Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tattiritari

Sivuja: 1 2 3 ... 13
1
Ehdoton kysymys mikä pitää olla kysymyksessä että onko kokemus tehnyt tai auttanut sinua olemaan parempi ihminen, paremmin muotoiltuna tietenkin.
näissä tutkimuksissa pitää korostaa sienien psykiatrista puolta koska tätä parempaa psykiatria et löydä mistään (oikea psykiatri on vain väline, itse joudut ratkaisemaan omat ongelmat muutenkin kuten sienissä).
Ne nuoret jotka päihtymys tarkoituksissa asiasta lukematta sieniä ovat ottaneet, ovat kokeneet todella isolla prosentilla huonon tripin, kun taas jos on jotain tietoa alla niin huonon tripin todennäköisyys romahtaa pienemmäksi.

Olen huomannut että tiiviiseen tahtiin otetut tripit (viikon välein) alkaa menemään jokaisella tripillä huonompaan suuntaan kun taas kuukausien tauot taas antaa mahtavuus kerrointa korkeammaksi.

Innolla jään seuraamaan jos tuloksia joskus saatte suollettua ulos :)

2
Vapaa aihe / Vs: Jontti haastattelee Arto Lauria
« : Tammikuu 10, 2013, 20:20 »
Mitään tutkimuksia tai mittauksia EI saa kukaan tehdä.

Mutta silti väki voi ostaa geiger mittareita ja valittaa ydinvoiman "uusista havaituista vaaroista"? ;) Millä tasolla siis EI saa tehdä tutkimuksia ja mittauksia?
Se pelottaa mitä ei näe paljain silmin, eipä meitä kauheasti pelotella luonnon omalta säteilyltä (jos asuntosi lähellä on peruskalliota, olet paljon isomman säteilyn kohteena kuin asuisit 1km päässä ydinvoimalasta [RADON])

https://www.youtube.com/watch?v=xJrfwjrOqPg

"Lets analyze this" ~Mr Pregnant

Video saanut hyvin jakaantunutta tykkäämistä ja ei tykkäämistä, elikkä video on aika biased.
Ota huomioon että tuo catcher ottaa isolta alueelta säteilyn sen sijaan mikä on paikallissäteily, tolla saa isoja lukemia mikronkin tai tietokoneen näytön läheltä.
Esimerkkinä jos otat maasta kourallisen itse maata kouraan, mjaa.... otat symboolisesti 100 kertaisen määrän maata kouraan ja huuhdot sen, sieltä löytyy kultaa!!
Väärällä kalustolla voidaan auheuttaa misinformaatiota mut minkäs teet, meidän on turha taistella suomessa ydinvoimaa vastaan kerta kettutytöt/greenpeace hörhöt itkee ettei tuuli turbiineja voida käyttää.

On ok oll anti-goverment mutta olkaa niin ettei muut kärsi, sama kuin että meillä joilla on ruokaa on mukamas oikeus valita mitä ruokia kehitysmaissa saadaan syödä, fucking hyppocrits sanon minä. Pelastakaa maailma mutta ekana itsekkyys pitää tappaa vaikka egokuolemalla.

3
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: kysymyksiä alusta
« : Tammikuu 10, 2013, 19:32 »
TÄRKEÄ HUOMIO!

Ruiskut kannattaa autoclaavata niin että niissä on vettä sisällä, muutoin muovi laajenee ja tulee velttoja ruutteja :) samaa muovista ruiskua voi käyttää monen monta kertaa jos autoclaavauksen ohella ruiskussa on vettä (ruisku pystyssä niin että ulostuloaukko osoittaa ylös).

4
Vapaa aihe / Vs: Jontti haastattelee Arto Lauria
« : Joulukuu 30, 2012, 13:20 »
Mitään tutkimuksia tai mittauksia EI saa kukaan tehdä.

Mutta silti väki voi ostaa geiger mittareita ja valittaa ydinvoiman "uusista havaituista vaaroista"? ;) Millä tasolla siis EI saa tehdä tutkimuksia ja mittauksia?
Se pelottaa mitä ei näe paljain silmin, eipä meitä kauheasti pelotella luonnon omalta säteilyltä (jos asuntosi lähellä on peruskalliota, olet paljon isomman säteilyn kohteena kuin asuisit 1km päässä ydinvoimalasta [RADON])

5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Vetyperoksidi
« : Joulukuu 18, 2012, 21:20 »
En usko että sinun tarvitsee mitään vedenlämmitintä laittaa kasvariin jollei asunnossasi ole jatkuvasti alle 19'C.
Niin kauan kun rihmasto ei siellä seisovassa vedessä lillu niin saa se vesi seisoakkin :) Kasvatuksen jälkeen sorat/perliitit kattilaan kiehautat vartin verran että kaikki bakteeri lima kuolee, tätäkään ei periaatteessa tarvitse tehdä... Olen itse kaatanut kasvatuksen jälkeen vedet pois FC:stä pois ja antanut ilman kantta vain kuivua omassa rauhassa. FC:n ei tarvitse olla super steriili :) Jos on rahaa vetyperoksidiin ja haluat hifistellä ilman suurempia etuja niin toki, peroksidia voipi käyttää.

6
Kokemus ollut että kuivapaino on aina märkäpaino / 10, kyllä tuosta hyvän meiningin saa päälle, joillekkin 1g on paljon :) jos et ole ennen ottanut niin suosittelen odottamaan vaakaa tai voi olla tuo pyyhkäsee jalat alta liian helposti :D

7
Ja taas täl ois lisää kysymyksiä...

Ekaks kuva...

[smg id=3922] Ensimmäinen sieneni  :)

Toi valkonen höttö tuol juuressa... pitääkö se perkaa pois? Mitä se on?

Osaisko joku arvioida suunnilleen, että mikä ton paino on? En osaa itse yhtää (vaaka tilattu).

Höttö on rihmastoa, ei tarvitse perata pois, silmämääräisesti painanee ~20g elikkä.
Psykedeelien kanssa ei kauheasti kannata mitään lähteä annostelemaan silmänmääräisesti.

8
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« : Joulukuu 02, 2012, 19:31 »
Oletko koskaan ihmetellyt miltä DVD-asema KUULOSTAA?

No nyt siihen on tilaisuus!

DVD-drive circuit bending

Ei kyl kuulosta minun asema tuolta, hurisee suht pehmeällä äänellä ja lukupään liikuttelusta tulee pientä ääntä.

9
Pysyisköhän vinokkaan rihmasto hengissä agarissa tai jääkaapissa pidetyissä pahvinpaloissa pidempiä aikoja jollei itse ole aina läsnä sienifarmilla tai haluaa muuten pitää paussia kasvatuksessa? Nyt voinee sitten unohtaa kitinät ruoan hinnannoususta, pahvia riittänee maailman tappiin.

Säilynee vallanmainiosti kuukaudenkin, mutta itse tekisin varmaan niin että nostaa 3vk välein lämpimään päiväksi ja lisäisin rihmastoon lisää pahvia -> kolonisoituminen ja takaisin jääkaappiin 3vk. Jotta rihmasto pysyy vetreänä ja pilaantumisen riski pienenee :)

Pitää varmaan ostaa tuota ihan perus pearl oysteriakin koska alkoikin enemmän haluttamaan sellainen vinokas straini joka tuottaa monta itiöemää, kuningasosteri tuottee pari muhkeaa yksilöä mutta haluan nautiskella siitä fiiliksestä kun saa rihmasto kimpaleesta revittyä irti pari kourallista per flushi.

10
Kysymys:

Kun puhutaan wild bird seedseistä, niin tarkoitetaanko tällä nyt jotain auringonkukansiemeniä kuorineen vai lemmikkilinnuille tarkoitettua siemensekoitusta. vae mitä :D

Lemmikkilinnuille tarkoitettua siemenseosta, väki sanoo että auringonkukansiemenissä ei voi kasvattaa rasvaisuuden vuoksi (riippuu varmasti myö lajista ja jos sekoittaa johonkin esim kahvin joukkoon niin pitäs kyl maistua).

11
Kaunista settiä, harmiksi itselläni ei ole varsinaista kasvatustilaa, vain laatikoita ja pusseja joten pitää katsoa miten käy invitro kasvatuksen koska vinokkaat ei kauheasti tykkää hiilidioksidista.
Eilen lähti tulemaan englannista 60g spawnia :) maanantaina siis täällä todennäköisesti ja varmaan pitää tehdä G2G inoculointi jotta saa varastoa kerrytettyä, noista voisin kuvitella itiöiden ottamisen hankalaksi sienen muodon vuoksi.

Valitsin siis king oyster lajikkeen: http://en.wikipedia.org/wiki/Pleurotus_eryngii
Kyseisestä sienestä saadaan muita vinokkaita verrattuna enemmän varsinaista sienen "lihaa" ja itiöitä tulee huomattavasti vähemmän pienten kidusten takia. Noiden kloonaaminen ja eristäminenkin voinee olla paljon helpompaa koska sienen sisällä on runsaammin puhdasta rihmastoa kloonaamiseen ja uusia kasvupohjia varten (liukoja leikkaa märkään pahviin).

Yksinkertainen tapa jatkaa rihmastoa juuri poimituista sienistä: 1.Growing oyster mushrooms at home cheap and easy

Nurkilla iso kasa pahvilaatikoita joten en taida vielä heittää pois, voisin syödä ne  :D

12
Itse tilailin ebaystä:
http://www.ebay.co.uk/itm/Mushroom-Spawn-Oyster-Mushrooms-BlueGrey-EASYGROW-/190760334740?pt=UK_HomeGarden_Garden_PlantsSeedsBulbs_JN&hash=item2c6a33b594

Ja siis tämä lafkahan niitä myy, mutta en sattunut heidän nettisivuilleen ennen tilausta eksymään:
http://mushroombox.co.uk/

Näyttää olevan laaja valikoima muitakin syötäviä sieniä, luultavasti tilaan vielä jatkossakin.

Tilasin kaksi kappaletta pinkkejä osterivinokkaita, hinnaksi tuli posteineen 7 euroa ja postilaatikossa oli alle viikossa. Odotin että saan printtejä mutta tulikin jyviin valmiiksi sekoitettuna, joten laitoin kasvatukseen molemmat samantien.

Tuo ebay linkki on sama myyjä kuin mushroombox, omien sivujensa kautta myyvät kalliimmalla ja postituskin on kalliimpi, tilaampa siis ebayn kautta :) ~5€ maksaa 60g spawnia jonka heittää sitten munakennoihin ja pahviin.

13
Fruiting chamberiakaan ei välttämättä tarvitse. Elmukelmua voi vähän kiertää rihmaston ympärille kuivumisen estämiseksi. Osterivinokas on helppo kasvatettava.

Näin väki sanoo tosiaan, että agressiivinen kolonisoituja ja pinnaaja, silti jostain syystä jonkun asteinen kammotus fiilis aivon kolkissa tuosta primordian lämpötilasta.
tosi tarkka hiilihioksista vain joten pitää varmaan kehitellä joku hyvä mekanismi ilmanvaihtoon, todennäköisesti tarpeeksi laatikon huiskuttelu ja vedellä suihkuttelu toimii erittäin hyvin.

OSterin vinokas on siitä mahtava että voit nähdä huomattavan eron sienien koossa jos aamulla katsot ja töiden jälkeen katsot, optimaalisissa tiloissa sato valmistuu jopa 5 päivässä pinneistä... Hullun nopeaa kehitystä :)

14
Voi kasvattaa myös huoneenlämmössä, on ainostaan hieman vaikutusta satoon.

Hyvä kuulla! tarkoituksena tehda parin neliön kokoinen ilmastoitu tila missä kasvaa pelkästään osterinvinokasta, saas nähdä!
Nyt tutkimaan monotuben toimivuutta vinokkaan kanssa ja miten pussissa invitrona kasvattaminen onnistuu niin ei muutakuin tilaamaan itiöitä (vai olisiko kannattavempaa ostaa grow kit exotic gardenista? hmmmm).

EDIT: Monotube voi näyttää hassulta jos siellä kasvaa vinokkaita... mutta jos kyljelleen laitat monotuben niin silloin kasvuasento pitäisi olla miellyttävä :) Mietin vain että miltä se näyttää jos "maasta" kasvaa vinokas kun aina ne kasvaa "jonkun" kyljestä.

Laitan itiöt tilaukseen jos joltakulta ei ole moisia jakoon laittaa? maksaa muutoin 13€ + mahd postit.

15
Tarkoitus olisi moisia kasvattaa koska ovat erittäin hyvää ravintoa ja olisi hauska ylläpitää osaamista niin ettei tuu pelkästään kasvatettua lajeja joita et voi syödä tuostanoinvain O0

Ajattelin tilata itiöitä täältä: http://www.mailordergarden.com/sunshop/index.php?l=product_detail&p=5488
Rihmasto kasvaa samoissa lämmöissä kuten cubensis (hiukan alle) elikkä huoneen lämmössä voi incuboida ilman mitään ongelmia.
Minulla tulee nytten vastaan tämä päänvaiva.... primordian muodostuksen vuoksi pitää rihmasto olla 10-15 asteessa? oikeasti? Mitä on katsonut youtubesta videoita niin ei ihmiset ainenkaan tunnu mitään lämpötilamuutoksia painostavan, lyhyesti vain että viillä rihmastopussi auki kyljestä tai expose rihmasto huoneilmalle muulla tavalla ja suihkase 2 kertaa päivässä vettä paljaalle rihmastopinnalle ja odota.

Mutuna muistelen että jos osan pinning triggereistä toteuttaa niin se riittää, elikkä raitista ilmaa, ilmankosteus ja valo voisi riittää pinnaamiseen vaikkei noita lämpöjen tiputtamisia tapahdu(?). Sieni itessään kasvaa huoneen lämmössä mutta primordian muodostuminen tapahtuu alemmassa lämmössä.

Kasvatuspäiväkirjaa tästä voisin tehdä ja ehdottomasti kannustusta perus ruokasienien kasvatukseen kans! Mikä sen parempaa kuin kylminä talvina heittää kuivattua vinokasta juureskeittoon, helpompi puhua ja valistaa sienien kasvatuksesta ihmisille muutenkin kun on jotain laillista näyttöä ja noita rihmastoja voi antaa lahjaksi kavereillekkin hyvissä mielin.


Sivuja: 1 2 3 ... 13