Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nyäpikkä

Sivuja: 1 2 3 4 ... 24
16
Jos psilosienet olisivat laillisia niin taikarihmastosipseistä voisi kehkeytyä nuorison suosima viikonlopun funktionaalinen elintarvike.

17
Vapaa aihe / FBI sai Silk Roadin suljettua
« : Lokakuu 02, 2013, 23:58 »
Ja puuhamiehen kiinni palvelimineen ja melkoisen läjän bitcoineja haltuunsa. Oli muuten pienoinen myyntipaniikki mrGoxilla, heilahteluissa olisi helposti tehnyt 20% voittoa pariinkin otteeseen. Ei mennyt ihan kohdalleen tämäkään treidaus mutta voittoa tuli silti.

http://www.theguardian.com/technology/2013/oct/02/alleged-silk-road-website-founder-arrested-bitcoin

Pitänee olla hollilla 17.10. jos USA:n velkakatto kolisee ja paniikki heijastuu BTC:n puolelle. USA on neropattien maa, tajusivat sentään olla lomauttamatta FBI:ta ja muita pamputuspalveluja.

18
Hmm.. et sitten löytänyt raporttiani nimeltä "Hiihtodopingia"?

19
Vapaa aihe / Vs: Suomen henkisin paikkakunta?
« : Syyskuu 27, 2013, 22:19 »
Kiitokset vinkeistä Valona ja Kosminen nauraja. Vähissä tuntuvat olevan henkiset paikkakandidaatit kun kyselyyn ilmaantui peräti kaksi ehdokasta, ehkäpä sitten seuraavassa turhaumanpuuskassa saan aikaiseksi heittää lanttia päättääkseni kumpaan hakeudun.  :-[

20
Vapaa aihe / Suomen henkisin paikkakunta?
« : Syyskuu 26, 2013, 19:58 »
Viime aikoina on vahvasti alkanut tuntua siltä että asun ihan väärällä paikkakunnalla. Huomaan välillä kaipaavani samanhenkistä älyllistä seuraa vaikka yhteisiin sienimatkoihin mutta sellaista ei täältä (en sano mistä) tunnu löytyvän. Olisiko jollain mielessä jokin Suomen kunta jossa asujamisto olisi jotenkin henkisesti valveutunutta (enkä siis tosiaan tarkoita mitään umpimielistä lahkokristittyjen tuppukylää), tiedostavaa ja avointa uusille ideoille? Pääkaupunkiseutu voidaan unohtaa heti kättelyssä, sen asumiskulut ylittävät budjettini ja muutenkin paikat on onnistuttu pilaamaan liialla rakentamisella.

21
Ensimmäiset yöpakkaset ainakin auttavat semien löytämisessä kun pakkasen puraisema lakki muuttuu väriltään vaaleankellertäväksi joko kokonaan tai osittain. Tälläinen valkaistujen sienten kehä jos jää vihreää ruohikkoa vasten huomaamatta niin ehkä olisi aika poiketa optikolle.

22
Jos rihmastona käyttäisi jonkun kunniallisen ruokasienen rihmastoa niin tästähän voisi kehittää uuden ruokalajin. Ajatelkaapa millainen piristysruiske suomalaiselle elintarvike- ja ravintolateollisuudelle olisi kun tarjolla olisi vaikka kantarellien ja herkkutattien rihmastokakkuja. Elintarvikelaki taitaa vaan edellyttää että myytävä tavara on biologisesti kuollutta, esim.  kombutsan ulosmyynti baarista ei onnistu tässä sarvikuonovaltiossa. Rihmastokakut voisivat hyvässä lykyssä olla jopa terveysvaikutteisia.

23
Jos tiedossa on tuommoinen hehtaarilauhakko, jossa kasvaa vähän tai ei lainkaan silokkeja, niin voisit kokeilla ottaa muutamista aikuisista yksilöistä itiöprintit ja kylvää sitten niistä tehtyä vesiliuosta ympäri heinikkoa. Hyvässä lykyssä seuraavana vuonna spotteja on tullut lisää.

24
Offtopiccina voisin todeta että mulla on ollut myönteisiä kokemuksia kombutsan litkimisestä, veteen ja hedelmämehuihin blandattuna, siitä on luultavasti apua sopivan suolistobakteerifaunan ylläpidossa. Paino ainakin alkoi nousta kun aloitin kombutsan käytön, ilmeisesti ravinteiden talteenotto tehostui tai jotain. Samalla iho alkoi näyttää sileämmältä ja nuoremmalta. Netissä on aiheesta runsaastikin infoa, joissain lähteissä mainitaan myös mahdolliset syöpää ehkäisevät vaikutuset (ei omakohtaisia kokemuksia, olen perusterve). Lisäksi tulee syötyä antioksidantteja aina muistaessa ja kalaöljykapseleita.

25
Mitä tapahtuisi jos sienifarmari olisi kärsimätön ja söisi tuollaisen kokonaan kolonisoituneen rasiallisen maissia (olettaen ettei muita kontaminaatioita ole). Tulisiko vaikutuksia ja jos niin millaisia?

26
Jatka ihmeessä omia tutkimuksia, ainakin itselleni tämä ms-tautilääkkeenä käyttö on ihan uutta tietoa. Jotain hermokasvutekijää psilosienissä epäilemättä on, ainakin itselläni on myönteisiä kokemuksia masennuksen torjunnassa. Jutut ikivanhoista ikänsä teonanacatlia syöneistä hyväkuntoisista intiaanivanhuksista väliamerikan syrjäkylillä viittaavat nekin samaan suuntaan. Huumeluokitus on kieltämättä hankala este salonkikelpoisen tutkimuksen teolle, mutta älä anna sen masentaa vaan jatka valitsemallasi polulla ja katso mihin se johtaa.

27
Joskus kammoksuin itsekin ajatusta kuolemastani mutta nykyään pelottavammalta tuntuu ajatus siitä että vain vammautuisi pahasti esim. jossain onnettomuudessa ja jäisi täysin muista riippuvaiseksi, ettei kykenisi enää tekemään itsemurhaakaan. Jollekin kuolema on pitkään kaivattu ystävä.

28
Vapaa aihe / Vs: Talouden ongelmat
« : Syyskuu 13, 2013, 19:30 »
Bitcoinien määränhän pitäisi vakiintua rajattuun määräänsä lähivuosikymmeninä niiden mainaamisen tullessa liian kalliiksi, nähtäväksi jää nuoseeko BTC:n arvo deflatoorisesti ulos katosta reaalitalouden ja väestön mitä todennäköisimmin kasvaessa samaan aikaan.

29
Käyttökokemukset / Vs: Ensimmäinen silokkitrippi
« : Syyskuu 08, 2013, 21:32 »
Vaikuttaa mukavan sosiaaliselta meiningiltä, tosin ehkä itse aloittaisin pienemmällä dosella kuin 40/lärvi. Ja ehkä valmistelisin tripin paastoamalla ja mietiskelemällä, noi "eiköhän pojat oteta" -tripit voi kääntyä mihin suuntaan tahansa etenkään jos kokemuksia ei ole jo vyön alla. Kokeilin hiljattain sienet + kannabis -komboa itsekin ja toimi mulla jotenkin humoristisesti, jumputtava musiikki ainakin kuulosti aivan tajuttoman hienolta.

30
Joo, mulla kalja toimii jonkinlaisena maadoittajana laskeutumisen loppuvaiheessa, shelvästikään uudelleen lentoonlähtö vain kiitorataa hipaisten ei ole miellyttävää. Ilokaasusta ei ole kokemusta, vappunahan sitä olisi saanut kokkipojilta ostaa suoraan autosta. Täälläpäin ei taida nuorisokaan iloita kaasulla, hengailupaikoilta löytyy yleensä vaan kaljanhylsyjä muttei sifoninpatruunoita. Olen tänäänkin ihaillut ehkä kesän näyttävintä auringonlaskua sienipäissäni mutta nyt saa sieneily riittää vähäksi aikaa, yritän ryhdistäytyä ja kehittää elämääni hieman päämäärätietoisuutta. Sienet auttavat paljonkin eri asioihin ja tunnetiloihin kytkeytymistä mutta harvemmin saavuttamaan konkreettisia päämääriä.

Sivuja: 1 2 3 4 ... 24