Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pietari

Sivuja: 1 2 3
1
American: The Bill Hicks Story:ssa puhutaan sienistä hyvinkin positiivisessa sävyssä. Dokkarin voi toljotella Areenasta 28.1.2015 asti.

http://areena.yle.fi/tv/2252466

2
Muu sienikeskustelu / Vs: ÄO sienissä
« : Toukokuu 19, 2013, 17:03 »
Isoilla annoksilla vois MMSE-testi tarjota riittävästi haastetta: http://www.terveysportti.fi/xmedia/extra/ykt/mmse-lomake.pdf

3
Käyttökokemukset / Vs: sienet ei toimineet!?!?!?
« : Huhtikuu 30, 2013, 15:52 »
Liian intensiivistä trippiä voinee myös hillitä bentsoilla(diatsepaami sekä klonatsepaami, miksei muutkin) ainakin hapon kanssa. Joku tarkemmin asiasta tietävä voinee valaista asiasta, itellä ei oo koskaan sienien kanssa mennyt siihen että tarttis tripin keskeytystä miettiä

Suosittelisin ennemmin säätämään päätä semmoseen kuosiin, että matkan intensiteetti ei voi olla liian suurta. Asennoitumisesta ja suhtautumisesta se on pitkälti kiinni, ja itsetuntemuksen syvyydestä.

Isoilla annoksilla käy joka tapauksessa helposti niin, että ei niistä varasuunnitelmista ja naksuista mitään muista tai ymmärrä.

4
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Maaliskuu 24, 2013, 17:20 »
CMX - En tahdo nähdä enää yhtään alastonta

Tuoretta suomirokkia. Terapeuttista sellaista.

5
Mutta esim. kokemus kun makasin sängyllä ja tajusin, että ilma jota hengitän on atomeja! Vedän joka hengityksellä keuhkoni täyteen kiinteää tavaraa! Koko huoneilma on atomeja, "tilaa" ei ole missään! Hengitykseni ahdistui ja tuntui oikeasti siltä, että tukehdun "happeen" jota hengitän. Onneksi tila meni suht. nopeasti ohi ja jäljelle jäi vain lievä ahdistus.

Tämmöset kokemukset voi hyvin kääntää ajan kanssa positiivisiksi. Yllä oleva on esimerkiksi hyvä esimerkki visualisoinnin voimasta ja teknisesti samaa mekanismia hyödyntäen voi saada aikaan suotuisiakin vaikutuksia.

Se lukion kemian atomikäsitys, jonka mukaan atomit koostuvat biljardipalloista, ei muuten ole kovin totta. Ei atomit ole kiinteää tavaraa. Eikä nykyisen teoreettisen fysiikan perusteella ainetta voida pitää minään minkä ihmismieli voisi käsittää, saati sitten konkreettisena käsin kosketeltavana aineena. Arkijärjen vinkkelistä todella hämärän matematiikan avulla sen mittakaavan aineen käyttäytymistä voidaan ennustaa jossain määrin, mutta olisi epärehellistä väittää, että se olisi jotenkin ymmärrettävää siinä mielessä missä sanaa 'ymmärrys' yleensä käytetään. Näin kehtaan väittää vähän popularisoitua luonnontiedettä (joka ei siis ole tiedettä ensinkään) lukeneena.

ps. huomenna (23.3) olisi tarjolla ilmainen meditaatioon keskittyvä nettikurssi. Tietoa kurssista löytyy Ligmincha ry:n sivuilta. Kyseessä olevan perinteen meditaatiossa on suuressa roolissa äärettömän tilan kokeminen.

6
Taidat tekstissäsi vastata itse kysymykseesi: kontrollista hellittäminen. Mikä tarkoittaa suurempaa luottamusta itseen ja todellisuuteen. Tätä voi avittaa vaikka rukoilemalla. Ja meditoimalla, tekemällä sopivia rituaaleja jne..

Sitä ihmiskuvaa, jossa kaikki palautetaan neuroverkoston emergentiksi heijastukseksi, en ottaisi niin totisesti. Kivan näppärää teknofilosofiaa joo, mutta että sitä pitäis jonain maailmankuvan perustana pitää, ei helvetissä. Koko "diskurssi" (tai foucault'laisesti sitä vois ehkä paremminkin sanoa 'dispositiiviksi', se filosofia kuitenkin kytkeytyy valtavaan rihmastoon erilaisia diskursseja, käytäntöjä ja teknologioita) tuntuisi nousevan kontrollifriikistä suhteesta itseen ja ympäristöön. Tuloksena on katuvalot pururadalla, jotka auttaa kyllä näkemään mihin astuu, mutta samalla saa pelkäämään metsän pimeyttä. Ja jos ei aina näe mihin astuu, oppii sen tuntemaan, eikä enää edes tarvitse nähdä.

7
Suihkuttelu terran sisäkylkiin, kanteen ja perl./sora kosteana, ei kaakkuihin. Halvalla saa muovilaatikon ja sorat.

Popparijuttuja en oo kokeillut, mutta perus jauho-vermiskakkuihin ja erilaisiin toissijaisiin alustoihin (multaa ja lantaa kokeillut) voi ainakin ihan rauhassa suihkuttaa. Ylimääräsiä rihmaston päällä lilluvia vesiä voi olla hyvä siivota pois, mutta pienistä lätäköistä ei näyttäisi olevan haittaa.

8
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Riisijauho?
« : Maaliskuu 10, 2013, 20:10 »
Eikö jauhon tarvi olla orgaanista?

Tarkoitat varmaan luomua? Englannin 'organic farming' kääntyy suomeksi sanalla 'luomuviljely'. Sillä onko jauhon tuotanto luomua ei ole merkitystä.

Täysjyvää sen taas pitää olla. Jos ei riisijauhoa löydy, kelpaa ruis- tai vaikka vehnäjauho. Riisijauho on vaan miellyttävämpää leivottavaa ja steriloituu paremmin tavallista kattilaa käytettäessä. Ruisjauhoilla tehdyt kakut onnistuvat kuitenkin nekin kohtuullisesti ilman painekattilaa.

9
Paljonko tarviais ostaa jos 31l boksii vermikuliittia ja täysjyväriisi jauhetta?

Mitäköhän sää yrität kysyä? No, Hullun mykologin lukemista suosittelen joka tapauksessa.

10
Parantaisiko onnistumisen mahdollisuuksia, jos kakkuja inukuloidessa laittaisi hieman Hullun Mykologin suositusta reilumman satsin itiöruiskusa, eli esim 3-4ml, vai vesittääkö se kakkua liikaa? Tai kannattaisiko vaihtoehtoisesti laittaa printistä hieman reilummin itiöitä? Oletan, että ensimmäisen kasvatuksen jälkeen niistä ei tule olemaan pulaa. :P

HuMy:ssä suositeltu 1-2ml on varmasti ihan riittävästi. Itse olen pärjännyt vähemmälläkin (10ml riittänyt yli kymmeneen kakkuun) ja veikkaan, että yli 2ml:n ruikkimisesta on enemmän haittaa kuin hyötyä.
Printistä taas kannattanee rapsutella vähintään sen neljäsosan. Enemmästä tuskin on mitään haittaa. Puolikkaan printin käyttäminen voi olla viisasta, jos se tuo luottamusta projektin onnistumiseen.

HuMya orjallisesti noudattamalla kasvatukset onnistuvat miltei sadan prosentin varmuudella, eikä niitä ohjeita kannata lähteä soveltamaan ennen kuin omaa jonkin verran omakohtaista kokemusta.

Eikö tosiaan tarvita muuta, kuin kaupasta ostettu normaali muovilaatikko, joka rei'itetään ja jonka pohjalle kaadetaan perliittiä ja vettä? Kannattaako hankkia mieluummin yksi suuri vai kaksi pientä terraariota? Onko kosteusmittari oikeasti hyödyllinen, vai pysyykö kosteus riittävänä, jos vain pitää järjen päässä?

Terran tekeminen on tosiaan juuri noin yksinkertaista. Terran on hyvä olla vähintään n.30l. Kosteusmittari voi olla alussa ihan kätevä, välttämätön se ei kuitenkaan ole.

11
Vapaa aihe / Vs: Psykedeelisiä elokuvia ja videoita
« : Helmikuu 23, 2013, 22:37 »
yks lyhyt minfukki lisää. Omalla vastullaa varsinki deeleis.
Malice In Wonderland - Animation by Vince Collins (new) Music by Edd Harris

Tätä ja muita saman genren tuotoksia tuli muutamaan otteeseen junnuna toljoteltua pilvipäissään. Ja höpöähän se oli. Jotenkin kuitenkin semmonen kutina, että deeleissä tää kama lähinnä vituttais.

12
Tää saattaa astua hieman harhaan alkuperäisestä, mutta alkoi kiinnostamaan tuo yhteys unien muistamisen ja deelien ottamisen välillä. Onko tämä yhteys vain jos sairastaa skitsofreniaa jo aiemmin vai yleispetävä kaikille ihmisille? Oisko tästä jotain lisäinfoa?

Unien muistamattomuus nyt ei välttämättä paljoa kerro. Deelit kuitenkin avaavat samaa tajuntaa kuin unetkin ja jos suhde uniin on jollain tavalla ongelmallinen, on deelien kanssa hyvä olla varovainen.

13
Antipsykootit (ainakin olantsapiini, mahdollisesti muutkin) ilmeisesti blokkaavat sienten vaikutuksen, joten kannattanee odottaa ainakin sen verran, että lääkitys on turvallisesti purettu. Ja senkin jälkeen olla varovainen tajusteiden kanssa.

Meditaation ja unien kanssa työskentelyn avulla voinee vähän saada osviittaa siitä mitä deelien ottamisesta mahdollisesti seuraa. Jos meditointi aiheuttaa pakokauhua ja unista ei muista ikinä mitään tai ne ovat silkkaa painajaista voi trippailun väliin jättäminen olla hyvä idea.

14
Vapaa aihe / Vs: Kirjoja
« : Tammikuu 27, 2013, 03:21 »
Parhaillaan menossa mm. Tanzin Wangyal Rinpochen Tiibetiläinen unijooga. Oon erittäin vaikuttunut. Kieli on tsimppeliä, mutta syvällä luotaavaa. Tervehenkisempään elämään kannustavaa kamaa. Opettaa trippailutekniikkaa siinä missä unennäkemistäkin.

15
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Tammikuu 25, 2013, 14:21 »
Tulsi saattaa toimia. Kerran juotiin ennen tattien syömistä Tulsi rauha -nimisestä sekoituksesta (sis. tulsia, vihreää rooibosta, inkivääriä, kanelia, rautrohtoyrttiä...) tehtyä hauduketta. 50g tuoretta cubensista toimi suunnillen yhtä voimakkaasti kuin 5g normaalisti.

Nyt en oikein ymmärtänyt, eikös sieniä pidä tuoreena syödä juurikin noin 10x enemmän kuin kuivattuna? Eli tuolla ei ollut mitään vaikutusta?

EDIT: Niin joo toi noin 1:10 koski ainoastaan painoa, 10g tuoretta on kuivattuna noin 1g. Ei siis koske vahvuuksia.

Juu, siis pelottavan määrän mussuttamisesta seurasi pientä aistien terävöitymistä ja hetkellistä vetämättömyyden tuntua. Saman erän tatteja tuli myöhemmin syötyä kuivattuna ja hyvin toimi. Päädyttiin kaverin kanssa siihen, että toimimattomuuden oli pakko johtua (vaikka mistä sitä tietää, aina voi olla tuntemattomia vaikuttajia) siitä haudukkeesta.

Sivuja: 1 2 3