Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - BadTrip

Sivuja: 1 2 3 ... 5
1
Tuo on aivan normaalia kurottelua ennen pinnaamista. Hakee varmaan paikkaa mihin levitä. Jos tuommosta kasvaa enemmän niin voi kieliä myös riittämättömästä ilmanvaihdosta, mutta ihan terveelle tuo nyt näyttää. Se pinnaa kyllä sitten kun on siihen valmis, eikun kärsivällisyyttä peliin nyt vaan.

2
Jos kontaminaatioita pelkäät niin se kakku on hyvin vastustuskykyinen, jos on vaan jo kokonaan kolonisoitunut.

3
On laillista hallussapitää, ostaa ja myydä kunhan suunnitteilla ei ole kasvattaa siitä mitään tai edistää jonkun muun kasvattamista.

4
Jos käy älytön tuuri niin tulee läpi, jos ei käy tuuri niin soittelevat asemalta juttelemaan huumausainerikoksesta. Kannattaa puntaroida tarkkaan onko riskin arvoista.

Ghetto-opas kannattaa vilkaista, siinä on aloittelijalle helposti lähestyttäviä tekniikoita kasattuna.

5
Kannattaa tosiaan nyt välttää asiointia penlin kanssa. Siellä on kuulemma yritysmuutto meneillään ja on ollut vaihtelevasti 4-5vk toimitusajat mitä olen itse sieltä tilaillut, ja asiakaspalvelu on suoraan sanottuna perseestä. Vähätellään, valehdellaan ja pidetään asiakasta idioottina.

edit: hohhoijaa, kävin kanssa lukemassa noita heidän fb-sivujen palautteita... eipä näköjään siis ole nyt vaan mitään tilapäisestä muuttohässäkästä johtuvaa laiminlyöntiä, vaan tuota samaa meininkiä on tosiaan raportoitu fabon puolella jo vuosi sitten.

6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Keskustelua kattiloista
« : Joulukuu 06, 2021, 00:26 »
On ollut pitkään käytössä ja voin suositella ihan kokemuksen kautta. Vaikea kuvitella, että jotain takuujuttuja tulisi on sen verran idioottivarma peli. Tiivisteen kun vaihtaa kerran 1-2 vuoteen käytöstä riippuen niin hyvä on. Pohjaritilä tulee mukana.

7
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Keskustelua kattiloista
« : Joulukuu 05, 2021, 14:53 »
Preston kattilalla on hyvä hintalaatu. Tilava ja paineet riittää varmasti. Tosin saattaa veroineen mennä muutaman roposen yli 200e, mutta haukkuu kyllä hintansa.

https://www.ebay.com/itm/403076701868

8
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Agar kysymyksiä
« : Marraskuu 24, 2021, 22:26 »
Jos ne maljat on ihan huoneilmassa niin hyvähän ne on pyyhkäistä kostealla viinarätillä ennen SABiin laittamista. Jos ne on minigripissä niin pyyhkisin vaan sen pussin ja laittaisin pusseineen SABiin ennen suihkuttelua.

9
Hei! Onko antaa vinkkejä sadon kuivatukseen huoneenlämmössä tai uunissa? Kuinka paljon huoneenlämmössä tai uunissa kuivattaminen vaikuttaa potenssiin?

huoneenlämmössä kannattaa kuivatella sillä tavalla että sienet ei ole yhdessä kasassa, tai sitten kuivurilla. uunia en suosittele jos et halua sienesi menevän muussiksi/pilalle.

Uuni on myös oikein hyvä jos on kiertoilma, termostaatin tsekkaus lämpömittarilla ja matalalla lämmöllä luukku raollaan.

10
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Agar kysymyksiä
« : Marraskuu 19, 2021, 15:41 »
Tein joutessani pientä tussitestailua itselläni jo olemassa olevilla permanenttitusseilla.

Testissä:
  • Artline 47 WETRITE
  • Bic Permanent Ultra Fine
  • Sharpie industrial Super permanent ink
  • Sharpie King Size

Näistä kaikki paitsi Artline lähti yhdellä pyyhkäisyllä maljan pinnalta etanolilla kostutetulla liinalla. Sai ihan tosissaan hinkata, että lähti kokonaan pois. Toki vähän lähti väriä tästäkin leviämään, mutta lukukelvottomaksi en saanut millään.

edit: Kunnolla kuivuttuaan Artline WETRITE ei liukene etanoliin ollenkaan.

11
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Agar kysymyksiä
« : Marraskuu 16, 2021, 20:48 »
Saahan noita, esim. Pereliltä

Voihan siihen tussauksen päälle myös laittaa vaikka teipin palasen niin ei sitten suttaannu viinahuuruista.

12
Liitetiedostojen lataaminen foorumille aiheuttaa vielä tuntemattomasta syystä koko ketjun kaatumisen, kaikki kuvat toistaiseksi Imgurin tai vastaavan palvelun kautta, kiitos.

Tähän ketjuun suippumadonlakin tunnistuspyynnöt. Katso ohjeet tunnistusavun pyytämiseen täältä: https://psilosybiini.info/keskustelu/index.php?topic=2343.0

13
Tähän ketjuun suippumadonlakin tunnistuspyynnöt. Katso ohjeet tunnistusavun pyytämiseen täältä: https://psilosybiini.info/keskustelu/index.php?topic=2343.0

Edellinen ketju kaatui heti alkuunsa tuntemattomasta syystä, kokeillaan vielä kerran uutta.

14
Tähän ketjuun suippumadonlakin tunnistuspyynnöt. Katso ohjeet tunnistusavun pyytämiseen täältä: https://psilosybiini.info/keskustelu/index.php?topic=2343.0

Edellisen ketjun kaaduttua viimeisimmät tunnistuspyynnöt todennäköisesti katosivat bittiavaruuteen.

Edellinen ketju: https://psilosybiini.info/keskustelu/index.php?topic=3713

15
Kokonaan kolonisoituneissa kakuissa kahdessa päivässä valkoista karvaa? Ekana tuli mieleen ettei olisi Cuben omaa rihmastoa mikä vähän pörröytyy kun pääsee lasista ulos? Se sininen kenties bruisingia? Mahdotonta auttaa ilman kuvia.

Sivuja: 1 2 3 ... 5