Psilosybiini.info

Tuoreimmat viestit

1
Ovatko psilosybiinisienet apuvälineitä, työkaluja vaiko mahdollisesti jotain muuta? Psykedeelisen sivistyksen liitto ry järjestää perjantaina 3.12. klo 18.00 Zoom-webinaarisession “In relationship with the mushroom”, jonka vieraana on kaksi psilosybiiniaihetta käsittelevää kirjaa kirjoittanut ja Adventures Through the Mind -podcastia pitävä kanadalainen James W. Jesso. Sessio sisältää Jesson näkemyksiä kartoittavan alustuksen ja keskusteluosion, jossa aihepiiristä voi esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Tapahtumalippuja on saatavilla verkkokaupassamme. PSL:n jäsenille webinaari on maksuton. Jos haluat liittyä jäseneksi, sekin onnistuu verkkokaupassamme.

Jaa että mikä Psykedeelisen sivistyksen liitto? Olemme rekisteröity yhdistys, joka edistää psykedeelien viisaampaa käsittelyä. Lisätietoa vaikkapa tästä.
2
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Kuivattu sieni kapseliin.
« Uusin viesti kirjoittanut AstroPöllö Marraskuu 29, 2021, 14:11 »
Mistä tilaatte näitä kapseleita tai millä hakusanalla löytyy googlesta? Kuulostaa kiinnostavalta

https://www.pakkaustukku.fi/tuotteet.html?id=12378/

Itse tilasin tuolta kapseleita ja täyttölaitteen. Tuli muutamassa päivässä perille.
3
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Aloitusta empien
« Uusin viesti kirjoittanut Niitty Marraskuu 26, 2021, 19:11 »
Kyllä se ensimmäinen kerta minullakin oli suht toivotun mukainen, vaikka en mitään juuri odottanutkaan. Toivoin että olisin saanut siitä enemmän jotakin positiivista jälkivaikutusta, mutta voihan olla ettei se juuri näillä harvoilla kerroilla vaan vielä tepsinyt.
4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Agar kysymyksiä
« Uusin viesti kirjoittanut BadTrip Marraskuu 24, 2021, 22:26 »
Jos ne maljat on ihan huoneilmassa niin hyvähän ne on pyyhkäistä kostealla viinarätillä ennen SABiin laittamista. Jos ne on minigripissä niin pyyhkisin vaan sen pussin ja laittaisin pusseineen SABiin ennen suihkuttelua.
5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Agar kysymyksiä
« Uusin viesti kirjoittanut Ratosvääri Marraskuu 24, 2021, 20:07 »
Kiitos tripille testailuista. Pitää laittaa tollanen tilaukseen. Mites kuinka paljon ylipäätään pyyhitte maljoja? Ennen ja jälkeen siirtojen? Parafilmin poiston jälkeen vai ennen sitä? Tarviiko pyyhkiä esim. jos on siirron jälkeen desinfioinut ja säilyttänyt minigrip pussissa? 70% alko ei sabissa haihdu kovin nopeasti. Maljan pinta jää liukkaaksi ja on vähän hankala käsitellä...
6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Keskustelua kattiloista
« Uusin viesti kirjoittanut psilosybe-existimo Marraskuu 24, 2021, 17:52 »
Ostin just Ikean 365+ painekattilan. Manuaali lupaa 1 bar paineen. Testien jälkeen voin todeta, että kyllä tuolla vesi tosiaankin saavuttaa sen tarvittavan 119-121°C (heitto johtunee paskasta ir-lämpömittarista). Voisipa tuota jopa tilavaksi haukkua, ainakin omaa käyttöäni ajatellen eli paria monotubia varten jyväalustojen steriloimiseen. Rosteria vielä kaiken lisäksi, en tiedä onko alumiini sen huonompaa varsinaisesti paineenkestävyydeltään mutta jotenkin vain silti kuumottaa vähemmän hengata samaan aikaan keittiössä  :D

Jos tuon hommaa, kannattaa tehdä kuten ohjeessa opastetaan: kun paineensäätimen kakkosasetuksella alkaa pihinää kuulua, säätää levyn minimiin, jolla pihinän saa ylläpidettyä - ei vaikuta paineeseen
/lämpöön kattilan sisällä, mutta vedenkulutukseen kylläkin merkittävästi.

Mukava että saa tästäkin kattilasta käyttäjä kokemusta. Katsellut myös tuota koska hinta Ok. Ainoa että tuo on melko matala, voisitko testailla tai mitata jotenkin kuinka korkeat astiat tuohon mahtuu? Millaisia itse käytät? Tarkoitus olisi hommata balls merkin us pint, tai pint&1/2 kokoisia..
Niin ja tuliko höytyskori/koroke mukana ikean 365 kattilassa?
Taidan unohtaa tuon aikaisemmin linkanneeni kattilan, siitä(saman mallisesta mutta vähän pienemmästä) oli myös muistaakseni shroomeryssa juttua että ei yllä tuohon 1,1bar lukemaan, ei taida olla mitään säätöjä sekä melko köykäiseltä näyttää tuo lukitus.
Työn puolesta kun olen korkeapainekattiloiden ym. kanssa tekemisissä ja niiden vaarat tiedostan niin mahd. tukeva ja turvallinen pitäisi vekottimen olla, sekä tietenkin riittää tuohon 15psi paineeseen.
Koko saisi olla 22cm+ halkaisijaltaan ja semmoinen mihin mahtuisi 18cm korkeat purkit. Pitää jatkaa etsimistä
7
Baarissa tavattu tuntematon kaveri kertoi ottaneensa ensin sitruunamehussa liotettuja ja sitten hunajalla makeutettuun teehen sekoitettuja silokkeja 0.6g. Kaveri ihmetteli miksi alussa olo oli todella levoton? Vatsassakin tuntuva jännitys ja matalaa verensokeria muistuttava heikko olo ja huimaus meinasi tehdä kokemuksesta ikävän.

Olo parani vasta kun reilu tunti teen juonnista kaveri söi kohtalaisen tukevan aterian, ja sai sen verran energiaa että pääsi kävelemään lähiluontoon joka olikin kokemuksena hieno. Tekiköhän hunajan sokeri kaverille verensokeripiikin jonka jälkeen tultiin alas vai pudottavatko sienet verensokeria itsessään? Tee juotiin aamupäivällä tyhjään vatsaan. Kaveri oli kuulemma tottunut aamupalan skippaamiseen eikä tilanne ollut hänelle siis normaalista poikkeva.

Kaveri mietti myös miksi noinkin pienellä annoksella käytiin selvästi level 2 maisemissa lyhyen aikaa? Pinnat elivät, suljetuilla silmillä näki hentoja kuvioita ja muitakin visuaalisia muutoksia oli nähtävissä. Olikohan henkilökohtaista herkkyyttä, vai vaikuttiko sitruuna noin paljon?

Mulla on suunilleen sama juttu sienten ja hapon kanssa, eli ekaksi tulee kylmä ja vilun väristyksiä ja sitten sellainen todella levoton/epämiellyttävä olo mikä onneksi aina ekan tunnin sisällä häviää. Noista kun selviää, niin sitten se matka pääsee alkamaan, mutta noita vilun väristyksiä on kuulemma muillakin?


Tuttua myös minulle levoton ja epämiellyttävä olo nousuvaiheessa. En tiedä onko se vain korostuma sen hetkisestä normaalista olosta koska ainakin minulla paastoaminen auttaa tuon epämiellyttävän olon kanssa. Jos en ole syönyt koko päivänä mitään niin tuota epämiellyttävää oloa ei tule juuri lainkaan, tai se on silloin enemmän enään vain sellaista mentaalista ikäänkuin mielen pahoinvointia, mutta sekin lähtee sitten melko nopeaan pois. Vilun väristyksiä harvemmin tulee mutta kylmyys korostuu jotenkin aina. Tekee mieli pukeutua ulkovaatteisiin sisätiloissa tai hypätä peiton alle hetkeksi. Nousujen jälkeen tuo kylmyyden korostus yleensä häipyy, mutta pysyttelen silloinkin ennemmin lämpöisessä.


Annokset voi päästä joskus yllättämään. Suurin yllätys kävi minulle kerran kun otin mikrodosen kahdella tuoreella silokilla sunnuntaipaaston aikana. Se saattoi myös olla ainoa kerta kun otin sieniä sellaisella asenteella etten odottanut sieniltä yhtikäs mitään. Kuitenkin pian ottamisen jälkeen musiikki sai aivan uudet ulottuvuudet ja tuntui kuin olisin ottanut ainakin 0,5 gramman silokkiannoksen.

Joo, kaveri osasi odottaa levottomuutta nousuvaiheessa, mutta luuli että se menee ohi ennenkuin varsinainen trippi alkaa. Nyt tuntui että lyhyt parhaiden visuaalien ja huipun aika meni hukkaan, kun olo oli hutera, eikä oikein muuhun voinut keskittyä kuin levottomaan oleskeluun ja luontovideoiden katsomiseen. Pahoinvointia ei oikeastaan ollut kuin vähän ja hyvin lyhyen aikaa.

Kaverille olikin ehdottomasti parempi kokemus vasta se vaihe kun visuaalit olivat rauhoittuneet ja ehkä oltiin vähän jo tulossa alaspäin, ja kaveri päätti lähteä ulos tuulettumaan. Luonnossa kävely oli huikean kaunista ja jotenkin surumielistä, ja mieleen tuli paljon ajatuksia ja oivalluksia omasta elämäntilanteesta. Sitä edeltävät visuaalit tuntuivat vähän pinnalliselta silmäkarkilta, varsinainen sienien anti oli tämä tasanne ja laskuvaihe.

Kaveri kertoi lisäksi että tripin jälkeen jo usean päivän ajan fiilis on ollut selkeästi positiivisempi ja vähemmästä ärsyyntyvä. Pitkä "jälkihehku" oli vähän yllätys pienen annoskoon huomioon ottaen, mutta ehdottoman hieno juttu!

Kaveri miettiikin nyt että pitäisikö seuraava kokeilu sitten aikanaan olla 0.8-1 grammalla, niin että on syöty kevyt ateria muutama tunti ennen nauttimista? Tästä 0.6g kokeilusta päätellen kaveri on aika herkkä psilosybiinille (tai sitten sitruunan käyttö nosti oikeasti tehoa noinkin paljon).
8
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Aloitusta empien
« Uusin viesti kirjoittanut Enteogeeni Marraskuu 23, 2021, 04:10 »
Täällä on varmaan ketju, missä kysymääni asiaa on käsitelty ja pahoittelen jos tulee väärään kohtaan. Minua kiinnostaisi tietää ensikertalaisilta, millainen eka matka oli vrt. odotuksiin? Jatkatko trippailua? Jos et, niin miksi? Tässä itse mietiskellyt paljon plussia ja miinuksia kokeilun suhteen. Avoin mieli ja "kirjatietoa" mutta oman psyykkeen tökkiminen mietityttää.

Ensimmäinen kerta oli "odotusten mukainen" eli mahtava, opettavainen, kaunis, hauska. Ennen aloitusta epäröin pitkään ehkä samaan tapaan kuin sinä nyt. Otin aiheesta mahdollisimman hyvin selvää ja valmistauduin huolella ennen matkaa. Meditoin paljon ja laskeuduin henkisesti rauhalliseen tilaan hyvissä ajoin. Tein etukäteen kevyttä ruokaa ja varmistin, että häiriötekijöitä ja yllätyksiä ei tulisi. Myöhemmillä kerroilla en valmistautunut yhtä huolellisesti, minkä vuoksi kohdalle osui epämukaviakin tiloja ja niiden jälkikaikuja.
9
Vapaa aihe / Vs: Sienipäät?
« Uusin viesti kirjoittanut Pehmo Marraskuu 22, 2021, 21:30 »
Heippa foorumilaisille.

Ajattelin avata keskustelupalstaneitsyyteni kysymällä, että millainen on sienipää?

Käsittääkseni tähän touhuun on hankalaa jäädä varsinaisesti koukkuun, kun tuppaa tuo trippailu ottamaan psyyken ja kropankin päälle melko tujusti, eikä spämmäyskään oikein onnistu. Vaiko?

Eli, tunteeko kukaan/omaako joku kokemusta sienipäistä, siis kavereista, joilla maistuu tatit vähän liiankin hyvin? Kertokaa hauskoja/huvittavia/neutraaleja/vakavia/kauhistuttavia tarinoita ihmisistä, joille harrastus on muuttunut elämäntavaksi.


Hauska kysymys tavallaan kun monien muiden päihteiden käyttäjistä löytyy paljon sellaisia stereotyyppisiä esimerkkejä. Ajatellaan esim alkoholistit, vauhtipäät, pajauttelijat jne.

Millainen sitten on stereotyyppinen sienipää? En ole ainakaan itse nähnyt tai tavannut yhtäkään sienipäätä joka olisi ottanut liikaa vain yksistään sieniä. Yleensä kaikki tapaamani/nähneeni henkilöt ovat ottaneet liikaa myös jotain muutakin, joten niitä on huono mennä sanomaan sienipäiksi.

Jotenkin tuntuu että yksistään sieniä liikaa ottavia henkilöitä on varsin vähän. Varmaan sellaisiakin kuitenkin on. Voisin kuvitella niiden käyvän jatkuvasti läpi negatiivisia tunnetiloja joita pitkin sienet yrittää kehottaa pidettävän taukoa. En tiedä miten paljon se sitten näkyisi ulospäin, mutta sisäinen tunnetila ei varmasti kovin mukava olisi.
10
Baarissa tavattu tuntematon kaveri kertoi ottaneensa ensin sitruunamehussa liotettuja ja sitten hunajalla makeutettuun teehen sekoitettuja silokkeja 0.6g. Kaveri ihmetteli miksi alussa olo oli todella levoton? Vatsassakin tuntuva jännitys ja matalaa verensokeria muistuttava heikko olo ja huimaus meinasi tehdä kokemuksesta ikävän.

Olo parani vasta kun reilu tunti teen juonnista kaveri söi kohtalaisen tukevan aterian, ja sai sen verran energiaa että pääsi kävelemään lähiluontoon joka olikin kokemuksena hieno. Tekiköhän hunajan sokeri kaverille verensokeripiikin jonka jälkeen tultiin alas vai pudottavatko sienet verensokeria itsessään? Tee juotiin aamupäivällä tyhjään vatsaan. Kaveri oli kuulemma tottunut aamupalan skippaamiseen eikä tilanne ollut hänelle siis normaalista poikkeva.

Kaveri mietti myös miksi noinkin pienellä annoksella käytiin selvästi level 2 maisemissa lyhyen aikaa? Pinnat elivät, suljetuilla silmillä näki hentoja kuvioita ja muitakin visuaalisia muutoksia oli nähtävissä. Olikohan henkilökohtaista herkkyyttä, vai vaikuttiko sitruuna noin paljon?

Mulla on suunilleen sama juttu sienten ja hapon kanssa, eli ekaksi tulee kylmä ja vilun väristyksiä ja sitten sellainen todella levoton/epämiellyttävä olo mikä onneksi aina ekan tunnin sisällä häviää. Noista kun selviää, niin sitten se matka pääsee alkamaan, mutta noita vilun väristyksiä on kuulemma muillakin?


Tuttua myös minulle levoton ja epämiellyttävä olo nousuvaiheessa. En tiedä onko se vain korostuma sen hetkisestä normaalista olosta koska ainakin minulla paastoaminen auttaa tuon epämiellyttävän olon kanssa. Jos en ole syönyt koko päivänä mitään niin tuota epämiellyttävää oloa ei tule juuri lainkaan, tai se on silloin enemmän enään vain sellaista mentaalista ikäänkuin mielen pahoinvointia, mutta sekin lähtee sitten melko nopeaan pois. Vilun väristyksiä harvemmin tulee mutta kylmyys korostuu jotenkin aina. Tekee mieli pukeutua ulkovaatteisiin sisätiloissa tai hypätä peiton alle hetkeksi. Nousujen jälkeen tuo kylmyyden korostus yleensä häipyy, mutta pysyttelen silloinkin ennemmin lämpöisessä.


Annokset voi päästä joskus yllättämään. Suurin yllätys kävi minulle kerran kun otin mikrodosen kahdella tuoreella silokilla sunnuntaipaaston aikana. Se saattoi myös olla ainoa kerta kun otin sieniä sellaisella asenteella etten odottanut sieniltä yhtikäs mitään. Kuitenkin pian ottamisen jälkeen musiikki sai aivan uudet ulottuvuudet ja tuntui kuin olisin ottanut ainakin 0,5 gramman silokkiannoksen.