Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nyäpikkä

Sivuja: 1 ... 22 23 24
346
Tuskin mulla mitään erityistä syytä, ehkä se veden tuntu iholla ois kiva kokea ja tähän vuodenaikaan ei toi luonnonvesissä pulikointi oikein houkuttele. Ja mä nyt satun pitämään uimahalleista ihan muutenkin.

347
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Saunominen, uiminen?
« : Marraskuu 13, 2010, 11:56 »
Miten hyvä idea olisi mennä uimahalliin psiloissa? Jos toi serotoniini vaikuttaa kehon lämmönsäätelyyn jonkun mutkan kautta niin mitä tapahtuisi jos menisin saunaan vaikka varttitunniksi? Entäs uiminen, miten hyvin onnistuisi? Näyttäisivätkö bikinipimut normaalia kauniimmilta?

348
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Suklaata ja sieniä
« : Marraskuu 08, 2010, 01:19 »
Luin jostain hämärästä lähteestä stoorin miehestä joka oli napannut jonkun 20 semilanceataa tuoreena ja sitten seuranneen tripin aikana syönyt suklaalevyn. Kaveri kuvitteli tripin olevan jo ohi, maailma näytti normaalilta, niinpä hän lähti yliopistolle kuuntelemaan luentoa. Istuessaan jo paikoillaan luennon aihe alkoi yhtäkkiä tuntua yököttävältä, korvissa alkoi suhina ja käsissä tärinä kuin olisi rälläköinyt koko päivän. Näkökenttä alkoi kaventua laidoistaan ja luentotaulun jutut saada värillisiä kehysfraktaaleja koristeikseen. Ihohuokoset pukkasivat kylmää hikeä pintaan. Paniikki alkoi olla lähellä mutta n. 5-10 minuutin ajan tämä mies yritti keskittyä hengittämään rauhallisesti pöydän pintaa tuijotellen. Lopulta angstinen olo hellitti. Jutussa epäiltiin mahdollista serotoniinisyndroomaa. Voisivatko jotkut suklaan yhdisteet blokata näitä serotoniinin/psilosiinin talteenottajia vai mikä tuon tilan voisi aiheuttaa?

Sivuja: 1 ... 22 23 24