Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hypnagogic

Sivuja: 1 2 3 ... 13
1
Suurkiitos, Avalon!
Taisitkin tästä tiedonjaosta jo etukäteen karmaa ansaita. Ja ansaittua on.
Hyödyllistä, informatiivista, mielenkiintoista, tärkeää. Ja selkeästi koottu.

Rikosrekisteriäkään ei ilmeisesti tullut merkintää, sillä rangaistus oli vain sakkorangaistus, joka ei jää rikosrekisteriin.
Vailla varmoja lähteitä olen käsittänyt huumausainerikoksista seuraavan aina myös jonkinlainen (teoreettinen, mutta seuraavan kerran kiinni jäädessä vaikuttava) "ehdollinen vankeusrangaistus"? Tällaisestako ei ole tietoa jakamassasi tapauksessa? Osaisiko joku valistaa tässä?
Ja rekisteriin ei siis tullut edes kuuluisaa H-merkintää?

PS. Tahdot mahdollisesti muuttaa ilmaisun tuon neljännen kappaleen toisesta virkkeestä: "Hän kertoi tilanneensa sienet *********"

2
Käyttökokemukset / Golden Teacher avasi elämän Kauneuden.
« : Toukokuu 06, 2011, 20:01 »
Olen rakastunut. Nyt se tapahtui lopullisesti.
Kaiholla odotan seuraavaa pääsylippua Wonderlandiin.

Kuulun siihen koulukuntaan, joka näkee parhaaksi ottaa ensin perusteellisesti selvää teoriasta ja lähteä käytännössä liikkeelle varovaisista annoksista. Kyllä sen tajuntansa pirstaleiksi saa räjäytettyä vielä sitten kokeneenakin. Tykkään siis lähestyä kunnioituksella ja pyrkiä etukäteen vastuullisessa määrin ymmärtämään, minkälainen skaala koettavaa sieniin kätkeytyy.

Kätkeytyy kunnes avautuu.
Uskon kokeneeni jotain, mitä voisi kutsua tähänastisen tieni ensimmäiseksi varsinaiseksi psykedeeliseksi kokemukseksi. Ainakin on varpaat kastettu.
Jokainen Siellä ollut mahdollisesti kykenee kanssaelämään taltioimaani, vaikka nämä elämykset eivät yksinkertaisesti sanoihin kotiudu.

Viime kuukausien parin miedomman kokeilun jälkeen söin elämäni ensimmäistä kertaa tuoretta huurumadonlakkia (Psilocybe cubensis Golden Teacher). Vaikka boostaamisesta oli aiemmin epäonnistuneet kokemukset, päädyin ottamaan lauantain edetessä kolme annosta, jonka myötä ihan uudet ihanuudet kauhistuttavilla mausteilla jatkuivat jopa 17 tuntia. En malttanut keskeyttää, enkä kadu.

Matka lähti kokonaisuudessaan hyvin erilaisille raiteille kuin olin "olettanut". Lähtökohtana oli meditatiivinen itseanalyysi ja hengellinen kontemplaatio, mutta annoin lapsenmielisen innostuksen voittaa vapaana intentiokontrollista. Kristillisyys lienee useimmille lukijoille niin häiritsevä tabu, että pari syvintä ja korkeinta kappaletta karsin tekstistä pois. Tapani mukaan tulin jälleen dokumentoineeksi reaaliaikaisena lokikirjana, jonka jaan tähän muuten alkuperäisessä muodossaan.

Toivottavasti on samaistuttavasti nautittavissa. :)


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

30.4. 2011
Yksin kotona all-day-long. <3
Paastoa n. 12 h.

1300  10,7 g  (6 kpl)

1350  Havahduin siihen, kuinka tahdon keventyä ja metsä ikkunassa hengitti (aiemmin) + pakahtuminen sosiaalisuuden IHANUUDESTA. Nyt en kirjoittele pidemmin → Trampoliinille aurinkoon! :)

1405  Makaan selälläni trampoliinilla. ULKONA, vähä helmee. :D
Kaikki näyttää ja tuntuu aivan vitun upealta.

Aaaahh ihanat sääret tuntuu jaloissa älyttömän hyvältä, koska ne on rennosti paikallaan. Nyt siis alan olla koko olemuksella samoin.

LOL pelästyin ötökkää

Kirjotan vammasesti, koska en käytä Hetkiäni ilmaisusta stressaamiseen.

[Seuraava on kirjoitettuna koko sivulle piirtämäni spiraalin sisään:]
BOOM-HOLYSHIT-WOAH!
Suljin silmät
Ekaa kertaa:
Wahhah hahhaaaaaahah
ahaaah ha haha

1410  Alkaa vähän sataa → Mut eihän se haittaa! :)

1415  Tulin sittenki poies. :P

WAU, MIKÄ FIILIS!!
Liikuskelen vaan ympäriinsä, nautin tästä Todellisuudesta – tilasta, jonka on Luoja lahjoittanut. Viisauden leikkikenttä: Tässä ja Nyt!
Se on – ei hitto! – ympärilläni, ihoni kosketettavissa, tajuntani halailtavissa ja suudeltavissa: tämä kaikki! Ennen kaikkea ILMA! Miten en ole aiemmin fiilistellyt ILMAA ympärilläni? Olemmeko koko elämämme ilman kohdussa?

Tämä on jopa parempaa kuin lapsuus! Tämä on Lapseus. <3

1425  Koko olemuksellani nauraen kävelin pihan poikki ihaillen ja rakastuen luontoon, elämään, kaikkeen, mitä olen lahjaksi saanut.

…Kunnes kohtasin koivun.
Hitaasti painoin kämmeneni sen puhtaan valkoista rintaa vasten ja tunsin sen Elämän.
Se Elää.
Yksittäinen puu. Luonto. Maailma. Kaikki.

Liikutuin äärimmäisen syvästi. Olen NIIN ILOINEN JA ONNELLINEN että todennäköisesti näytän huolestuneelta ja surulliselta. IHANAAKIITOSKIITOSIHANAA

1430  (Aika tuntuu pidemmältä, tai oikeastaan niin sisällyksekkäältä, ettei ymmärrettävissä tavallisina viisi-minuuttisina.)

Itken sisälläni onnesta ja pakahdun. <3
Häpeillen naapuria kävin hiljalleen ja varovasti – itsekin itseäni ihmetellen – lähemmäksi tuota koivua. Ensin minä halasin sitä.
Sitten se halasi takaisin.
Olen niin syvästi liikuttunut ja täynnä kiitosta ja ylistystä, etten tahtoisi käyttää tätä tunnetilaa dokumentointiin. Mutta:
Kun suljin silmät ja syleilimme, tunsin aidosti saavani tältä luontokappaleelta kaiken kaipaamani läheisyyden. Ymmärrän kyllä tämän ”johtuvan” sienistä, mutta kunpa voisin olla läsnä selittämässä tämän kyyneleideni läpi kaikille kaikkialla.
Ja se, että me kaikki Elämme.
Painoin korvani koivun runkoa vasten ja kuulin kuinka se kasvaa (itse asiassa yllätyin; luulin kaiken luonnossa olevan jotenkin, miten sen sanoisi, saavuttaneen kollektiivisen ymmärryksen ja varttuneen kaikkien aikakausien mukana – juuri kokemani sai herkistymään lähemmäksi, ymmärtämään meidän kaikkien vielä varttuvan. Ja tämä tuntuu hyvältä.
Tällä hetkellä – näissä hetkissä – kaikki tuntuu hyvältä. :) Ikään kuin kaikki olisi täynnä Tarkoitusta.) ja tunsin syleillessämme, kuinka se hengittää.
Ja huomioi minut.
Se On.

1446  Kirjoittaessa olen välillä liikutukseltani ja hämmennykseltäni nostanut katseeni vihkosta ja todennut, että nautin ensimmäistä kertaa (väsymystä lukuunottamatta) kunnon aaltoiluvisuaaleista. Kuuloni on myös (ja lämpöaisti) huomattavasti herkistynyt.

Kuinka ihanaa onkaan istua tässä autonrenkaan päällä aurinkokylvyssä, pienessä alamäessä, ja katsella kuinka 10 m päässä silmieni tasolla kuivat lehdet kopsuttelevat maata tuulen tanssittaessa kohti ...HM?? Villiä Länttä?!?
Ah, varmaan alitajuinen assosiaatio niistä länkkäreissä tuulen kuljettamista risupalleroista.

Ja joo, kyllä mä tiedostan et tod.näk. kirjottelen tätä jo nyt osittain Taikasieniläisille. Miksi tällainen havahtuminen saa mut aina epäilemään aitouttani? Onko todellisesti aitoa muka vain tieto ja kokemus, jonka käärii itseensä?

Ja nyt tuolta tulee kimalaisia. Tämä on jo liikaa. :D
Käärikäämme kauniin päivän ensimmäinen savuke ja NAUTTIKAAMME KYYDISTÄ... <3

(Tällä kertaa tiedostan, että vaikka kuinka tahtoisin jakaa tätä Kokemista kaikkien kanssa, toisten response vetäisi laantuneemmalle tasolle. En siis soittele. Mutta jos joku tulisi käymään, ei näiden vaikutusten kanssa olisi mikään ongelma avoimesti kohdata ihmistä ja kertoa kaikesta.)

1502  Nyt kuules, pistäpä se vihko jo taskuun. :)

1514  Hymyilen: Ihanaa, että minulla on tällaisissa hetkissä joku, jota palvoa.

Savuke.
Pilvet laakson yllä.
Voimallinen Tuuli.

Miksi ihmisiä harmittaa, että tuulee kovaa?
Miksi ihmisiä harmittaa, että sataa?
Tämä kaikki toimii Tarkoitetusti, ohjatusti,
ja tämä kaikki on ihanuutta.


1550  Palasin sisälle.
Ihmettelen jatkuvasti sitä, kuinka kaikki on niin selkeää ja ”tavallista”: ei lainkaan sellaista sumuista/turtaa oloa kuin usein cannasta.
Hyvin miellyttävää Olla.
Käyn sohvalle (jes, taas auringon valoa tulvii...), syön, ehkä pian kuuntelen musiikkia.
:)

1610  Kolmen tunnin kuluttua vaikutukset vaikuttaisivat oleellisesti hiipuvan. Melkoisen ainutlaatuista päivää omissa oloissa olisi vielä reilusti jäljellä.
Tahdon ottaa lisää.
Taidan ottaa lisää.

1640  9,7 g  + C-vitamiinia
(Tähän mennessä kuivuneet lukemaan 4,3 g.)

1650  Aivan kuin vaikutukset nousisivat välittömästi. Otin kyllä C-vitamiinin kera, mutta todennäköisempi syy lienee [muuan suomalainen, UG happorokkiyhtye 70-luvulta] (estottomasti lauloin mukana ja kävin jopa tanssahtamassa kokovartalopeilin edessä sitä kummallisennimistä Mad Hatter -veivausta)
ja se, että olen niin syvästi onnellinen, että hyödynsin tilaisuuden, valinnanvapauteni ja tahdonvaltani:
Annos tuplattu.
Nyt mennään. o_O'
Pissattaa aikas vinhaan.


1700  Aivan ekstaattista: Musiikkiaallokon keskellä suljin silmät, näin/tunsin kaartuvia muotoja, imitoin niitä tanssimalla hyvin hitaasti ja laulamalla KOVAA. :D Mmmhh! <3

Hyi hitto, katsoin juuri peiliin ja pupillit olivat äskeisestä boostista laajenneet niin paljon, että näytin tuon sykähdyttävän hetken aivan eri ihmiseltä. :D
Eivät ole rehellisesti olleet koskaan aiemmin näin valtavat. Pupillit nämä.

Tahdon mennä ulos käärimään toisen savukkeen ja nauttimaannauttimaan.
Nauttimaan maan.
(Aaltoilu-/hengitysvisuaalit alkavat taas)
Sinne siis. →

1750  (mp3-soittimesta repeatilla Simon & Garfunkel – Sound of Silence)

En koskaan varsinaisesti haaveillut visuaaleista.
Mutta tällä hetkellä näen sen.
Tiedostan näkeväni jotain, mikä ”ei ole todellista”, jotain mitä muut eivät ympärilläni nyt näkisi, jotain mikä johtuu syömästäni huumeesta.
Mutta se mitä parhaillaan tapahtuu.
Minä itken. Vihko muuttuu, taipuu, kuten sitä ympäröivät sormeni.
Mutta se mitä tohdin vain hetkittäin vilkaista.
Se, mikä saa kauneudellaan ja mahdillaan minut itkemään ja itkemään... Tässä selälläni maatessa, pilvisessä ja viileässä kevään alkuillassa:
Minä näen taivaan pyörivän fraktaaleina ja sulavan alas.
Ensimmäistä. Kertaa. Elämässäni.

Lopulta rohkenin katsomaan pitkään. Tämän Ihmeen alle ja valtaan minä jää.
Se, että tiedostan tämän VALTAMAHDIN tapahtuvan Tässä ja Nyt. Itken ja itken ja itken ja hoen kunnioituksella kuiskaten ”kaunista, kaunista, kaunista, kau

en pysty kir3
Vapaa aihe / Vs: Uutisia
« : Huhtikuu 20, 2011, 00:55 »
Saa tästä nyt "vallankumousvaalien" jälkeen ainakin mielenkiintoiset pari minuuttia elämäänsä.
Olin kyllä oikeasti kahden vaiheilla topicin valinnassa: Uutisia vai Huumoria?

Newsweek: Schwarzeneggeristä EU:n seuraava presidentti
http://uutiset.msn.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Newsweek+Schwarzeneggerist%C3%A4+EUn+seuraava+presidentti/1135265535650

Lainaus käyttäjältä: Terry Tamminen
Tulevina vuosina EU tarvitsee nykyistä suuremman luokan presidenttiä -- sellaista, joka kykenisi yhdistämään Euroopan
--
uuden yhdistyneen Euroopan Washington tai Jefferson
Pelasta meidät vielä kerran, Arska.

4
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Huhtikuu 16, 2011, 00:00 »
Oih, juuri näin! Kiitoskiitos.

(Ja siis parempi mielestäni, ettei ole lainkaan ikonin alla.) Kehotan lähipäivinä tuolla Yhteisö-alueella käyttäjiä (tahtoessaan) hyödyntämään uuden ominaisuuden.

PS. Tulin nyt tällä hankkeella tulvineeksi ainakin syntyjäsyviän päälle.

5
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Huhtikuu 15, 2011, 01:00 »
Siis mikä tarkalleen ottaen muuttui?
Tällä hetkellä Profiili (oma) --> Muokkaa profiilia --> Profiili --> Esittely (alin kenttä, jota ei ollut aiemmin)
Ei siis olla varsinaisesti galaksia kääntämässä. :)

Nyt on kokeilussa, kertokaahan miltä vaikuttaa ja pitääkö muokata jotenkin.
Ellei kyse ole omasta osaamattomuudestani, niin näyttäisi olevan hieman hämminkiä.
[smg id=790]
Kokeilin myös yksinkertaista [url][/url] -koodia, mutta jää silläkin "rumaksi".

Saatoin ilmaista ideaa siinä mielessä harhaanjohtavasti, että (omasta mielestäni) lisäys olisi tervetullut nimenomaan profiilisivulle (vasen kuva), mutten näe tarpeelliseksi liittää sitä joka postin yhteydessä näkyviin tietoihin (oikea kuva). Tietysti jos muut kokevat myös jälkimmäisen kivaksi, niin toki, mutta itselleni siitä tuli nyt jotenkin "päällekäyvä" olo.

Parhaaksi kokisin jatkona tuohon peruslistaan (käytän esimerkkinä oheiseen kuvaan valittuja):
Tunnus: -- Viestejä: -- Karma: -- Sukupuoli: -- Ikä: -- Esittely: --

Tämä siksi, että painaessamme "Tarkastele profiilia käyttäjältä" saisimme kätevästi lisätietoa (esittäytyneistä) käyttäjistä.


Jos menee hankalaksi, voin toki (ylläpidon suostumuksella) itsekin tehdä Yhteisö-alueelle viestiketjun, jossa kehotettaisiin lisäämään oma esittely profiilin kenttään "Sivun osoite". Yllä esitelty malli olisi mm. selkeämpi ja tarkoituksenmukaisempi - ja kuten todettu, antaisi uusille käyttäjille heti rekisteröityessä virikkeen harkita omaa esittelyä. Huomioitakoon myös, että jotkut käyttäjät tahtoisivat varmaankin hyödyntää erikseen sekä kotisivu- että esittelykentän.

Kiitos paneutumisesta!
Me-henki kun ei aina foorumien evoluution prioriteeteissa korkeuksiin pääse.


PS. "This is your Skype username" on ainoa ohje, joka suomenkielisissä asetuksissa ei näyttäydy suomena. Mainitsenpa vain - kenties se tahdotaan vaihtaa yhdenmukaiseksi.

6
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Huhtikuu 13, 2011, 16:40 »
Miltä kuulostaisi, jos käyttäjän profiilissa olisi linkki sellaisten käyttäjien "kotisivuille", jotka ovat esitelleet itsensä? -- Itse tietäisin mielelläni kirjoittajista helpommin lisää.
Tälläinen mahdollisuushan on jo oikeastaan olemassa. Profiilista löytyy kohdat "Sivun otsikko" johon voit kirjoittaa vaikkapa Esittelyni foorumilla ja Sivun osoite johon laitat linkin ko ketjuun. Tosin tämä taitaa näkyä vain mouseoverina kuvakkeissa nimesi alla.
Okei. Metsästin lähinnä toisiin tutustumista, mihin tuo ei sinänsä auta, koska harvat päättävät suorittaa tuon prosessin. Toisaalta, voisihan sellaiseen kehoittaa vaikkapa viestiketjulla Yhteisö-alueen puolella. Profiilissa vakiokenttä "Oma esittelytopic" toimisi kätevämmin, ja sellainen voitaisiin ilmeisesti kaikkien asetuksiin lisätä - mikäli muutkin kokisivat tällaisen ominaisuuden mukavana?

Profiilia luodessa tuon kentän ohje todennäköisesti myös houkuttelisi useampia uusia käyttäjiä esittelemään itseään laajemmin. Nykyään kun vierailee "käyttäjän profiilissa" saa tietää hänestä lähinnä statistiikkaa.

Rihmastoituaksemme. :)

7
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sadosta
« : Huhtikuu 13, 2011, 16:30 »
Tattis! :)

8
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sadosta
« : Huhtikuu 13, 2011, 06:25 »
Yhden kakun tuotokset mitä kuulin kaverin kaiman lemmikkiapinan punkin serkun vaimolta olisko keskimäärin noin... uskallanko sanoa 2-8g/kakku/sato.
Tarkoittaako "sato" tässä yhtä flushia vai kokonaisuudessaan yhden kakun tuottamia flusheja?

9
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Huhtikuu 13, 2011, 04:40 »
Miltä kuulostaisi, jos käyttäjän profiilissa olisi linkki sellaisten käyttäjien "kotisivuille", jotka ovat esitelleet itsensä? Uskoisin vaikuttavan mukavalla tavalla yhteisöllisyyteen ja tutustumiseen. Itse tietäisin mielelläni kirjoittajista helpommin lisää. Samalla uudet käyttäjät saisivat hieman osviittaa siitä, millainen ilmapiiri sivustolla vallitsee - onhan myös keskustelutapoja, joita emme tänne tahdo.

10
Komppaan Klonkkua.
Kiitos vastauksesta, Mädi.

Olisiko mahdollista tehdä sellainen uudistus --
Tämä on eri foorumisofta ja ei mahdollista valintaa ensimmäisen viestin ja muiden viestien välillä tai ketjujen kirjoittajien mukaan. Viestien poistaminen on joko käytössä tai ei.
Selvä se. Parempi siinä tapauksessa näin.

11
Olisiko mahdollista tehdä sellainen uudistus, että tavallinen käyttäjä voisi poistaa yksittäisen viestinsä (ja viestiketjunsa), mikäli kukaan muu ei ole sen jälkeen samaan ketjuun kirjoittanut?

En pysty poistamaan myöskään luomaani äänestystä, vaikka se olisi lisätty ketjuun vasta aloitusviestin jälkeen.

12
Vapaa aihe / Vs: Huumoria
« : Huhtikuu 12, 2011, 04:20 »
Lainaus käyttäjältä: poltepaja.fi
Pajamyymälästämme löydät -- ihania ja erikoisiakin tuotteita itselle, kotiin tai lahjaksi.

Pajan puolella näet työntouhua, ja voit vaikka tilata tuotteen omien tarpeittesi mukaan. Järjestämme myös tapahtumia, kurssitusta ja toimintamme esittelyä.
Yksittäisissä erityistapauksissa tulee oltua pajaa vastaan, mutta kyllä tuo taas houkuttelee erinäisin merkityksin pajan puolelle.

Palasi myös mieleen vanhat kunnon Esso Shopit.

Lainaus käyttäjältä: akro.fi
HUOM! Taikasieni on todellinen tehopuhdistaja.
Lukuisissa tapauksissa henkisesti, mahdollisen purgan osalta myös fyysisesti.

Hiisijärvellä on pakko käydä ensi kesänä hiisaamassa... ;)
Kun ensimmäisen kerran muutin pääkaupunkiseudulle, sain paljon sisäistä iloa aikaiseksi siitä, ettei paikallinen alakulttuurikaan (ne yksilöt, joihin tutustuin) tottumukseltaan tavoittanut intuitiivista kaksimerkityksellisyyttä paikannimessä Paloheinä.

Keski-Pohjanmaalta löytyy paikka nimeltä Hassis.

Aktiviteeteiltaan edellä mainittuja pulmallisemmiksi saattavat osoittautua Hevonperseenmutka, Homeperseensuo, Koirankyrpäoja, Saaranpaskantamasaari, Ruustinnanpillu tai Helvetti.
http://www.sci.fi/~alphabet/paikka.html
http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_ep%C3%A4tavallisista_maantieteellisist%C3%A4_nimist%C3%A4
Asuisitko mieluummin kunnassa nimeltä "Y" vai "Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch"?
Tämä on sitten retorinen kysymys.

13
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Huumeiden laillistaminen
« : Huhtikuu 11, 2011, 00:33 »
Kiitos.

14
Vapaa aihe / Vs: Tulevaisuuden nanoteknologiaa
« : Huhtikuu 08, 2011, 03:47 »
Mites keksinnön kanssa sujuu, Hypna? ;)
Löysin kokemukselleni myöhemmin nimen: shokki. Huh, raju trippi. En ole jaellut ideaa, joten "ne" ovat pitäneet rauhassa. Hautukoon hyvin hitaasti. Pistän kyllä yksityisviestiä, jos päätän ajatuksesta kertoa. :P

15
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Kasvien kasvattaminen
« : Huhtikuu 05, 2011, 16:20 »
Kevättä rinnastettavissa.
Parhaillaan pääsevät multaan chilit (naga morich), ruohosipuli, basilika ja kalifornian tuliunikko.
Viimeiset taloudelliset voimavarat pääsevät tähän harrastukseen. Love it.

EDIT: No niin, nyt sitten odottelevat Elämän syntyä. Osaan kokkailin sekoituksen kukkamulta : vermikuliitti : perliitti 2:1:1. Asuvat ensin ihkauudessa minikasvihuoneessa.
Miellyttävimpiä aktiviteetteja savuissa (meditaation, taiteilun ja mukavan seuran jälkeen). Tukijoukkona The Doors.

Sivuja: 1 2 3 ... 13