Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - NeitiValo

Sivuja: 1
1
Siinä yllän kysymys oli, keitettyjä maisseja on substraattina, ovat lämpimässä pimeässä ja mielestäni kosteus yms. näyttää sopivalta joten sormet rissä ootan että tuolla alkais tapahtua. Ainakaan mitään homeisiin tai balteereihin viittaavaa ei näy...

2
Neiti päätti nyt olla kiltti ja laittaa yleiseen jakoon infoa tästä monien ylenkatsomasta pähkinästä. Jos luet tätä aatoksissa että "pakko vaan päästä jollain sekiksiin" niin luultavasti saat pähkinästä irti ainoastaan niiden haittavaikutukset. Sen sijaan uteliaalle tutkijalle ja etevälle mielentilasta toiseen matkailijalle tämä saattaa jopa huonosta maineestaan huolimatta antaa jotain. Maksalle/munuaisillehan tämä ei hyvää tee joten omalla vastuulla, ja urbaanilegenda kertoo joidenkin saaneen tästä mustia vertikaalisia viiruja näkökenttäänsä loppuiäksi.

Valmistelut:

- Hommaa itsellesi kokonaisia muskottipähkinöitä. Älä kajoa marketin valmisjauheeseen. Niitä myydään joissain kaupoissa, näitä etsiessäsi voit pohtia että kannattaako todella. Liian helppoa ei saa olla. :P

- Järjestä ehdottomasti itsellesi seuraava päivä, ja ihan mieluusti sitäkin seuraava päivä vapaaksi. Tämä kaveri aiheuttaa krapulamaista olotilaa ja jumitusta, joillekin pahoinvointia.

- Mikäli mielit lähteä ihmisten ilmoille ilman kuumotuksia ja ihan oman mukavuuden takia, suosittelen silmätippojen hommaamista. Tämä on pahempi silmien kuivattaja kuin ganja.

- Spirituaalisen tai muuten samoilla aaltopituuksilla liikkuvan hyvän ystävän mukaan ottaminen voi tuoda huomattavaa lisäarvoa reissulle, se että pääseekö tämän aineksen kanssa mihinkään on hyvin paljon kiinni omasta mielestä ja settingistä.

Valmistus:

Yksi tapa pieniä pähkinä on raastaa se hienonhienoksi kaikkein pienijakoisimmalla raastinterällä. Hemmetin pahan makuisen jauheen voi popsia sellaisenaan, joskin joutunet odottamaan vaikutuksia jopa neljä tuntia. Annostelu kannattaa miettiä tarkkaan ja tarkistaa useammasta lähteestä, nyt en kuollaksenikaan muista mikä se suositus tämän suhteen on. Överöinnillä saa kuitenkin aikaiseksi korkeintaan hemmetin pahan olon ja viikon mittaisen krapulan. Jauheen sekoittaminen jugurttiin, puuroon tai mihinkään ainoastaan pahentaa asiaa, en suosittele.

Yksi tapa valmistaa on laittaa 4:n (kokoeroja on, en ota vastuuta kenenkään annosteluista) pähkinän raaste pieneen kattilaan jossa on pari mukillista vettä, ja tätä kuumennetaan noin tunti niin että vesi juuri ja juuri kiehuu muttei ihan. Syntynyt tee kaadetaan kuppiin ja pähkinämössö saa jäädä kattilan pohjalle, sitä ei tarvitse mussuttaa. Vaikutus alkaa täten nopeammin, ehkä jo tunnissa.

Toinen tapa on raastaa 1-3 (sillä kolmella ei välttis kannata aloittaa) pähkinää reiluun mukilliseen maitoa ja kuumentaa taas melkein kiehuen muttei keittämällä about vartti. Pitää sekoittaa koko ajan sillä maito palaa pohjaan todella herkästi. Annetaan jäähtyä hetki ja sitten vaan koko höskä huiviin. Vaikutus alkanee vielä nopsempaan.

Olotila:

Muistuttaa aika paljon pilveä, ja riippunee nauttijastakin. Punaiset silmät, diipit kelat, tunteiden voimistuminen ovat ainakin mahdollisia vaikutuksia. Kaimankoirankaveri on saanut näillä visuaalejakin luonnon helmassa aikaan mutta tämän yleisyydestä en tiedä. (kurkistus puun reikään ja tämä avautui syveneväksi tunneliksi) Myös psilosybiinille ominaista syvyysnäön terävöitymistä on havaittu. Hyvän ystävän kanssa kaimankoirankaveri sai aikaan hurjaa kikattelua ja metsäpolkua kulkiessa tunteen "kuin vekkulassa olisi". Yksi jännä huomattu efekti on ollut myös suihkussa virtaavan veden tuntemuksia vahvistaessa oman kehon parempi hahmottaminen ja yllättävä tunne itsestä eheänä ja kokonaisena olentona. Myös yllättävä kyky hamottaa matematiikkaa ja etäisyyksiin ja syvyyksiin liittyvät ahaa-elämykset ovat aika jännä efekti. Monet ovat kuvanneet etteivät tunne pähkinällä mitään vaikutusta. Luulenkin, että nämä avautuvat paremmin esim. meditaatiota, hypnoosia, selkounia, mindfullnessia yms. tms. jne. harrastaville.

On myös mahdollista, että tämä pistää nukuttamaan aivan vietävästi. Kannattaa toki taistella sen ohi, lähteä vaikka liikkeelle.

Kombotus:

Toisin kuin monien muiden jutskien, tämän kanssa kaimankoirankaveri uskaltaa myös lipitellä varovaisesti alkoholia, kunhan muskotin potkimisen alkamisesta on kulunut pari tuntia. Kaimankoirankaveri on pari kertaa käynyt matkallansa luontokävelyn jälkeen lähibaarissa laulamassa karaokea ja juttelemassa tuntemattomien kanssa hyvällä menestyksellä.

Myssykin on ihan ok kaveri, en kyllä muista tuoko se mitään lisäarvoa muttei siitä nyt kauheeta haittakaan ole.

Joillekin tämä pähkinä voi aiheuttaa ahdistusta, samaan tapaan kuin kannabis.

Aika:

Jotkut väittävät selvinneensä kolmessa neljässä tunnissa, kun taas kaimankoirankaveri viihtyy reissuillansa 8-12 tuntia.

Day after:

Joillekin seuraava päivä voi olla aivan kamala, oksenteluakin on nähty. Luultavasti unta riittää pitkään ja paljon. Seuraavan päivän voi odottaa olevansa aika jumissa ja krapulaisen oloinen. Erikoinen olotila voi kestää useitakin päiviä, mutta ensimmäisen krapulapäivän jälkeen pitäisi toimintakyvyn olla ihan hyvä.

3
Käyttökokemukset / Punainen ystäväni
« : Syyskuu 12, 2013, 00:57 »
Hipitihei, tänä syksynä mielikuvittellinen koirankaimani kaveri on tehnyt sen verta kiintoisaa tutkimusta amanita muscariain parissa, että tarinoidaanpas tännekin.

Kokeilu 1: muutama lakki raakana.

Tunnin sisään hikoilua ja lievää pahoinvointia. Ihmeellistä ajattelen hiljentymistä. Siis yleisesti vilkkaana pulputtava mieli hiljeni lähes kokonaan. Pieni henkinen väsymys ja alakulo, jotka kuuluivat päivän fiilikseen pysyivät mukana. Mietoa keinutuksen tunnetta seurasi melko pian uneliaisuus, joka otti matkalaisesta vallan. Näki unta jossa trippaili sienissä, henkiolentoja pyöri ympärillä yms. Eeppinen tulitaistelu kahden sisäisen minän kanssa ja muuta jännää. Lievästi dissosiatiivinen olo jatkui useita päiviä.

Kokeilu 2: 7 pientä lakkia kevyesti ilmakuivattuna, teeksi haudutettuna.

Melkein heti teenjuonnin jälkeen alkoi tapahtumaan jotakin, tiesi että johonkin tässä ollaan menossa. Tunnin sisään keskivaikeaa pahoinvointia, lattialla konttailua ja kitaransoitto päätyi soittimen ystävälliseen taputtelemiseen. Välillä vaikeakin olo. Pahoinvointi helpotti pikku napostelulla. Makuuasennossa "monisuuntahuimausta" ja yleistä olon pehmeyttä ja mukavuutta. Jälleen kerran uneliaisuus voitti tutkimusmatkailijan, omituisia unia ja kerran herääminen monisuuntahuimauksen ja olemattoman sanallisen ajattelun kera. Seuraava herääminen 6 tuntia teenjuonnin jälkeen. Ajattelu palannut selkeänä, tavallista nopeampana ja kirkkaana, näkökyky terävöitynyt. Tyytyväisyys siihen miten ajatus kulkee. Seuraavana päivänä kirkasta ja selkeää.

Kokeilu 3: 6 pientä lakkia tuoreena teenä, kahdessa erässä.

Ei juuri minkäänlaista vaikutusta, lievää rauhoittumista. Mikä lienee henget hiljentänyt.

Kokeilu 4: kuutisen lakkia kuivattuna teenä "raportoitu tien päältä"

Taas huomasi heti, että tällä kertaa toimii. Huimausta ja nauseaa ekan tunnin aikana, "nousuolo", jälleen napostelu paras apu huonovointisuuteen. Hassuja "tunnen tavallaan että syön tai juon jotain tai että jalka on lattiaa vasten, mutta se tuntuu jotenkin irralliselta" fiiliksiä. Ekan tunnin jälkeen rakentava keskustelu myötätuntoisen pehmolelun kanssa. Yleistä hyväntuulisuutta, asioiden häilyväisyys- ja pomppivaisuusfiilistä. Mukava pikku tila. Kaikennäiköistä keinuvaisuusliikehdintää. Käsitteellisen ajattelun ylläpito vaikeutuu, mutta onnistuu vielä pienin ponnistuksin. Tekee mieli käyttää hassumpaa kieltä kuin tavallisesti ja leikitellä sanoilla. Vilkuilen ympärilleni ja mietin "ah, tusseja, kivoja värejä, tämäpä mukava yllätys... Ai tuohon jätin sen mehutiivisteen, onpa hyvä juttu että maailmassa on mehua. Ja mitkäs nämä jutut on mitkä näppäimistöllä pomppii, aiii ne on minut kädet ja sormet. Sormet ne on jänniä, ainiin ja se dokumentti japaninmakakeista..."

Puolentoista tunnin kohdalla lisääntynyttä keinuvaisuutta ja tasapainoaistin hämmentymistä, kevyttä luuppausta ilmassa. Sänkykin ois toooosi ihana juttu, mutta emme mene sinne eii, kun nyt piti tutkimusmatkaa tehdä ja siitä raportoida. Kivat pienet pomppivat metsänhenget tahtovat kertoa, että maailma on oikeasti ihan okei ja enemmänkin, äärimmäisen arvokas paikka on. Ja aika mikä meillä on käytettävissämme tässä maailmassa, se on tärkeää ja kannattaa käyttää hyvin. Niinjuu. Just niin. Käsitteellinen ajattelu alkaa toden teolla vaikeutua, tulee uusi humpsahdus johonkin aivotoiminnallisesti vähän toisenlaiseen tilaan. Se pitää tutkia nytten, että mikä on. Tunnen suurta myötätuntoa omaa jalkaterääni kohtaan.

Kaksi ja puoli tuntia takana, dokkariin pystyi keskittymään yllättävän hyvin. Olo melkoisen miellyttävä, mutta mahdottoman unelias. Olisikohan nukahtaminen skipattavissa tällä kertaa? Asiaa vaikeuttaa raajojen raskas tuntu sekä se, että vaakatasossa lööbaaminen silmät kiinni tuntuu kovin hyvältä. Edelleen ihmettää miten voi huimata moneen suuntaan samanaikaisesti. Operaatio kahvinkeitto nukahtamista estämään, mutta olen kyllä yllättynyt jos tässä tilassa isoja muutoksia vielä illan aikana tapahtuu. Jonkinlaista siritystä korvissa. Olo muistuttaa vähän kannabispäihtymystä ilman siihen liittyvää hajamielisyyttä, ahdistuneisuutta tai ajatustulvia. Enempi kuin velloisi jossain hiljaisessa meressä.

Maailmankaikkeus ei halua ottaa kantaa moraalisiin näkökulmiin. Muistuttaa nykyhetken tärkeydestä. Tuntuu vähän siltä kuin vaakatasossa täällä keinuisi suurilaineinen hidas meri ja pystytasossa hyppisi valopalkkeja nopeaan tahtiin. Meditointi lisää olon sekavaa tuntua, joskin ajattelu edelleen normaalia vähäisempää. Kahvinkeiton sujuvuudesta päätellen hienomotoriikka jotenkuten hallinnassa. Sieniannoksen olisi varmaan voinut tuplata ilman liiallisen ikäviä vaikutuksia.

Tajuan, että kaksi omistamaani tuolia, joita olen koko ajan pitänyt samanmallisina, ovatkin ihan eri muotoiset. Tämä on illan mullistava oivallus. Nyt saa riittää tämä koneella istuminen tältä erää, lisäinfoa laitetaan mikäli tarvetta/syytä ilmenee. Ihan kaikki rupeaa radikaalisti hidastumaan.

Sivuja: 1