Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pampula

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Helmikuu 14, 2017, 19:43 »

Oh kallisarvoinen hopea ja kulta
ja helmet osterin lihassa
laskeudumme alas palvelemaan ja rukoilemaan rakkautta
synnymme uudelleen rytmistä
huudamme alas taivaasta
iättömänä, iättömänä käsivarsillasi olen...

 
-Jeff Buckley-

2
Vapaa aihe / Vs: Egokuolema
« : Tammikuu 06, 2017, 02:18 »

Olihan vuodatus. Silti koin sen tarpeelliseksi.


Kaunis vuodatus!

3
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Marraskuu 30, 2016, 20:17 »


Marraskuun viimeinen päivä

4
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet pienillä annoksilla
« : Marraskuu 30, 2016, 20:11 »
...olen alkanut tykätä pienemmistäkin annoksista hurjasti. 0.5–1 g saa luovuuden kohoamaan pilviin ilman että olosta tulee sekava. Mieli avartuu ja sisäinen monologi muuttuu positiivisemmaksi ja rakentavammaksi, luonto näyttää satumaisen kauniilta ja ulkoilusta tulee yhtä seikkailua, videopeleihin immersoituu voimakkaasti ja ihmisten kanssa on ihanaa bondata.

Sama homma. Pienet annokset (0.7±0.2 g) olleet olleet luonnollinen seuraus muutamasta huonosta sienisyksystä ja myös siitä, että harvemmin on aikaa tai inspiraatiota ottaa enemmän. Kuten usein on sanottu: luonnollinen on hyvä!

Pienet annokset avartavat luovuuden väyliä, syventävät suhdetta luontoon ja hoitavat hellästi mieltä. Kirkkaan syysyön tähtitaivas näyttää uskomattomalta ja luonto muutenkin on hämmästyttävän kaunis. Yhtä kaunis kuin aina, mutta se on joskus helpompi huomata pienissä psiloissa. Sitä ihmeellisempiä visuaaleja en ole useinkaan kaivannut.

Muutama kerta on mennyt suurelta osin pyöräillessä. Joskus olen makaillut makuupussissa ja katsellut taivasta kyntäviä satelliitteja tai männynlatvojen heilumista voimakkaassa tuulessa. Ei sen kummempaa, mutta siinähän onkin kaikki.

5
Suippumadonlakki / Vs: Pakkasten jälkeen plussakelit
« : Marraskuu 20, 2016, 12:47 »
Kiinnostava kysymys, josta ei luultavasti ole kovin paljon kokemustietoa Suomesta.

Veikkaisin, että jos kasvavat, niin huomattavasti heikommin kuin alkusyksystä. Jos tiedät varmoja paikkoja, niin niitä voisi käydä kiertelemässä.

6
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Marraskuu 18, 2016, 18:07 »

a

7
Onko edes? Epäilyttävän vaalea heltta.

Ei ole nämä suippumadonlakkeja.

Tervetuloa foorumille!

8
Löydänkö suippumadonlakkeja, jos lähden niitä etsimään?

9
Erittäin kauniisti ja elävästi kuvattu. Lukemisesta tuli lämmin olo. Kiitos!

En halua saarnata, mutta seuraavalla kerralla vaikka joku pieni kannellinen lasipurkki mukaan, niin voi laittaa tumpin sinne.

10
Mitäs sieniä kyseessä?

Tällaisia löytyi metsäpolulta, kasvoivat multaisesta maasta polun varrella.. kuivalla säällä. Tunnistamis apua? Epätavallinen kasvupaikka suippiksille, mutta joitain tunnusmerkkejä löytyy mm. lakin reuna tummunut itiöistä, tummat heltat, jalan/lakin väri (kuivalla säällä)

2. ja 3. kuva ylempänä olevan viestin sienistä täysin kuivuneina..

Tunnistaako konkarit?

Eivät ole suippumadonlakkeja.

11
Itse näin aloittelevana yrttitarhurina kiinnostaa tuo Salvian kasvatus. Pitäisi jostain saada vain hommattua tuollainen kasvi niin sitten olisi elämä hyvässä kunnossa. Näin sitten vielä kysymyksenä, että käytetäänkö kyseistä kasvia nykypäivän shamanismissa apuvälineenä?

Mitä tarkoitat nykypäivän shamanismilla?

12
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakin kasvunopeus?
« : Lokakuu 01, 2016, 11:24 »
Voinen itse heittää tähän arvion/arvauksen... nyt siis vihdoin sadellut hiukan kolmena päivänä, niin löytyi enimmäkseen vain pieniä yksilöitä. Tuo oikeassa yläkulmassa oleva on ainoa "sopivan" kokoinen. Jos vielä olisi päivän tai kaksi odotellut ja jos satelisi lisää, niin sitten varmaan alkaisi olemaan suipparit "oikean" kokoisia... eli 4-5 päivää kestää kasvaminen hyviin mittoihin?

Kaivattua tietoa, kiitos Juju!

13
Kuulin joskus aikanaan, että taikasienet ja alkoholi nautittuna yhdessä voisi aiheuttaa maksavauriota. Kokeneempi kaverini on tämän myös kuullut. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan tunnu löytävän tälle minkäänlaista vahvistusta mistään. Joten kysynkin teiltä, onko väitteessä mitään perää?

En sinänsä tykkää vedellä viinaa muiden päihteiden kanssa. Sienet on kuitenkin myrkkyä yöunilleni, eli nukkumisesta ei ennen yön pikkutunteja tahdo tulla mitään. Pari lasia viiniä laskujen aikana saattaisi rentouttaa mukavasti, mutta en ole tätä koskaan uskaltanut kokeilla. Maksavaurio kun ei ole siististi cool.

Harmi että Mythbusters ei enää ole toiminnassa, he olisivat tämän voinut meille kokeilla.

Oman tiedon mukaan sienet ei rasita maksaa. En nyt jaksa mitään lähteitä kaivaa, mutta aika varma olen asiasta. Myöskään useammin esitetty väite munuaisten rasittumisesta ei pidä paikkaansa.

Olen itse joskus nauttinut suuriakin määriä sieniä ja alkoholia yhdessä.

Allekirjoitan myös, en ole löytänyt tälle myytille mitään viitteitä. Kuitenkin on tullut huomattua, että sienten vaikutuksen alaisena viina ei lainkaan maistu ja viinalla alustettu trippi tuppaa omaamaan enemmän bad tripin piirteitä vs. ilman alkoholia. Luulen että kyseessä voi olla alkoholin depressantit vaikutukset, mutta väittäisin että set&setting on silti tärkein tekijä. Pilvi taas tuppaa peittämään sienten vaikutuksen. Jos haluaa poltella, niin se kannattaa tehdä after-effectsien aikana tai niiden jälkeen, eli n. 4-6h sienten nauttimisen jälkeen.

Olen kokenut sen olevan toisinpäin: sienet peittävät alleen pilven vaikutuksia.

Joskus on alko hieman maistunut, muttei koskaan mitenkään massiivisesti. Lasillinen olutta voi olla tripin loppupuolella hyvin monipuolinen kokemus (väri, kuplat, tuoksut, oluen liike lasissa, maku,...).

14
Onko suippumadonlakkeja? Löytyi keskilapista vanhan navetan takaa jossa kasvoi nurmilauhaa ja sammalta.

http://aijaa.com/ZyiAxm

Näyttäis mun silmään olevan.

15
Sitten olisi sellainen kysymys, että onko lakissa ja jalassa jotain eroa vaikuttavien aineiden suhteen?

Menee hiukan sivuun kysymyksestäsi, mutta kummatkin voi ainakin syödä. Jalasta voi katkaista sen maan kanssa kosketuksissa olleen osan pois vaikkapa saksilla, niin ei tarvitse multaa narskutella hampassa. Siinä ei ainakaan kovin paljon vaikuttavia aineita pitäisi mennä hukkaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 15