Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Qunoz

Sivuja: 1
1
Ok, kiitokset Eni. Näinhän se tietty on, että olisihan fruittaamattoman rihmaston käyttäminen jo vakiintunut tapa, jos siinä jotain potentiaalia olisi.
Tuo linkki on mielenkiintoinen, perehtyminen vaatii mukavampaa asentoa ja evästä

2
Riisitek -langassa tuli vastaan psykoaktiiviset riisilastut eli rihmaston  kuivaaminen ja niiden nauttiminen. Onko joku harrastanut tätä enemmänkin? Nimittäin ajattelin, että microdosetus voisi olla käytännöllistä jos tekisi UB riisikakun, kuivaisi, jauhaisi ja kapseloisi gelatiinikapseleihin. Kakut valmistuu kätevästi styroxilaukussa jos sienten kasvatukselle ei ole hyviä olosuhteita. Annostelun luulisi olevan helppoa, koska kapselit ovat tasalaatuisia. Mutta miten mahtaa olla vaikuttavan aineen pitoisuus? Eiii varmaan kovin korkea. Kokemuksia, oletuksia?

3
Kiitos, annanpa olla vielä rauhassa.

4
Hei. Selailin aikani foorumia, mutta en löytänyt vastausta aloittelijan propleemaani: toissijainen kasvualusta on ollut kolonisoitumassa viisi päivää ja sen pinta on valkoisen harson peitossa, eli homma on lähtenyt ilmeisesti käyntiin. Miten voin vermistua, että koko bulkki on kolonisoitunut ja on aika siirtää se kasvatuslaatikon?

5
Kysymys nesteviljelmästä: Lasipurkkiin oli ravintoliuoksen (hunaja) pinnalle tullut kellumaan pari pientä laattaa, olettaisi hometta. Alempana oli rihmastoa hyvässä kasvuvauhdissa. Tipautin muutaman tipan vetyperoksidia viljelmään jonka johdosta homelaatat vajosivat alas rihmaston sekaan. Näyttää siltä että ne ovat jollain tavalla"koteloituneet" eikä home näytä levinneen. Viljelmä lienee piloilla, mutta muuten kiinnostaa, että noinko tuo vetyperoksidi erottelee eri kasvustoja. Ja entäs jos onkii nuo homeklöntit ylös siitä liuoksesta?

6
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Huumetestit
« : Helmikuu 17, 2021, 10:50 »
Tulkitsenko noista edellä olevista postauksista oikein, että verenluovutuksessa on turvallista (sekä itselle että saajalle) käydä noin viikko tattiaterian jälkeen?

7
Jep, hyvä homma ja kiitos 👍

8
Kiitos vastauksesta. Eli jos pumpulituppoon ei tartu väriä, kyse on bruisingista? Eipä tuota tarttunut, kun kokeilin, paitsi kun oikein hieroin. Väri näyttää leviävän aika laajalle. Kakkara tuoksuu mielestäni ihan raikkaalle, enkä tunnista homeen hajua.

9
Moi. Laitoin rihmastoituneen uncle bens  kakun kasvatuslaatikkoon Ilman pussia. Siihen alkoi kasvaa sini-viher-harmaata pintaa, kaiketi hometta. Onko tuon kasvatuslaatikon perliitti nyt saastunutta ja kelvotonta vai voiko sen käsitellä esim huuhtelemalla kuumalla vedellä tms?

10
YLE Areena, Sari Valto: Psykedeelinen terapia - mitä se on?

11
Iso kiitos!

12
Kiitos inspiroivasta oppaasta. Siitä käy hyvin selville, miten pitää  toimia. Ehkä saivartelua, mutta jonkinlainen välimuoto luvusta  4 ja luvuista 1-3 voisi olla paikallaan, eli selkeä polku yksillä toimintavaihtoehdoilla. Aloittelijaa saattavat eri vaihtoehdot hämmentää. No, tämä oli hypoteettisia uusavuttomia varten (jollainen ehkä itsekin tällä alalla olen).

ps "fruittaaminen" on ilmeisesti sadon ottamista, kasvattamista?

Sivuja: 1