Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Peoem

Sivuja: 1
1
Kiitti vastauksesta! Enpä tajunnut käyttää muita karttapalveluita, ehkä saan jopa dronen joltakin kaverilta lainaan. Toivottavasti ehtisin ainakin muutamalle sienestysreissulle ennen pakkasten tuloa.

2
Olen yrittänyt katsoa Google Earthista jos näkyisi sopivannäköisiä niittyjä, mutten oikein osaa erottaa oikeanlaista aluetta sen avulla.

3
Hei! Olen pitkään ollut kiinnostunut asiasta ja haluaisin tänä vuonna kokeilla silokkien löytämistä. Olen lukenut täältä tuon kenttäoppaan ja lukenut aiheeseen liittyviä lankoja, muuten olen täysi aloittelija. Kävin tänään kokeilemassa tuuriani yhdeltä pellolta mutta löysin vain muutaman epämääräisen sienen jotka vähän muistuttivat silokkeja mutta monet tuntomerkit puuttuivat.

Olisko teillä kokeneemmilla antaa jotain käytänännönneuvoja metsästämiseen? Itsestä tuntuu paikan löytäminen vaikeimmalta, tiedän kyllä minkälaista paikkaa pitäisi etsiä mutten oikein osaa löytää sellaista. Kaikki neuvo on arvostettua! Etsin Rovaniemen alueelta, jos tiedosta on mitään hyötyä.

Sivuja: 1