Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - toto

Sivuja: 1 2
1
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Elokuu 13, 2013, 11:38 »
Satakunnan semi kausi alkoi. Tunnin kyykistely viime ja 55kpl lähti matkaan
[smg id=4497]
[smg id=4496]

2
Valon määrä askarruttaa.
Miten tärkeää pimeä jakso on sienivaiheessa? Joudun kasvattaa tilassa jossa lämpötila on pimeään aikaa 14-16 astetta ja kun valo palaa lämpötila nousee 21 asteen paikkeilla.
Tuo 14-16 astetta ei taida riittää. Niin voiko valoa pitää jatkuvasti päällä?

3
Hienoa et tästä on onnistuttu.
Käynyt itselläkin mielessä ja nyt on pakko kokeilla

4
kiinnostavaa! Miten annostelu muuten onnistuu jos unohtaa paljonko sieniä on eri jäihin laittanut (ellei sitten sienet pysy erillään ehjinä)... Kuivamurskan voi punnita, mutta entäs nämä jääpalamössöt.

Voiko tällä tavalla olla mitenkään tarkka annosten suhteen?

Sienet voi ensin pakastaa esim lautasen päällä. Siten et ovat erikseen ja kun ovat jäätyneet voidaan siirtää pussiin/rasiaan. Näin sienet ei ole "mössönä". Sitten pussista vain laskee montako nappaa.

5
Tälle kysymykselle varmaan olisi jokin parempikin paikka, mutta kysäisen nyt kuitenkin, siirtäkää kysymys muualle jos tarvis.
Onko kenelläkään kokemusta sienien nauttimisesta kenellä on bentsodiatsepaami lääkitys (+ itellä vielä 2x morfiinia vahvempi lääkitys kipuihin), jostain muistaisin, että bentsot heikentävät noiden tattien vaikutusta? Ja miedontaa vaikutusta, niin olisiko silloin ensikertalaisena hyvä napata kerralla sen 50+, saatika sen 30+- 5kpl??
Ainehan on hyvin erilainen kuin kannabiksessa, mutta ganjan kanssa ei ainakaan ole suurempia vaihteluita ollut (paitsi tietty riippuen lajikkeesta..). Koska noita ei kuitenkaan yleensä löydä montaa, kuten eräät muovisäkkikaupalla päivän aikana kaverin kanssa kerättynä  ::)

Myös toinen kysymys, JOS jää kiinni näiden hallussapidossa syystä tai toisesta, niin millainen on mahdollinen tuomio? onko yhtäkään ennakkotapausta edes tälläisesta? noista kotikasvattajista varmaan jotkut on saaneet jotain sanktioita jos jääneet kiinni (sen tiedän, että silokit eivät menesty kotikasvatuksessa, mutta muut taikatatit kylläkin..)? ja saako H-merkinnän kirjoihin pelkästään hallussapidosta?

Aiheesta ketju täällä
http://www.taikasieni.net/smf/index.php?topic=386.0

6
Käyttökokemukset / Matkoja matkoja
« : Syyskuu 15, 2012, 01:00 »
Alanpas keräämään kokemuksiani tänne ja tässä se ihka ensimmäinen kosketus tattimailmaan.

Tulipa sitten otettua ensi kosketus sieniin.

Päivä oli normaali ja en ollut vielä aamulla tietoinen et tänään on päivä jolloin tutustuminen tapahtuisi. Puoli neljän aikaan söin hampurilaisen ja otin päälle tunnin tirsat. Tämä jäi päivän viimeiseksi ateriaksi. Seitsemän aikaan tuikkasin saunan pesän tuleen ja alettiin odottaa saunan lämpenemistä. kun sitten istuskelin saunassa ajatus sienistä tuli mieleen. Aamulla ei ole tarvetta lähteä mihinkään ja saa olla vaan iltapäivään asti kotona yksin.

Saunan jälkeen luin iltasadun muksuille ja sen jälkeen laitoin sienet sitruunamehu teehen. Ajattelin ottaa varovasti ja laitoin 17 semiä hautumaan. Olin aiemmin keittiövaakaa testaillut eikä sillä saa pieniä määriä punnittua. Kymmenen aikaan kävin nauttimassa teen. Kaivoin sormella sienet suuhun ja purekelin niitä suussa hetken ja kaadoin liemet perään.

Kävin sauhuilla ja tulin koneelle vielä hetkeks. Suljin koneen ja aloin odottelee mitä on tulossa ja katselin telkkaria ja makoilin sohvalla. meni tunnin verran ja jalat ja kädet lämpeni  ja menivät aivan veltoiksi. Olot loppu siihen odottelin vielä hetken ja päätin ottaa vielä 10 sientä lisää.

Takaisin sohvalle odottelemaan ja katselemaan telkkaria. Sitten huomasin et ihme asiat alkoi pistää silmään. Taustalla oleva liikennevalon vihreä valtasi koko ruudun ja jimin mainoskatkon alun ”maalit” oli aivan mahtavat. Jäin katseleen mainokset kun halusin nähdä uudelleen mainoskatkon maalit. Mainoskatkolla  värimaailma oli aivan mahtava pienet yksityiskohdat tuli esiin ja vangitsi katseen totaallisesti  ja mainosten nopea tempo nappasi mukaan. Mainoskatko päättyi ja lähdin tupakalle. Ulkona seisoskellessa näin katulampun kauempana josta lähti violetin värisiä säteitä.  Sitä tuijottelin aikani. Takaisin sisälle sohvalle ja sammutin TVn. Laitoin koneen päälle ja koitin löytää pikaisesti jonkun hienon videon pätkän josta olis saanut lisää väri maailmaan eloa. Turha yritys ei tullut mitään mieleen joten sammutin koneen.

Suljin silmät ja Tähtien sodasta tuttu Darth vader  tuli ja laittoi päänsä otsaani vasten ja tuijotti minua, siinä sitten makasin ja tuijotettiin toisiamme. Tuntui et tämä kesti ikuisuuden koko ajan oli aivan hiljaista. Avoin silmät ja kaikki näytti aivan tavalliselta. Edessäni alkoi leijailla erilaisia juttuja. Esim, Iso karvainen korva Tuttuja esineitä oudoissa väreissä ym. ym.
 
Suljin taas silmät. Sitten alkoi aivan mahtava valo show katselin sitten sitä aikani. Nousin ylös laitoin valot päälle ja aloin tuijottaa itseäni peilistä. Näin sieltä omat kasvot jotka oli TODELLA surulliset. Katse oli hyytävä missä ei ollut minkäänlaista määrän päätä. Järkytyin kasvojen surullisuuteen. Katsoin kasvojani pitkään. Räpsäytin valot pois ja lähdin pihalle. Kasvot jäi eteeni. Kävellessäni pihalla surulliset kasvot oli edessäni kaikki muu näkyi taustalla. Oli pelokas olo. Polttelin tupakkia ja tuli perkeleen kylmä. Menin sisälle otin vaatteet pois ja menin peiton alle. Kasvoni näkyi edelleen edessäni vaikka suljin silmäni. Maattuani peiton alla vihdoinkin tuli lämmin olo. Tässä vaiheessa kaikki meni pimeäksi. ei mitään käsitystä mitä tapahtui, aivan kuin olisin nukahtanut.

”Herään” Aivan kuin olis jossain räjähtänyt ja saan armottoman kouristuskohtauksen. Kohtauksen jälkeen eteeni aukeaa kauniin valkoinen tila josta leijun pikku hiljaa pois. Avaan silmät ja huomaan eteisessä tuolin vieressä  yoda  Star wars hahmon katselemassa minua. Ihan kuin olisi tullut tarkistamaan et kaikki on hyvin?

Olo alkaa normaalisoitua kunnes saan armottoman kipu kohtauksen silmissä lyö salamat ja kipu aivan armoton. Tän jälkeen nousin istumaan ja katsoin ensimmäisen kerran kelloa ja hämmästyin oli varttia yli 4. Oli mennyt huomattavasti enemmän aikaa kun olin kuvitellut. Nousin ylös ja lähdin tupakalle käymään. Astuessani ulos näin pihamaani ensimmäistä kertaa niin hienona. katu valo loisti puiden takaa ja sävytti vaaleansinisellä kaiken. Kauempana oleva katuvalo ei ollut enää violetin värinen. Poltin pari tupakkaa ihaillessani pihamaata. Meni taas maaten ja meinasin alkaa nukkumaan, eihän siitä mitään tullut kelailin vaan tapahtumia. Kello oli yli kuus kun katsoin viimeisen kerran kelloa. Heräsin 12 jälkeen.

Nyt kun kirjoitan tätä tekstiä niin tripistä on kulunut kaksi päivää enkä saa mielestä noita surullisia kasvoja. Enkä vielä ole tajunnut mitä ne koitti mulle kertoa Mut kaikki aikanaan. Annos tuntui olevan Ok ensimmäiseksi kertaa. Tarkotushan oli vain tutustua. En vain kunnolla päässyt antautumaan sienille. Jatkuvasti oli pakon omaista analysoida tapahtumia, joka vei fiilistä. Ajan kulun katoaminen oli kyl vinhaa

7
Mahtoiko olla kasvuhormooneilla myös osansa. Viina hormoonien kanssa saa monesti kamalaa jälkeä

10
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Syyskuu 05, 2012, 00:49 »
Eiköhän tällä uneen pääse

Sven Väth - Ballet Dancer

11
Hieman lisää kasvupaikka kuvia satakunnastaSpotti jatkuu vielä noiden pajujen ja parin männyn takana sitä aluetta en ole tutkinutHeinä on todella pitkää


12

Voi kun löytäisikin porista parikymmentä kilometriä tampereelle päin tällaisia paikkoja, edes yksi, mutta ei tuntunut tänäänkään löytyvän yhtään parin tunnin ajelun aikana.. joskos huomenna sitten toisiin suuntiin lähtee katselemaan.. pelkkää peltoa paikat täynnä, viljapeltoa, perunaa, sokerijuurikasta ja melko pitkälti pelkkää heinää hevosille. melkein kaikki jo myllättynä ja paalitettuna, eikä niissä muutenkaan ole. voimalinjojen kaikki kohdat täynnä jo 2-3 metristä koivua 50cm väleillä, eli ei otollista nekään paikat. mutta ajan prkl vaikka 100km johonkin suuntaan tänä vuonna, että löydän kunnon spotin missä saa käydä sitten kerran pari vuodessa hakemassa varastoon  :D Harmi kun kukaan kavereista ei harrasta tätä silokkien syöntiä tai ainakaan niiden sienestämistä, että voisi lähteä matkaan niin näkisi pari paikkaa edes, tai kuulisi joltakin mistäpäin voisi löytää mahdollisia hyviä apajia. kyllähän yksi syö cubensiksia, mutta nekin kotikasvatuksena olleita. Tänä vuonna menen kyllä vaikka läpi harmaan kiven ja etsin sen jonkun spotin mistä löydän edes muutaman! :D

Kyl pori on väärällään hyviä paikkoja. meri poriin päin ajatessa löytyy heinikkoa. Eli Pori-Yyteri välillä. Meri porissa on myös golf kenttä. Kattele ilma karttoja. Jos Luvialle asti haluut ajella niin siellä on hevostalli ja iso niitty vieressä. Harmi vaan et paikka näkyy 8 tielle

13
Satakunnan eteläosissa löyty tälläsestä paikasta
15
Kärpässienet / Vs: Kärpässienikokemukset
« : Syyskuu 02, 2012, 11:48 »
Ei ole oikeestaan minkäänlaisia odotuksia. Kokeilun halusta vaan. katsotaan mitä tapahtuu. Tän vuoksi en ole enempää lakkeja keräillyt. Antanut mädäntyä vaan.
Jos tulee mukava trippi niin varmasti jää harmittaa et sienet jäi metsään

Sivuja: 1 2