Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Mutantti-Straini
« Uusin viesti kirjoittanut ialeksei Helmikuu 22, 2017, 08:04 »
Voi olla kun ei tuossa kammiossa ole reikiä. Itiöitä noista näytti tulevan.
2
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Mutantti-Straini
« Uusin viesti kirjoittanut SoilBreaker Helmikuu 22, 2017, 07:26 »
Jos on tosi hyvä hiilidioksidin poisto? Kun eikö liiasta siitä seuraa pituus kasvua?

Täälläkin tuli juuri gt joka ei tuota itiöitä..
3
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« Uusin viesti kirjoittanut ialeksei Helmikuu 21, 2017, 20:32 »
Kiitos kaikille hienoista teoksista! ^_^ Täältä pesee: Vesivärimaalaus, Tulitikuista liimattu "star tetrahedron", kynäruiskulla kitara tuninkia o.O, marmorointia ruukkuun kyniksellä ja viimisenä savannin auringonlasku kyniksellä :P Voin laittaa lisää kuvia jos kiinnostaa erilaiset teokset maan ja taivaan väliltä 8)
4
Tietoa kasvattamisesta / Mutantti-Straini
« Uusin viesti kirjoittanut ialeksei Helmikuu 21, 2017, 19:09 »
Toverilla oli Golden Teacherin printti, josta tehtiin 5 kaakkua. Nyt kun niistä on muutamat flushit tullu, niin aina on tullut mutantteja :D Alkuun kasvu näyttää normaalilta. Jalan alaosa alkaa paisua isoksi palloksi, jonka jälkeen jalka ei kasva pituutta laisinkaan (max 1cm). Lakki taas kasvaa normaalisti jos ei oteta huomioon sitä, että itiöitä suojaavaa solukkoa ei kehity näihin ollenkaan. Nämä siis muistuttavat ulkonäöltään jokseenkin Herkkutatteja. Ainut ero on heltan alla lymyilee cubensikselle tyypillisen näköiset kidukset. Osalla mutanteista jalka taas on tosi ohut alkupäästä.
Voiko tuon aiheuttaa kontaminaatio/jokin puute kasvatustilassa vai liekö joku geeni? (Hanskalaatikko jota sumutellaan ja huiskutellaan aina välillä, 6500k lamppua ne saa noin 12h. Eikä myöskään haise muuta kuin raikkaalle shroomille :p)
PS: kuva vähän huono kun ehtinyt olla kuivumassa jo jonkin aikaa.
5
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« Uusin viesti kirjoittanut teekello Helmikuu 21, 2017, 15:59 »
Kivaa vesiväreilyä, Missy!

Tässä tällaista toissapäiväisiin tositapahtumiin perustuvaa sienistä settiä:
6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sekalaisia kysymyksiä kasvattamisesta
« Uusin viesti kirjoittanut amnesia Helmikuu 19, 2017, 17:16 »
Joo näin vähän ajattelinkin että varmaan pitää jotenkin kompostoida tai pastöroida ensin.
Siitä miten tollanen uloste kompostoidaan/pastöroidaan ei juurikaan ole kokemusta mutta pitää tutkiskella niin vois vaikka seuraaviin satoihin ottaa kokeiluun!
7
Muu sienikeskustelu / Vs: Sienten väri, hometta?
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Helmikuu 19, 2017, 15:47 »
Kiintoisaa :) En kuitenkaan puhunut mitään sinertymisestä indikaationa psilosiinin määrästä. Enivei kyseessä on jonkin aineen harmiton hapettumistuote :)
Edit. Luettuani tuon linkin takaa löytyneen tekstin, käsitin sen liittyneen enemmänkin sinertymiseen päihdesienten tunnistusmetodina (mikä voi olla hyvinkin vaarallista touhua, sillä ymmärtääkseni myös jotkin myrkyt värjäävät sieniä sinisiksi), tai sitten nimenomaan merkkinä kyseisten itiöemien psilosiinipitoisuudesta (että sinisempi olisi vahvempi), mikä ei myöskään ole järin pätevä keino.
Muutenkin, etenkin korjuun jälkeen kuivattujen ja hetken säilytettyjen, cubensis-itiöemien teho perustunee kokolailla psilosybiiniin alunperinkin pienehkön psilosiinimäärän merkittävästi hapettuttua oletettavasti inaktiiviseksi yhdisteeksi (mikä sitten lieneekään, psilosiinin o-kinoni tai iminokinoni saattavat olla mahdollisia). Psilosybiini toki defosforyloituu kehossa psilosiiniksi, joka siis on se varsinainen tajuste P. cubensiksessa.
8
Muu sienikeskustelu / Vs: Sienten väri, hometta?
« Uusin viesti kirjoittanut suklaasammakko Helmikuu 19, 2017, 10:27 »
Tuo väittämä psilosiinin hapetustuotteesta on monen ihmisen toimesta kyseenalaistettu, se saattaa antaa osviittaa psilosiinin määrästä tai sitten ei.
Tässä Q&A erowidin sivuilta: https://erowid.org/ask/ask.php?ID=3002
Shroomeryn puolella ihmiset ovat myös keskustelleet tästä ja ihmisten kokemuksia lueskellessa vaikuttaisi siltä ettei sinertäminen välttämättä ole yhteydessä psilosiinin määrään.
9
Muu sienikeskustelu / Vs: Sienten väri, hometta?
« Uusin viesti kirjoittanut Eni Helmikuu 19, 2017, 09:26 »
Sienimateriaalissa tiukasti kiinni oleva (ei tartu topsipuikkoon) sininen väri on psilosiinin hapetustuote ja täysin harmiton. Itiöemät/rihmasto saavat "mustelmia" käsitellessä, kun pinnan solut hajoavat ja pailosiini pääsee kosketuksiin ilman hapen kanssa.
10
Muu sienikeskustelu / Vs: Sienten väri, hometta?
« Uusin viesti kirjoittanut suklaasammakko Helmikuu 18, 2017, 23:22 »
No siis yleensä ne saattavat sinertää tuoreina kosketetuilta ja leikatuilta pinnoilta, minusta ne harmahtuvat ja mustuvat kuivatessaan. Jos hygienia on ollut kunnossa siinä värissä ei ole mitään ihmeellistä, ymmärtääkseni suurinpiirtein sama juttu kuin punikkitateilla.
Jos ne taas haisevat homeelle ja niissä näkyy selvästi homekasvustoa pinnalla, älä syö niitä, jotkut homeet ovat myrkyllisiä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10