan ja matkaeväätkin löytyy viimeistään paikanpäältä ;)

Yksi suositus mikä vaeltamisessa kannattaa tsekata (atm riippuen koronarajoituksista) on autiotuvat: https://fi.wikipedia.org/wiki/Autiotupa joita löytyy suuremmista kansallispuistoista, erityisesti Lapista, jotka ovat käytännössä kamiinallisia mökkejä joissa voi yöpyä 1-2 yötä  ilmaiseksi. Niissä on tosin omat sääntönsä, esim. viimeiseksi mökille saapunut saa yöpaikan ennen aiemmin saapunutta (ajatuksena se että aiemmin saapunut on ehtinyt jo levätä). Myös saunoja (yleensä lähinnä nimellisellä maksulla) löytyy.

Joistakin tuvista liikkuu myös juttua että niissä on nähty aaveita tai koettu yliluonnollisia ilmiöitä (Toraslampi ja Murhahaara) joissa tekisi mieli yöpyä ihan vain nähdäkseen kokisiko jotain kummallista/kuumottavaa, ei tosin välttämättä sienten vaikutusten alaisena.

14
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: LSA
« : Syyskuu 02, 2021, 18:38 »
Itse tosiaan tuossa loppu keväästä/alku kesästä testasin 300 siemenen annosta. Tein siemenistä uutetta jota ravistelin ja pidin kylmässä kuukauden päivät. Vaikutus oli selvä, mutta jouduin silti hieman pettymään. Siis liian pieni annos. Alussa oli huono olo, mutta ei tarvinnut oksentamaan mennä. Todella vahva päihdyttävä fiilis ja hyvänolon tunne muttei oikeastaan psykedeelinen kokemus ollut. Pupillit laajeni ja kenties jotain pienen pientä hallusinaatiota. Kuvittelin välillä näkeväni jotain kärpäsiä huoneessa. Trip sitterini ei moisia nähnyt. Kokemuksen kesto n. 1-1.5h.

En ole varma onko HWBR:n ja Päivänsinen välillä eroa vaikutuksissa mutta ainakin HWBR:n kanssa ei esiintynyt juuri ollenkaan visuaaleja, olo oli kuitenkin hyvin psykedeelinen ja muistutti lähiten LSD:tä. Harmi että HWBR on aika harvinaisen puoleinen koska sitä olisi mukava nauttia (tai miksei vaikka kasvattaakin, 1 annokseen vaaditaan niin vähän siemeniä että se olisi itsessään jo järkevä proggis).

Nuorempana kun kokeilin päivänsinen siemeniä nautin niitä liian vähän enkä kokenut minkäänlaisia huomattavia vaikutuksia. Annoksen tulisi olla varmaan aloitusannos-suositusten yläkanttia ja mielellään eroteltuna.

15
Käyttökokemukset / Vs: Matka silloin ja nyt
« : Elokuu 30, 2021, 20:00 »
Olipa oikein mukavan kuuloinen trippi! Ja tervetuloa.

Sivuja: 1 2 3 ... 10