Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nyäpikkä

Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 24
31
Päihteily jatkui vielä tänäänkin kun löysin luonnosta 5 uuden sadon semiä, jotka välittömästi söin. Vaikutukset jäivät kotiin palattua väsyksissä pilkkimiseksi koneen äärellä, josta päädyin lopulta ottamaan torkut. Uniakin näin, en vaan enää muista sisältöä. Viime yönä otin 3 g melatoniinia kun ei uni meinannut tulla, kenties osa väsymyksestä menee vielä sen piikkiin. Taidan kokeilla jossain vaiheessa mehu+melatoniini+ sienet -komboa ja tutkia nukahdanko vai enkö (gummimelahuasca?).

32
Mulla 10 semin annokset saavat yleensä aikaan sellaisen fokusoituneen olon, johon liittyy lievää euforiaa ja alkuvaiheessa ehkä pientä visuaalin yritelmää luomien takana. Ja sitten sitä normaalia tapettien ja pintojen elämistä. Nyt olo on hieman puutunut, tapetit näkyy edelleen 3D-pilviverhoina. Pientä tolea on saattanut kerääntyä viikon mittaan, otan yleensä maltillisia dousseja 2-3 päivän välein.

33
Oujee. Tuli siis koettua täysi päihdeympyrä, alku jollain kuivalla viime sadon 12 semillä, sitten fiilistelyjen jälkee puoliltapäivin baanalle ja siideriä ja kaljaa koneeseen. Ja tähän kuosiin liittyen heikkotasoista seuraa (johtuen ihan läsnäolosta samalla nurmikolla kun ei herrasmies kehtaa poistuttaa naisia vaikka olisivat tyhmiä ja rumia). Ja tähän turhautuneena uudelleen himaan, jossa 10 semiä lisää. Toinen kierros ei tuonut juurikaan viihdearvoja lisää, valmiiksi päälläoleva vitutus ja turhautuminen sensijaan kohosivat uusiin korkeuksiin ja kitalaessa muhinut kaljasakka maistui entistä voimakkaammin. Taidan olla lisäksi saamassa flunssan, pientä epäsemimäistä sekavuutta ja kurkkukipua havaittavissa. Ehkäpä ensi kerralla pelkkää semien ja huonon seuran sekakäyttöä.

34
Muu sienikeskustelu / Vs: Itsetuhoisuus sienissä
« : Elokuu 22, 2013, 01:16 »
Ainakin itse koen sienet enemmän voimaannuttavana lääkkeenä kuin pelkotilojen aiheuttajana. Tai pikemminkin niin että jos koen sienissä pelkoa jostain niin tuo pelko on minussa jo olemassa ennestään sienistä riippumatta, sienet ovat pelkästään nostaneet sen tietoisuuteen ja nyt on tullut aika käsitellä tuo asia. Kuolemaa en nykyään juurikaan pelkää, enemmän pelottaa ajatus niin pahasta vammautumisesta jonkun onnettomuuden seurauksena että olisin jatkossa täysin muiden avun varassa. Hyvässä lykyssä onnistuisin ehkä ajamaan sähkörullatuolini mereen laiturilta tms. Oikeastaan silläkin että pystyin mietiskelemään itselleni tuskattoman tavan lähteä niin halutessani on voimaannuttava vaikutus.

Psykedeelejä ottaessaan kannattaa olla riittävän sinut itsensä kanssa ja tuntea jossain määrin alitajuntansa syöverit. Sellainen itsetietoinen asenne, jolla esim. kokenut purjehtija selviää myrskyisällä merellä, on hyödyksi.

35
Entäpä sitten kun vaimokkeen, asuntolainan, auton, jumalan ja alkoholin sekakäyttö ei kaikesta propagandarummutuksesta huolimatta johda subjektiivisen onnen tilaan? Lopulta tietysti kuoma kuolema pyyhkii persettään päähenkilön ongelmilla ja pilkkaa niin kasattua mammonaa kuin mainettakin.

36
.ja jos ei sulla ole pettymyksiä eikä iloja ni tuo se vasta tasapaksua on..pakko haistattaa v*ttua jos menee hyvin.ihme asenne.Ja nykyään menee vielä paremmin,kun aiemmin.:)

Ehkäpä sitten niin mutta mitenkä saat tuon nykyisen tilasi jatkumaan loputtomiin?

37
Käyttökokemukset / Vs: matkani keski-ikäisyyteen.
« : Heinäkuu 21, 2013, 03:18 »
Ehkä opetus on, että pitää hyväksyä itsensä niinkuin on, mutta tiedostaa olevansa kykenevä tekemään itsestään mitä haluaa.
Ihan mitä haluaa. Työtä se vaan vaatii :D

Aha. Jos siis olen keski-ikäinen valkoinen heteromies niin miten muuttuisin 14-vuotiaaksi somalilesbotytöksi? Tai ryhävalaaksi? Tai Kalevi Sorsan klooniksi? (mielummin ehkä kuitenkin muuttuisin ryhävalaaksi). Taitaa tripauttaa sulla yhä vieläkin?

38
Käyttökokemukset / Vs: Kahvia vai sieniä?
« : Heinäkuu 08, 2013, 22:33 »
Mulla alkavat visuaalit ovat yleensä tummansinisen ja mustan sekoituksia, muistuttaen hieman jotain krokotiilin nahkaa, josta valo heijastuu pimeässä. Noita "silmiä", katoamispisteitä on myös yleensä vähintään se yksi. Tripin syvetessä tulee lisää värejä mukaan, yleensä neon- pastellisävyisinä. Selitys visujen synnylle meni kait niin että näkökorteksin hermoverkko saa jonkun alkuinputin jostain aistimuksesta ja osa neuroneista on takaisinkytkennässä, info jonka pitäisi välittyä muualle aivoihin meneekin uutena inputtina takaisin näkökorteksiin jne.

39
Muu sienikeskustelu / ÄO sienissä
« : Toukokuu 19, 2013, 13:18 »
Tässä voisi olla tutkimussarkaa, sienitripin aikana voisi tehdä http://www.iqout.com/ älykkyystestin ja tutkailla miten IQ korreloi dosen suuruuteen. Kuka rohkenee avautua ensimmäisenä omasta tuloksestaan? Tietty jossain vaiheessa dosea kasvatettaessa testin suoritus menee vaikeaksi ellei kenties mahdottomaksi.

40
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Huhtikuu 14, 2013, 20:49 »
Niinpä, kyse on mihin instituutioihin ja pankkeihin luotat, näitähän tapauksia on ollut että viranomaiset ovat jäädyttäneet pankkitilejä epäillessään rahanpesua. Joku veroparatiisipankin tili ja luottokortti olisi varmaan ihan kiva, antaisi tietynlaista liikkumavaraa missä tahansa maailmassa, API-liittymällä sen voisi liittää osaksi treidausohjelmiaan.

41
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Huhtikuu 11, 2013, 01:33 »
Noni. Tuli koettu elämäni ensimmäinen Bitcoin-kurssiromahdus, arvosta suli pois puolet alta tunnissa. Onneksi mun BTC-positio oli luokkaa 1.2.. ei tullut tonnikaupalla turpaan... tuonkin ostin johonkin $240 kurssiin bitstamp.net:sta kun kuvittelin kurssin nousevan taivaisiin. Niin kuvitteli varmaan moni muukin myyntipaniikista päätellen.  :D Sitten kun oltiin tultu alas $120:en ostin muutaman bittirahan lisää kun noin halvalla sai, nyt vaan odotellaan uutta nousua.

Tää on selvästi HYVIN koukuttava huume. Ehkä keinottelulla voisi tulla toimeen, jos pelailisi tuollaisella parin tuhannen taalan potilla. Kyllä tää paskaduunit voittaa 10-0 koska tahansa, tai siis keinotteluahan voisi harrastaa vaikka paskaduunissa ollessaan jos oisi joku älypuhelin tai tabletti messissä.

Voittojen nostoa pitää vielä miettiä, kotimaiselle pankkitilille kolahtaessaan tuommoiset tonniluokan suoritukset herättävät varmaan verottajassa mielenkiintoa. Joku veroparatiisimaan pankkitili ja CREDIT/DEBIT -kortti, jolla sitten rahaa tarvittaessa seinästä?

42
Verenvuoto oksennuksen yhteydessä ei kuulosta kovin hyvältä, itse en lähtisi tutkareilla leikkimään, mutta kukin tyylillään. Kuolemanpelko tripillä on kyllä mielenkiintoinen juttu, sitä ei voi käsittää sellainen joka ei sitä ole itse kokenut.

45
Vapaa aihe / Vs: Bittiraha (Bitcoin)
« : Huhtikuu 07, 2013, 00:38 »
Rupesin kiinnostumaan bitcoineista tuon taannoisen älyttömän kurssinousun myötä. Osaisko joku suositella asiallista kaupankäyntisaittia, joka ei velottaisi palveluksistaan liikoja. Hyvä olisi jos sinne voisi depota ilmaiseksi SEPA-tilisiirrolla tai skrill.com:sta ja imaista bitcoinit kotikoneen lompakko-ohjelmaan.

Nii, jos saa olla utelias niin paljonkos ootte netonneet voittoa tämän kurssinousun nosteessa? Koska arvioitte bitcoin-kuplan puhkeavan? Mikä on paras paikka myydä? Ehkä pitäiskin näillä hinnoilla ostaa koko rollilla jotain matalaenergisiä halpistietsikoita ja aloittaa mainaaminen, näitä koneenraatoja on sitten varmaan jätelavat täynnä kun kurssin korjausliike on tapahtunut...

Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 24