Psilosybiini.info
Uudistunut keskustelupalsta osoitteessa https://discourse.psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tattinen

Sivuja: 1 2 3 ... 8
1
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet pienillä annoksilla
« : Maaliskuu 23, 2022, 10:00 »
Nää pienet annokset (~0.5g) voisi olla hyvää vaihtelua tms. jos mielii vähän kevyempää meininkiä.
Mutta toisaalta pari kertaa huomannut, et esim. jollai 0.2-0.3g annoksilla voi se irtipäästäminen olla vaikeempaa, eikä kokemus välttämättä oo kovin nautinnollinen.
Siis mikäli cubet sattuu olemaankin vähän vahvempia.
Silokeilla jo vaikka joku 5kpl voi tehä tän saman..

2
Jos jotain suosittelisin ensikertalaiselle joka moista asiaa pohtii niin olisiko vaikkapa aloitus mikrodosella meditoinnin merkeissä ja siitä hiljalleen ylöspäin nouseminen.
Menee ehkä vähän ohi aiheen, mut toimiiko microdose miten hyvin meditoinnin tehosteena, jos joku haluaa valmentautua pitkän tauon jälkeen, tai muutenvaan?
Entäs sitten THC samassa tarkoituksessa näin vertailun vuoksi?


Ei aivan liity aiheeseen mutta lyhyesti vastattuna huomauttaisin ensin miten erilaisia sienet ja kannabis ovat. Molempia kyllä voi käyttää meditointiin mutta sanoisin että kannabiksen kanssa meditointi korostaa enemmän omaa kehoa ja egoa ja tuntuu mielen maiseman osalta enemmän kuin oleskelisi pilven hattaran sisällä. Sienien kanssa meditointi korostaa hienovaraisesti kehon tuntemuksia/aisteja, tietoisuutta ja mieli pysyy kirkkaana. Kannabis sulkee mielen tietyllä tapaa ja sienet taas avaa sen.

Toimiiko sienet hyvin meditoinnin tehosteena pitkän tauon jälkeen tai muuten vaan? Minun mielestäni erittäin hyvin.

Keskustelua aiheesta löytyy varmaan foorumin muilta alueilta.
Joo, siirsin keskustelua oikeampaan paikkaan.
Siis pitää tuohon tarkentaa vielä vähän.
Eli sienet siis toimivat microdoseilla hyvin meditoinnin tehosteena, jos haluaa valmentaa itseään tulevaa matkaa varten, ja edellisestä matkasta on kertynyt jo tosi paljon aikaa?
Thc:n ero sieniin samassa tarkoituksessa onkin jo tuotu hyvin esille.

3
Vapaa aihe / Vs: Ajatusmaailma trip killerien takana
« : Tammikuu 10, 2022, 13:44 »
Jos jotain suosittelisin ensikertalaiselle joka moista asiaa pohtii niin olisiko vaikkapa aloitus mikrodosella meditoinnin merkeissä ja siitä hiljalleen ylöspäin nouseminen.
Menee ehkä vähän ohi aiheen, mut toimiiko microdose miten hyvin meditoinnin tehosteena, jos joku haluaa valmentautua pitkän tauon jälkeen, tai muutenvaan?
Entäs sitten THC samassa tarkoituksessa näin vertailun vuoksi?

4
Juu, tod. näk. eri substanseissakin on tietty "hierarkia" vaaran suhteen.

Oma mutu on että psykoosiin taipuvaisille kaikista vaarallisimpia ovat deliriantit ja dissosiatiivit. Deliriantit (esim. dramamiini, atropiini ym.) tekevät ihan tolkun ihmisestäkin jopa vaarallisen psykoottisen (ainakin tripin ajaksi). Erowidista löytyy aiheesta hyvin kuumottavia trippikertomuksia, tarinoilla on yleensä creepypastamaiset otsikot kuten:  "The Most Terrifying Living Hell of My Life", "Hide the Knives" ja "I Lost My Pets and Almost Burned the House Down" muutamia mainitakseni.
Niin, ja tässäkään itse vaikutusten kestolla ei kait pitäis niin oleellista merkitystä tälläisten henkilöiden kohdalla?
Siis esim. Salvia kuuluu dissosiatiiveihin, ja eihän se kestä kun sen jonkun 5-10min, mutta ekstraktista ja annoksesta riippuen voi olla hyvinkin voimakas kokemus. Voimakkaampi, ku "perus" annoksista psykedeelejä..

Ja deliriantit saattaa kyllä jäädä monella ihan tolkun tyypilläkin kokematta, esimerkiks hulluruoho..

5
Mutta jos asiaa näin ajatellaan, niin kai hapostakin on mahdollista saada jotain ongelmia, jos huono tuuri käy? Kuitenkin kestää sen n.10h jopa.

Todennäköisesti jos sattuu olemaan siihen taipuvainen, en siksi tohdi suositella psykedeelejä aivan jokaiselle vaikka valtaosa ihmisistä niistä hyötyisi.

HPPD on myös ilmiö joka voi esiintyä psykedeelien käytön jälkeen: https://en.wikipedia.org/wiki/Hallucinogen_persisting_perception_disorder
Ja tälle pienelle osalle tyypeistä joka ikinen tajuste taitaa olla enemmän tai vähemmän riski, niinku aiemmin taisit mainita?
Kyllä liiallisella kahvinjuonnillakin varmasti saa stressitasot nousemaan jne.

Osalla taas psykedeelit taitaa omalla tavallaan vähän nostaa egoa korkeammalle (ns."Happojeesustelu").

Ja tuohon hppd:n viittaavia juttuja tuli aina huomattua sienten syömisen jälkeen joskus vähän pidemmänkin aikaa, ja erityisesti nousuhumalassa voi hetkeksi aikaa tulla niitä. Pitääkö tästä olla huolissaan?

6
Jep. En itse uskaltaisi kokeilla bromoa. Bromo on muutenkin enemmän psykedeelinen stimulantti kuin varsinainen psyke. Maailmasta löytyy parempiakin psykejä joiden saatavuus on helpompaa.
Ainoa kerta kun mulla on tullut bromoa vastaan oli Kambodzan Sihanoukvillessä ja siellä jätin nauttimatta kun joku expatti tiesi printistä että kyseessä ei ollut happo vaan bromo. Oli siis ihan tavallisen happolapun kokoisella blotter-paperilla ja printtinä kärpässieni + tausta jossa sellaisia 60-luvun psykedeliavärinöitä. Jännä että ei oo tullut Suomessa sen enemmän vastaan vaikka happoa on tullut täälläkin nautittua.
Mutta jos asiaa näin ajatellaan, niin kai hapostakin on mahdollista saada jotain ongelmia, jos huono tuuri käy? Kuitenkin kestää sen n.10h jopa.

7
Voi olla. Kaverini tapauksessa sain kuulla toiselta kaverilta että ko. kaveri "ei ole enää entisensä" pari viikkoa sen jälkeen kun ko. kaveri oli ottanut bromoa (bromossa trippi kestää jopa 2-4 päivää eli ei ole todellakaan mikään aloittelijan psykedeeli).

Kys. kaveri oli jo ennestään vähän "erikoinen" tyyppi ja tripin jälkeen tämä alkoi kirjoitella sosiaalisessa mediassa todella outoja juttuja. Kyseessä siis ihan kantasuomalainen kaveri joka alkoi fanittamaan ent. Libyan diktaattoria Muammar Gaddafia ja poseerasi kuvissaan sotilasuniformuissa ja palestiinalaishuivi päässä. Postaukset tasoa NWO, reptiliaanit, Gaddafi on oikeasti elossa, hänen asuntoon piilotetaan videokameroita ja mikrofoneja kun hän ei ole kotona ym. Postauksissa ei ollut juuri minkäänlaista logiikkaa vaan tarinointi oli todella poukkoilevaa, fantasioivaa, paradoksaalista, maanista, ja paranoidista. 

Jos tietää Youtube-dokkarisarjan "Down the Rabbit Hole" ja jakson aiheesta "Time Cube" niin Gene Ray muistuttaa vahvasti tätä kaveria, harhat on vaan erit: https://www.youtube.com/watch?v=H7lWCqbgQnU
Kyllä varmaan tuo bromon vaikutusten kesto voi kertoa aika paljon... Siis jos sienet kestää yleensä vaan sen muutaman tunnin.
Ja miten hyvin näitä eri tutkareita on sit tutkittu, voikin olla toinen juttu.
Kyllähän ne jotkut sanoo, et elämässä on hyvä kokeilla kaikkea uutta, mutta onko se silloin kaiken sen arvoista, jos joutuu erittäin huonolla tuurilla lopun ikänsä elämään harhojensa kanssa? ???

Joka tapauksessa aika kovan kuuloiset setit. Siitä omasta tuttavasta ei maallikko edes päällepäin äkännyt, et jotain stimulanttipsykoosia oli tekeillä.
Mitä nyt tavallista hiljaisempi... Omien sanojensa mukaan ajoittaisia kuuloharhoja ja harhaluuloja esiintyi... Sit ne perinteiset, et joku on suunnitellu pään menoksi jotai, jne.

8
PubMedissä oli tästä tutkimus, katson myöhemmin jos löydän siitä tänne linkin.

En ole mikään lääkäri mutta miten olen asian ymmärtänyt on että psykoosiin tavallisesti päädytään sitä kautta että on jo ennestään aiemmin mainitussa riskiryhmässä/muuten altis. Tai vaihtoehtoisesti erittäin runsaalla käytöllä tiettyjen aineiden kanssa (esim. alkoholi tai stimulantit = "juoppohulluus" eli delirium tremens tai stimulanttipsykoosi).
Ok. Se samainen kaveri oli käyttäny alkoholia, pajaria ja sieniä ongelmitta, mitä nyt huono matka ainakin kerran tullut ja savutkin kuulemma ahdistaa lähinnä seurassa. Ja tottakai kokeillut vähän kaikkee muutakin, mut näistä piristeistä/essoista just oli myöhemmin niitä ongelmia tullut, ja siihenpä se käyttö sitten jäikin.
Sienet kuulemma hänen kohdallaan se ainoa päihde, josta on huomannut jopa ihan oikeaa hyötyäkin...

Taitaa johtuu vaan ihan siitä, kun näissä on vaan nyt niin eri vaikutusmekanismit, tjsp. ???

9
Psykoosialttius on vähän sellainen homma että jos henkilöllä on psykoosiin taipumusta niin siihen ennen pitkää sairastuu siihen jokatapauksessa kokeili psykedeelejä tai ei. Esim. valtaosa suomalaistakin varmasti kokeilee alkoholia jossain vaiheessa elämäänsä ja alkoholi on se ensisijainen päihde joka yleensä laukaisee. Selkein ennuste tähän on skitsoaffektiivinen häiriö. Tiedän henk. koht. erään henkilön jolla Bromo-dragonFLY laukaisi skitsoaffektiivisesta häiriöstä skitsofrenian.
Voi varmasti hyvinkin pitkälti olla näin. Mistä lähteestä sait/kuulit tiedon?
Taitaa olla myös niin tapauskohtaisia juttuja myös. Tunnen erään, jolla ei ole lääkärin papereissa mitään merkintöjä, mutta silti psykooseja on ollut, ainakin 2 kertaa. Aiheuttajana ei kuitenkaan ollut alkoholi, kannabis tai psykedeelit, vaan sen sijaan piristeet.
Ja en puhu mistään päihdeputkista, vaan ihan yksittäisestä illasta. Ei kuitenkaan ollut eka ilta niiden kanssa kyseessä, vaan oli aikaisemminkin käyttänyt viihdetarkoituksessa.

10
Set & setting kun on kunnossa ja aloittaa pienellä määrällä niin mikäs siinä. Aloitus annos ei voi mielestäni olla liian pieni, mitä enemmän jännittää niin annosta vaan pienemmäksi. Itse en ainakaan saa minkäänlaista huonovointisuutta sieniteestä. Kannattaa siis sitä kokeilla eikä välttämättä syödä sieniä sellaisenaan, jos on pelkoa huonovointisuudesta.
Tämäkin on varmaan vähän suhteellista. Paljon on pieni, mutta sopivan pieni? Tietyt annokset voi jättää vähän huonosti psykedelian ja selväpäisyyden rajamaille, mikä voi antaa vähän huonon vaikutelman ekalle kertaa.

11
Minulla on, ja täytyy myöntää että vaikka odotukset olivat suuret, niin vaikutukset keskittymiskykyyn olivat pitkälti jopa negatiiviset. Ehkä ikävä kyllä, mutta suosittelen ihan vanhoja kunnon terveellisiä elämäntapoja ja oman ajan aikatauluttamista. Nuo kun saa aina välillä kuntoon niin toimii pääkoppa ainakin oman kokemukseni mukaan jopa paremmin kuin ADHD-lääkkeitä käyttäessä. Vielä kun oppisi pitämään näistä hyvistä elämäntavoista kiinni niin ois just eikä melkein. Jokatapauksessa, en millään jaksa uskoa että psykedeelit, ainakaan sienet tai LSD auttaisi ketään keskittymishäiriöstä potevaa. Jos jotain uskon tekevän niin se on hallaa.
Miten isoja annoksia otat? Yleensä ku tunnutaan suosittelevan annosta, joka ylittää kynnysarvon, et jotain pieniä vaikutuksia voi havaita.
Ja se annos tuntuu useammassa lähteessä olevan 0.25g kuivaa cubensista.
Kuitenki mitä väliä on sillä, jos ottaa tuosta vielä vähemmän, eli vaikka 0.15g?

13
Vasta oli uutisissa että pimeiden markkinoiden bentsoissa on havaittu fentanyylia.

Näin ohimennen pitää mainita että jos Suomessa käytettäisiin Kava Kavaa bentsoriippuvuuden korvaushoitona niin sillä loppuisi sekin vitsaus, mutta menee varmaan vielä useampi vuosikymmen että tätä edes harkitaan.
Kuulostaa aika huimalta, et näihinkin pitää sitä fentanyyliä mennä työntämään.

14
Jos olet henkilö joka ei koskaan ole käyttänyt benzoja, tai olet käyttänyt niitä ehkä kerran tai kahdesti elämäsi aikana, ja et myöskään käytä muita vastaavan kaltaisia aineita, niin aivan takuuvarmasti benzot tappaa ainakin sienitrippisi. Visuaalit eivät välttämättä poistu täysin ja jos olet todella ison sieniannoksen alla ja otit siihen nähden vain pienen annoksen benzodiatsepiineja niin saattaa trippisi pysyä osittain päällä, mutta ei tuollaisella tilalla ole enään mitään tekemistä puhtaan sienitripin kanssa.
Oletko itse ottanut monesti bentsoja? Ja millä annoksella, ja millä bentsoilla sienitrippi "katkeaa"?
Näihin bentsoihin liittyy aika paljon kaikkea juttua, joista ehkä just se riippuvuusriski tuntuu olevan se tunnetuin. Sit näistä voi pyöriä paljon lääkeväärennöksiä, ainakin uutisten mukaan.

15
Tuskastuttavaa lukea, kun useampi keskustelija puhuu tarkoista annosmääristä mainitsematta aluksi ollenkaan käytettyä sienilajia, osa puhuu kuivatuista, joku tuoreista ja sitten lukuja vielä ryhdytään vertailemaan keskenään vaikka mitään yhteisymmärrystä puhutusta asiasta ei oikeasti ole.
Tosiaan, hyvä huomautus. Itse siis tarkoitin aiemmassa viestissä 2 grammaa kuivaa cubensista.
Ja jos vielä haluaa lisää tarkentaa, niin kantana sanotaan vaikka Golden Teacher.

Sivuja: 1 2 3 ... 8